Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tak hlavně že netestujes, a ani si nic nevsugerovavas.
Přijde x nepřijde. Pokud menstruace nepřijde, otestuj.
Může i nemusí to být uhnizďování.. já to taky tak ale měla pár dní před MS … po vynechání jsem si udělala test a Dálnice
držím palce ![]()
Ahoj
Jsem těhotná, teprve začátek těhotenství 4tt, vyšli mi dva pozitivní testy, a hned na to jsem začala špinit, ale jen na papíru, nikde jinde jsem nic neměla, s přítelem jsem šla na ambulanci, a doktorka mi předepsala ascorutin, diozen, a progesteron. Špinila jsem asi dva dny a pak bylo vše ok. Ale včera jsem začala špinit, a na papíru jsem měla jakoby takovou vlásečnici krve. Všude jsem četla, že to může být nastávající potrat, ale mě nebolí ani podbřišek a ani břicho. Na další prohlídku mám jít v pondělí. A přemýšlím, jestli si ke svému doktoru nemam zajít radši hned. Díky
@Nikolka19982000
Ahoj, tak ja mela za dva dny jasno, ze prckek je tam. Takže muj dotaz výše, byl nejspis zahnizdovani. Asi bych necekala a sla, nic to být nemusí ale od toho doktoři jsou. Ja jsem 5 +1 a zatím dobrý podbrisek citim jen trochu, ale prsa me dost bolí. Tržním pěsti snas všechno bude dobré ![]()
@Anonymní píše:
@Nikolka19982000
Ahoj, tak ja mela za dva dny jasno, ze prckek je tam. Takže muj dotaz výše, byl nejspis zahnizdovani. Asi bych necekala a sla, nic to být nemusí ale od toho doktoři jsou. Ja jsem 5 +1 a zatím dobrý podbrisek citim jen trochu, ale prsa me dost bolí. Tržním pěsti snas všechno bude dobré
@Anonymní píše:
@Nikolka19982000
Ahoj, tak ja mela za dva dny jasno, ze prckek je tam. Takže muj dotaz výše, byl nejspis zahnizdovani. Asi bych necekala a sla, nic to být nemusí ale od toho doktoři jsou. Ja jsem 5 +1 a zatím dobrý podbrisek citim jen trochu, ale prsa me dost bolí. Tržním pěsti snas všechno bude dobré
Dekuju, ale když jsem byla poprvé na ambulanci, tak mi řekli že to je zahnízdění, ale teď se právě bojim
@Nikolka19982000 píše:
Ahoj
Jsem těhotná, teprve začátek těhotenství 4tt, vyšli mi dva pozitivní testy, a hned na to jsem začala špinit, ale jen na papíru, nikde jinde jsem nic neměla, s přítelem jsem šla na ambulanci, a doktorka mi předepsala ascorutin, diozen, a progesteron. Špinila jsem asi dva dny a pak bylo vše ok. Ale včera jsem začala špinit, a na papíru jsem měla jakoby takovou vlásečnici krve. Všude jsem četla, že to může být nastávající potrat, ale mě nebolí ani podbřišek a ani břicho. Na další prohlídku mám jít v pondělí. A přemýšlím, jestli si ke svému doktoru nemam zajít radši hned. Díky
Doktor s tím už nic víc neudělá. Začátek je buď a nebo. Buď se udrží a nebo ne.
@Nikolka19982000 začátky jsou buď a nebo… Klidně může přijít ms a s ní to odejít.. Je to zcela běžné a spousty žen to zažilo
Ahojte,
15.10 jsem měla pozitivní ovulační test, 22.10 jsem cítila bolesti v podbřišku, myslela jsem že uhnizďování. 25.10 (10dpo) jsem zkusila test a vidím tam ducha. Ale dnes 26.10 začalo drobné krvácení, světlé, při utrení, nic silného na co jsem bývala zvyklá. Je možné, že jde teprve o nidační krvácení? Na internetu jsem četla 10-13 dpo, že může být. Nebo bude čárka sílit i přes to špinění? Nebo jde o zamlklé těhu? Cítím i prsa jako jsem cítila v minulém těhotenství, takže nebýt slabého testu a špinění bych si byla jistá že jo. Bohužel nevím kdy by měla být ms, protože jsem ještě od porodu žádnou nedostala a mám jen potvrzenou ovu od doktorky.
Děkuji za vaše zkušenosti ![]()
Dobrý den, ahoj.
ale když jdu na malou obcas ze me vyjde(cca to je uz druhý den) jak sraženina pri menstruaci velikost cca 1 cm. Ale žádné krvácení, ani špinění jen toto, ani na toaletním papíru nic není. Mohlo by to byt z uhnizdovani nebo ze se tělo pripravuje na ms..? Děkuji za odpověď 
Chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost.
Dnes jsem 10 dpo, zatím držím žádné testování, ani vsugerovani atd.