Mobil pro 11letou slečnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
14.5.10 14:17

Zairo:Tak ten nemá chybu!!!! :palec: Ale je dražší než jsem chtěla :nevim:
No já už objednala SE z Alzy,tak držte palce, at je s ním vše v pořádku.Koukala jsem ,že už neni na stránkách k nalezení,tak bud to byla jen chyba a nebo ho už stahli z nabídky.Tím že byl zlevněný kvuli rozbalení,tak měli jen jeden kus a ten jsem ulovila :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.5.10 14:19

mobily

Nemyslim si, ze by vylozene Nokia byla zarukou kvality, ja s ni treba po technicke strance dobre zkusenosti nemam. Tukla jsem s telefonem o popelnik a byla z toho vymena LCD za 900, protoze cele popraskalo. :-?

Naopak jsem mela castecne dotykovy Samsung, ktery jsem nechtene vykoupala ve vane se vsim vsudy a telefon prezil a slape jako hodinky. Coz je obecne pro me rozhodne vyssi zarukou kvality. :-)

No a ted mam plne dotykovy LG a nedam na nej dopustit. Telefon je rychly, bezproblemovy a ani jednou se mi nestalo, aby se skl, zamrzl…apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.5.10 14:22
Zaira píše:
Tak, ja bych doporučila taky Nokii nebo SE..koukla jsem na net a tenhle je jednak dobrej, ale hlavně krásnej: http://mobilni-telefony.heureka.cz/…icsson-w595/ :-D skoro láska na první pohled :lol:

Tenhle telefonek muzu doporucit. :palec: Mela jsem ho pred nejakymi tremi roky, kdy stal jako novinka temer 7000 KC a byla jsem z nej naprosto unesena. A navic ma vsechno, co si teenager muze prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
14.5.10 14:25

Jasně ten je super,ale za tuto cenu ho dceři nekoupím.Kdyby ji bylo 15let tak určitě,ale v 11 letech a po tom v jak dezolátním stavu má původní telefon,prostě je na ní ještě moc drahý :nevim: Ale jinak je super!!!Musím uznat ,že se mi líbí moc a určitě by se ujal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
15.5.10 15:16

Bodejt by ne, ujal by se i u me a to je mi 23 :D Jinak, chapu, ze v tomhle veku je to zbytecnej prezitek, ja treba touhle dobou nemela telefon zadnej a taky jsem o nic neprisla :D tak hodne stesti s tim objednanym mobilem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
17.5.10 21:10

Tak telefon dorazil a je moc pěknej. :palec: Hned jsem ho vyzkoušela a vypadá,že je v pořádku :palec: Dcerce ten její původní totálně zkolaboval-jelikož si namočila display :cert: No tak ji škodolibě přeju,že bude až do oslavy bez mobilu.Potřebuje nějakou lekci,aby si příště podobných věcí vážila :think:
Díky všem za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová