Moje děti mě dokážou dovést k totálnímu šílenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
17.7.16 12:33

No každá to máme jinak a každá to zvládá jinak. Ale řekla bych, že nejhorší matky bývají ty, které o sobě nepochybují a mají absolutní patent na rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
17.7.16 12:49
@LaternaM píše:
No každá to máme jinak a každá to zvládá jinak. Ale řekla bych, že nejhorší matky bývají ty, které o sobě nepochybují a mají absolutní patent na rozum.
:pankac:
A pak jsou dobry taky teoreticky, vypravela mu zrovna znama, ze nejbliz k ublizeni na zdravi jine osibe byla, kdyz byla uplne vystavena ze svych 2letych dvojcat a navsteva-jeji a manzelovi dosud bezdetnu sourozenci ji radili, jak by ty deti uz mela pomalu k necemu konkretnumu smerovat a rozvijet, protoze zamestnane deti prece nezlobi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
17.7.16 12:56

Stejně je to s dětma sranda, včera jsem nebyla daleko od toho zakroutit jim oběma krkem, asi to vycítily, tak si dneska vzorně spolu hrají bez hádek - zrovna mi pomáhají věšet prádlo na sušák, předtím „vařily“, prostě reklama na dětičky, asi si je ještě chvíli nechám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
20.7.16 11:31

@LaternaM Jak já Ti rozumím :mrgreen:. Mám dva kluky zhruba ve stejném věku jako Ty a někdy je mám chuť zaškrtit. Talíře tedy zatím nerozbíjím, ale občas zařvu mocným hlasem :lol:. Ale naše robátka dokážou vytočit i mého jinak absolutně klidného muže, takže myslím, že to se mnou není tak zlé. A to si troufám říct, že mám relativně hodné děti - jen jsou akční a mají „nápady“ - naposledy ten starší zlomil plastový klíč v zámku od dveří do obýváku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
22.7.16 14:35

Viděli jste sex ve městě 2?Jak si holky stěžovaly a prej:První co mě napadlo kdyby mě Harry podvel s Erin bylo,,já přeci nemůžu přijít o svou chůvu´´ :palec: mám bohužel jen jednoho kluka a mýám toho plné kecky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 19:00

@wewa Jo :lol: já miluju tu scénu jak Charlotte pláče vyčerpáním v kuchyni a to má chůvu, to je fakt prdel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí