Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No každá to máme jinak a každá to zvládá jinak. Ale řekla bych, že nejhorší matky bývají ty, které o sobě nepochybují a mají absolutní patent na rozum.
@LaternaM píše:
No každá to máme jinak a každá to zvládá jinak. Ale řekla bych, že nejhorší matky bývají ty, které o sobě nepochybují a mají absolutní patent na rozum.
Stejně je to s dětma sranda, včera jsem nebyla daleko od toho zakroutit jim oběma krkem, asi to vycítily, tak si dneska vzorně spolu hrají bez hádek - zrovna mi pomáhají věšet prádlo na sušák, předtím „vařily“, prostě reklama na dětičky, asi si je ještě chvíli nechám ![]()
@LaternaM Jak já Ti rozumím
. Mám dva kluky zhruba ve stejném věku jako Ty a někdy je mám chuť zaškrtit. Talíře tedy zatím nerozbíjím, ale občas zařvu mocným hlasem
. Ale naše robátka dokážou vytočit i mého jinak absolutně klidného muže, takže myslím, že to se mnou není tak zlé. A to si troufám říct, že mám relativně hodné děti - jen jsou akční a mají „nápady“ - naposledy ten starší zlomil plastový klíč v zámku od dveří do obýváku
.
Viděli jste sex ve městě 2?Jak si holky stěžovaly a prej:První co mě napadlo kdyby mě Harry podvel s Erin bylo,,já přeci nemůžu přijít o svou chůvu´´
mám bohužel jen jednoho kluka a mýám toho plné kecky ![]()
@wewa Jo
já miluju tu scénu jak Charlotte pláče vyčerpáním v kuchyni a to má chůvu, to je fakt prdel…