Mohlo by to být těhotenství? Špinění...

Anonymní
8.6.21 11:13

Mohlo by to být těhotenství? Špinění

Dobrý den, ahoj.
Chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost. :)
Dnes jsem 10 dpo, zatím držím žádné testování, ani vsugerovani atd. :D ale když jdu na malou obcas ze me vyjde(cca to je uz druhý den) jak sraženina pri menstruaci velikost cca 1 cm. Ale žádné krvácení, ani špinění jen toto, ani na toaletním papíru nic není. Mohlo by to byt z uhnizdovani nebo ze se tělo pripravuje na ms..? Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36065
8.6.21 11:16

50 na 50 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.6.21 11:34

Obojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.6.21 11:36

A tak hlavně že netestujes, a ani si nic nevsugerovavas. :roll: Přijde x nepřijde. Pokud menstruace nepřijde, otestuj.

• Citovat
  • Upravit
19983
8.6.21 11:51

To neres a počkej do termínu ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
8.6.21 11:59

Může to být obojí… Je to buď a nebo. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.6.21 14:01

Může i nemusí to být uhnizďování.. já to taky tak ale měla pár dní před MS … po vynechání jsem si udělala test a Dálnice :D držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.21 09:29

Ahoj
Jsem těhotná, teprve začátek těhotenství 4tt, vyšli mi dva pozitivní testy, a hned na to jsem začala špinit, ale jen na papíru, nikde jinde jsem nic neměla, s přítelem jsem šla na ambulanci, a doktorka mi předepsala ascorutin, diozen, a progesteron. Špinila jsem asi dva dny a pak bylo vše ok. Ale včera jsem začala špinit, a na papíru jsem měla jakoby takovou vlásečnici krve. Všude jsem četla, že to může být nastávající potrat, ale mě nebolí ani podbřišek a ani břicho. Na další prohlídku mám jít v pondělí. A přemýšlím, jestli si ke svému doktoru nemam zajít radši hned. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.21 09:38

@Nikolka19982000
Ahoj, tak ja mela za dva dny jasno, ze prckek je tam. Takže muj dotaz výše, byl nejspis zahnizdovani. Asi bych necekala a sla, nic to být nemusí ale od toho doktoři jsou. Ja jsem 5 +1 a zatím dobrý podbrisek citim jen trochu, ale prsa me dost bolí. Tržním pěsti snas všechno bude dobré :)

• Citovat
  • Upravit
16.6.21 09:57
@Anonymní píše:
@Nikolka19982000
Ahoj, tak ja mela za dva dny jasno, ze prckek je tam. Takže muj dotaz výše, byl nejspis zahnizdovani. Asi bych necekala a sla, nic to být nemusí ale od toho doktoři jsou. Ja jsem 5 +1 a zatím dobrý podbrisek citim jen trochu, ale prsa me dost bolí. Tržním pěsti snas všechno bude dobré :)
@Anonymní píše:
@Nikolka19982000
Ahoj, tak ja mela za dva dny jasno, ze prckek je tam. Takže muj dotaz výše, byl nejspis zahnizdovani. Asi bych necekala a sla, nic to být nemusí ale od toho doktoři jsou. Ja jsem 5 +1 a zatím dobrý podbrisek citim jen trochu, ale prsa me dost bolí. Tržním pěsti snas všechno bude dobré :)

Dekuju, ale když jsem byla poprvé na ambulanci, tak mi řekli že to je zahnízdění, ale teď se právě bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
16.6.21 09:57
@Nikolka19982000 píše:
Ahoj
Jsem těhotná, teprve začátek těhotenství 4tt, vyšli mi dva pozitivní testy, a hned na to jsem začala špinit, ale jen na papíru, nikde jinde jsem nic neměla, s přítelem jsem šla na ambulanci, a doktorka mi předepsala ascorutin, diozen, a progesteron. Špinila jsem asi dva dny a pak bylo vše ok. Ale včera jsem začala špinit, a na papíru jsem měla jakoby takovou vlásečnici krve. Všude jsem četla, že to může být nastávající potrat, ale mě nebolí ani podbřišek a ani břicho. Na další prohlídku mám jít v pondělí. A přemýšlím, jestli si ke svému doktoru nemam zajít radši hned. Díky

Doktor s tím už nic víc neudělá. Začátek je buď a nebo. Buď se udrží a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.6.21 11:28

@Nikolka19982000 začátky jsou buď a nebo… Klidně může přijít ms a s ní to odejít.. Je to zcela běžné a spousty žen to zažilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.10.22 13:59

Mohlo by to být těhotenství?

Ahojte,
15.10 jsem měla pozitivní ovulační test, 22.10 jsem cítila bolesti v podbřišku, myslela jsem že uhnizďování. 25.10 (10dpo) jsem zkusila test a vidím tam ducha. Ale dnes 26.10 začalo drobné krvácení, světlé, při utrení, nic silného na co jsem bývala zvyklá. Je možné, že jde teprve o nidační krvácení? Na internetu jsem četla 10-13 dpo, že může být. Nebo bude čárka sílit i přes to špinění? Nebo jde o zamlklé těhu? Cítím i prsa jako jsem cítila v minulém těhotenství, takže nebýt slabého testu a špinění bych si byla jistá že jo. Bohužel nevím kdy by měla být ms, protože jsem ještě od porodu žádnou nedostala a mám jen potvrzenou ovu od doktorky.
Děkuji za vaše zkušenosti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital