Moc malý penis

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2517
3.3.25 18:52
@xavierka píše: Více

ano, průnik je naprosto zásadní :D protože bez něj jsou vám veškerý naměřený hodnoty k ničemu :P takže se zaměřujeme především na průnik! pak tedy hodnotíme kvalitu průniku a můžeme změřit hodnoty partnera/partnerky a svést to na něj/ní, a případně vyměníme za parametricky kompatibilní kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
3.3.25 19:30
@inzenyrka85 píše: Více
:lol: :lol: :lol: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.3.25 20:04
@navy blue píše: Více

Však já vím, ale chlapec se zbytečně stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
3.3.25 21:55
@PinkiePieCutie píše: Více

Ale není to žádná komplikovaná záležitost, to jsem si myslel taky, bůh ví, jaká to není věda, ale když je chemie, láska, chtíč, tak se přece nemůže nic zkazit. I když to třeba napoprvé nebude nejlepší. Nevím, přijde mi škoda kluka takhle stresovat, důležité je vyrazit mezi lidi, sbalit nějakou holku, kde to vzájemně zafunguje a ničeho se nebát, zbytek už se uvidí. Když si vzpomenu na sebe, jak jsem se toho bál a přitom úplně zbytečně i když to bylo na poprvé dost komické, což ale jsem zjistil až později, naštěstí :mrgreen:, takže fajn. Za mě je prostě nejhorší nad tím moc přemýšlet, zjišťovat a číst internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
3.3.25 22:07

Nemá smysl se zabývat tím, co nejde změnit, vůbec nejhorší je zamindrákovaný chlap, je dobré jen k sobě najít vhodnou partnerku a hlavně s ní komunikovat, každá žena má prostě v sexu úplně jiné priority, vždy se dá najít způsob, jak si to mohou oba užít, i když je třeba penis menší, což tvůj není…

• Citovat
  • Upravit
61
4.3.25 20:20
@Alex845 píše: Více

@Alex845 tichá závist :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
4.3.25 20:29

Tak jo, když sem napíše nějaký „kluk“ a k nadpisu malý penis pak napíše, že má průměr 4cm a délku 16cm, tak to považuju za nějakého trolla honibrka. Ale pořád si v zadu v hlavě říkám a co když ne a fakt je to reálný kluk, co se trápí. No takže s těmi rozměry jsi naprosto, ale naprosto za vodou, kámo a pokud máš na svém seznamu problémů velikost svého penisu, tak to fakt škrtni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36741
16.4.25 12:34

Za prvé: Popsané rozměry rozhodně nejsou pod míru. :pankac:
Vhodnější je ale uvádět obvod.
Za další: Už konečně přestaňte psát, že se s tím nedá nic dělat. To platilo tak před půi stoletím, ale doba pokročila, takže:
Dá! A chceme, aby se dalo i v Česku! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6268
16.4.25 13:35
@M_Vladim píše: Více

I obvod je nic nerikajici kazde se libi a je prijemne neco jineho. Jen je potreba se najit, co jsou spolu kompatibilni…pravda s mensimy rozmery to hledani pujde hure.

Jinak co se s tim da teda dnes delat?:) pta se kamarad:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36741
16.4.25 14:14

Prodloužení - všimněte si, že:

1. Šlo o evropské pracoviště (Bělehrad)
  2. Je to už čtvrt století (kruci!) :cert:
  3. Implantát se dnes dělá bioinženýrsky v laboratoři (nedojde k hrudnímu defektu)
  4. Bioinženýrské laboratoře dělají spousty jiných užitečných věcí, např. náhradu kůže pro léčbu popálenin, chlopně, jenže…
  5. Ty laborky musíte mít
  6. Musíte se to naučit :cert:

:mavam: Šiřte! :kytka:

Příspěvek upraven 16.04.25 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36741
16.4.25 14:28

Vypěstovaný ušní boltec.
Proč zrovna ucho?
Ušní chrupavka má dost praktických výhod.

1. Už se to umí
  2. Má malé nároky na výživu - krevní zásobení.
  3. Nescvrkává se, naopak během života pomalu dorůstá.
  4. Je ochotná se přizpůsobit tvaru vzoru, lze tedy „vyrobit“ implantát dle požadavku…

Pod čarou: dneska se už dá ve světě koupit i pěstované maso k jídlu. Samozřejmě, ne z lidí (i kdyzž by to šlo 8o :roll: ) a není to úplně totéž, tohle se nemusí trvale sžít s tělem. Ale na druhou stranu…

A teď princip:
Jako výchozí materiál se používá odsátý tuk pacienta. Ten totiž obsahuje asi 1/1000 kmenových buněk. Že je to málo? Nevadí. Jednak, tuku lze odsát docela dost. A za druhé: Ony se dají velmi dobře namnožit, třeba i 10000× ( ehmm - víte, jak dobře se přibírá?… už víte, proč ).
Dále je potřeba vzorek ušní chrupavky pacienta. To už tak příjemné není, ale na oplátku: Jednak lze odebranou tkáň lze následně v plném rozsahu nahradit a za druhé, není potřeba zas tolik, je to jen vzor.
Dále se na 3D biotiskárně vyrobí tvarový vzor - mesh ( podkladová síťka ) a to z biokompatibilního, v principu tělem rozložitelného, materiálu, v principu to bývá něco z vyšších cukrů - škrob.
Na něj se pak napěstované buňky přichytí a narostou, ve výsledku tvoří ony požadovaný implantát.
A teď to ouško:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105810
16.4.25 16:43
@M_Vladim píše: Více

tebe ty penisy berou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.4.25 17:17

Hele a zmeril sis ho poradne? Protoze spravne se meri metodou Bone Pressed, aby ses mohl porovnavat se studijema kde se to tak pouziva. Kazdopadne ja mam 16,5cm kdyz meris tak jak se ma, jinak 15cm a trosku vetsi obvod asi o pul cm, taky jsem se driv trosku bal, ale vsechny holky se vzdycky vracely a nikdy to nebyla jednorazovka, rekl bych ze ses v pohode, spis jde o to jestli dokazes vycitit co se ty holce libi, nektery holky maj rady treba drzeni pod krkem apod., staci jen otevrit pusu a zeptat se ji co ma rada, ale prvni sex zkus proste odhadovat a uvidis. :mrgreen:

Jedna rada- nikdy nerikej holkam ze mas komplex ze sveho penisu, pak to muzou pouzit proti tobe, nebo k tobe ztrati trosku respektu. NIKDY NIKDY NIKDY to nedavej znat bracho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.25 17:25

Z osobní zkušenosti - s partnery s malými penisy jsem si užila víc jak s těmi velkými 😎

• Citovat
  • Upravit
35
16.4.25 18:10
@Anonymní píše: Více

Chudak kluk se tu stresuje jestli ho ma malyho a vy mu vlastne napisete ze jo, ale neboj, ze bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová