Moje malé Tesco

537
17.7.16 16:45

Moje malé Tesco

Pěkný den přeji, hraje někdo z vás Moje malé Tesco? Já už jsem na 125. úrovni, tak už to začíná být docela nuda, ale před tím to byly měsíce skvělé zábavy. Tak skvělé, že ležela ladem i má do té nejoblíbenější Dune 2. A co vy?
Případně, poradí mi někdo nějakou podobnou hru, která by byla stejně dobře hratelná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69
18.7.16 22:28

@šerifka ahojky já hraju asi tak od čtvrtka a jsem na úrovni 30 a jsem na tom dost závislá :) a moc mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 20:02

Ahojky kde mam postavit trziste? Diky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
19.7.16 20:25
@michlačíková píše:
Ahojky kde mam postavit trziste? Diky za pomoc

Tržiště patří do kanclu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 20:51

@Xiraxinek dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.16 08:13

Asi blba otazka ale kde je ta kancelar. Me to nejde nikde postavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
20.7.16 10:27

@marti17: Tak to přeji týdny a měsíce dobré zábavy, máš toho ještě spoustu před sebou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
20.7.16 10:30
@michlačíková píše:
Asi blba otazka ale kde je ta kancelar. Me to nejde nikde postavit

Svou prodejnu máš rozdělenou na tři části. Ta největší je prodejní plocha, pak ta místnost vlevo je sklad a ta místnost vpravo je kancelář. Ale je možné, že jsi už vyčerpala veškerou volnou plochu, co jsi měla do začátku. V tom případě se podívej, co je potřeba na rozšíření plochy - někde na pravé straně by měla být jakási malůvka naznačující možnost zvětšení. Většinou je potřeba nějaký stavební materiál, peníze a být na nějaké „úrovni“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.16 10:39

@šerifka me to prave hlasi ze sem budovu postavila na spatnem miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
20.7.16 10:42
@michlačíková píše:
@šerifka me to prave hlasi ze sem budovu postavila na spatnem miste

To hlásí, kdy ji zkoušíš postavit buď ve špatné místnosti nebo v dobré místnosti, ale už tam není dost místa. Zkus se podívat, zda ti to tam nekreslí možnost rozšíření doprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.7.16 00:18

Tak s tím jsem mela taky problem, nevedela jsem kam s tim a pak jsem zjistila, že mám málo mista.

Já Ted nevim kam umistit jednu cedulku, nikam mi nejde dát. Ale takhle si zas nepamatuju, jak se to jmenuje, no snad Na to časem prijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.8.16 17:54

Potřebovala bych pomoct kde si přejmenuju tesco aby mě mohli kamarádi najít. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
22.8.16 22:47
@mapik555 píše:
Potřebovala bych pomoct kde si přejmenuju tesco aby mě mohli kamarádi najít. Děkuji :D

To ani podle ohlasu na jinych diskusich nejde, pokud nejste pratele na facebooku. Jediny zpusob, co znam, je dat nejakou specifickou vec na trziste, treba jeden kus nebo naopak treba 11 nejakeho mene bezneho zbozi a ostatni musi co par minut zkouset, jestli se jim zrovna to nenabidne a pokud ano, pozadat o pratelstvi. Vim, ze je to prace pro Popelku, ale co mam zkusenosti, tak do hodiny nebo dvou to zafungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.9.16 20:03

Všimly jste si, že je nová verze? Po půl roce od sezonních dekorací i nějaká novinka ve funčnosti - v kanceláři přibyl Marketing, ale nějak jsem ještě nepochopila, jak bude ta podpora prodeje probíhat. A na plochu se dají dát hostesky, které se dají pořídit za přebytečný hromadící se stavební materiál. Ty zatím vypadají jako generátor diamantů, ale podle toho odpočtu asi vydrží asi týden, pak těžko říct, co se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
6.9.16 21:42

A já jsem si řikala, že mi to furt háže, že moji přátelé mají starší verzi… Musím to prozkoumat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí