Moje dítě vztekle křičí - nezvládám to, výčitky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.11.13 08:14

U nas trochu pomohlo ked zlostila, ze som povedala nebude balet a fakt na balet nesla. A ako spravna mrcha mater som ju este upozornovala teraz sa dievcatka chystaju, teraz idu na balet, teraz tancuju :oops: Mrzelo ma to hadam viac nez ju, ze ma zaracha. Ale uz veri, ze ju na kruzok nevezmem a slubuje ze bude dobra dobrucka :mrgreen: A snazi sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.10.17 21:33

@danyk Dobrý den, mohu se zeptat jak jste na tom dnes? Jsem ve stejně situaci a jsem už fakt zoufalá. Mám strach ze dělám něco špatně já a už fakt nevím kudy kam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.10.17 21:48

A co takhle psycholog jestli to není autista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.10.17 23:48

@Bábi Zlopočasná s tým ospravedlnením sme mali ten istý problém. Tak isto sa nechcela ospravedlniť manželovi a tiež som na ňu nahúkala a revom skončila v izbe. Viem, že ospravedlnenia nejakú dobu bojkotovala, potom prišla s ospravedlnením až na druhý deň, a dnes ma skoro 5 a niečo vyvedie a hneď prepáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.10.17 23:52

@Jeess autistu poznať ľahko vylučovacou metódou. Metodická príručka zahrňuje vydieranie nasledovnými vetami:
Ak neprestaneš vrieskať, nedostaneš čokoládu.
Ak neprestaneš vrieskať, nebudeš pozerať iPad.
Nepredstaneš vrieskať, nezoberiem ťa zo školky po O

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.10.17 21:04

@Nikollett93 dobrý, je mu šest a kousek, vzteklina to je, tvrdohlavá, ale dá se s ním. Už se netluče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí