Moje děti mě dokážou dovést k totálnímu šílenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
16.7.16 22:11

@adelnsn tak to si asi jediná, koho slyším- nebo čtu, že to tak má. Já snad neznám nikoho, kdo by toho- křiku, vysvětlování a celkově dětí někdy neměl plné zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@adelnsn Nech to plavat. Buď ti to jednou docvakne, až to rozlouskneš, nebo to prostě k tobě ještě nedoplulo ve správný čas.
Nebylo to nic ve zlém, neboj. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@adelnsn píše:
8o, mám 3 děti a zvládám to uplně v pohodě..To by mě zajámalo, jaké duvody ktomu všechny máte? čtu tady milion diskuzí o tom, jak nezvládám dítě atd.. :think: :think:

Jako fakt marně přemýšlím co ti na tohle mám napsat :D Jediné, co by možná dávalo podobný smysl jako tvůj příspěvek je mé oblíbené heslo „kolik třešní, tolik višní“ :lol:

Příspěvek upraven 16.07.16 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
16.7.16 22:12

Tenhle týden jsem chtěla založit podobnou diskuzi. Jsem kliďas, ale někdy mám dny, že bych ty děti prodala. Je mezi nima 2,5roku rozdíl. Jsou sladký, ale někdy se to všechno naakumuluje, že se vytočim a bouchnu. Mladší v období vzdoru tuhle furt řval, od rána jedna scéna za druhou, v poledne jsem vypěnila a abych si to nevybila na něm, tak jsem bouchla do našeho skleněnýho stolu takovou silou, že jsem si málem zlomila ruku. Byl v takovým šoku, že se vztekáním na chvíli přestal :mrgreen: Jsme jenom lidi, tak se nestresuj :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 22:16
@beeerush píše:
Tenhle týden jsem chtěla založit podobnou diskuzi. Jsem kliďas, ale někdy mám dny, že bych ty děti prodala. Je mezi nima 2,5roku rozdíl. Jsou sladký, ale někdy se to všechno naakumuluje, že se vytočim a bouchnu. Mladší v období vzdoru tuhle furt řval, od rána jedna scéna za druhou, v poledne jsem vypěnila a abych si to nevybila na něm, tak jsem bouchla do našeho skleněnýho stolu takovou silou, že jsem si málem zlomila ruku. Byl v takovým šoku, že se vztekáním na chvíli přestal :mrgreen: Jsme jenom lidi, tak se nestresuj :mavam: :pankac:

Mě vždycky rozjaří, co dělají „kliďasové“…hned je mi líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
16.7.16 22:16

Jako, já vím že to teprve přijde..výchova není jednoduchá…Když se ty 2mladší hádají, křičí po sobě a bijou…tak mě to taky naštve ale že bych si tady na internetu stěžovala? hm…to je fuk :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9880
16.7.16 22:19

No jako.. my byli na dovolené týdenní a prostě chlap i manžel od sestřenice říkal, že se těší do práce, že TOHO mají plné kecky :mrgreen:
Máma měla necelý týden u sebe na návštěve od přítele dceru s klukem.. a když jsem u ní byla v den jejich odjezdu, tak jako tak ztrhanou jsem ji nikdy neviděla…
Muj kluk začal vypiskovat a hned vyjela jak čestík z krabičky a pak mi říká, jako proˇmin, nechci křičet, to bylo o nervy, pořád jekot, vztekání, vysvětlování, odpovídání.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.7.16 22:20

@adelnsn tak víš co, to je smysl diskuse :mrgreen: a zase to nesmíš brát tak smrtelně vážně, když si někdo taky uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 22:21
@adelnsn píše:
Jako, já vím že to teprve přijde..výchova není jednoduchá…Když se ty 2mladší hádají, křičí po sobě a bijou…tak mě to taky naštve ale že bych si tady na internetu stěžovala? hm…to je fuk :pankac:

Tobě se bije dvouleté dítě se 7 měsíčním? Tak to jsme rádi, že jsi nám přišla oznámit, jak to v bez problému zvládáš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
16.7.16 22:23

@Janasas Mám dobrou tchýni, má 14 dní dovolené a vloni si poprvé vzala všechny tři děti na pět dní, letos chce změnu, vezme si zase všechny tři děti na týden..možná…a hned ten první týden, protože ten druhý si bude muset od nich odpočinout a vzpamatovat se :lol: :lol: :lol:. To mluví za vše:-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
16.7.16 22:25

@Mirka Dušínová NE 4letá s 2letou…ale tím jsme nemyslela že se bijí ale džuchají se.To dělá spousta děcek, ALE když jim řeknu, TAK PŘESTANOU. Je to právě o výchově a JAKÝ SI TO UDĚLÁŠ, TAKOVÝ TO MÁŠ :*

• Citovat
  • Upravit
9880
16.7.16 22:25

@LadySi mě zase mama říká, když si chce vzít kluka na noc, dvě, že si musí pouklízet a navařit, že by nestíhala :mrgreen: nebo teď už ne má 7 let, ale když měl takových 3-4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
16.7.16 22:26

@Janasas já to neřeším :P

• Citovat
  • Upravit
Minnies91
16.7.16 22:27

Dobrou noc a běžte spinkat, at jste ráno čilé :mavam:

Příspěvek upraven 16.07.16 v 22:29

• Citovat
  • Upravit
9880
16.7.16 22:28

@adelnsn :mrgreen: no jo no, to sjou ty klasické řeči.. řeknes si až bude jednomu dítěti 6 a 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí