Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já měla xiaomi, huawei, honor a loni mi manžel koupil samsung s8+… nemůžu si fotky vynachválit, jsou úžasné, vůbec nejdou srovnat s ostatními… manžel má nějaký nový huawei ale nevím jaký přesně, foti hezky, ale jak je šero, tak už moc ne, naproti ten samsung ![]()
Já jsem si koupila Samsung a50 a fotí opravdu úžasné. Nejen že dobře fotí ale je rychlý, hezký design, rychlé nabíjení…a stál nějakých 7000 podle mě je za tu cenu luxusní
Ja vybirala tak, aby delal dobry fotky, mam Samsung Galaxy Note9. Jsem moc spokojena.
Já mám Xiaomi redmi note 7 a fotky dělá pěkný. Na tu cenu je ten mobil fakt dobrej.
Samsung galaxy s10 jedine. Fakt super fotky doporucuji vsemi deseti. Muj muz dela v servisu mobilu hodne se v tom vyzna a take doporucuje ![]()
Hezký večer,
už dlouho přemýšlím o koupi nového telefonu. Svůj mám už více jak 4roky a má dny, kdy šlape jako hodinky a dny, kdy na něm nic nefunguje (Iphone SE)…chtěla bych opravdu krásné fotky. Byla jsem v několika obchodech a doporučují mi převážně 3 typy: Huawei P30 pro, Iphone 11 a Samsung Galaxy S10 plus. Doma se v tom nikdo nějak moc nevyznáme a chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s výše uvedenými, popřípadě jiné modely, co krásně fotí (děti, momentky, rodinné fotky tak, aby byly kvalitního rozlišení na vyvolání).