Moje máma aneb "bába" na druhé koleji.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
26.8.14 17:42
@veverkas22 píše:
jaká byla otázka? proč to řeší s ní a ne mezi sebou? no to fakt nevím :mrgreen: asi proto že se spolu neumí dohodnout.. no co si budeme povídat, ono matek, co nedají miminko z ruky je půl emimina a pak po čase mají ty nejhorší tchýně, co nevidí, resp. nechtějí hlídat apod. děti.. úplně vidím tuto debatu z druhé strany… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Otázka byla jiná, ale to je jedno, podle předchozí reakce myslím, že už jsi pochopila, jak jsem to myslela ;) Hele upřímně řečeno, pokud chce malou vídat, co jí brání v tom, zvednout telefon a domluvit se, že přijde na návštěvu? Já taky nikomu nevyvolávám, ať se staví na kafe :nevim: když chci někoho vidět, zvednu telefon, domluvíme se a jedu… děsně jednoduchý a mnohem efektivnější, než si někde stěžovat, že někoho nevídám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.8.14 20:50

Mne by zajímalo, jak to ten bratr tak přesně ví, kolikrát měsíčně koupila vaše mamka tvé dceři sunar…to mu to někdo vypráví, aby tu závist živil? Já třeba vůbec nemám představu o tom, co a v jakém množství kupují tchánovci svým dalším vnoučatům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.14 13:48

@me2dova Tak ví to od nás, protže si ztěžovali, že malé Ellen nic mamka nekupuje, proto jsem ho vyvodila z omylu, že kupuje, ale že to nechtějí a raši nám to vrátí, ovšem když se máma zeptá co chtějí, tak prostě nic a potom si ztěžují, já jsem řekla, že když mě mamka hlídá malou, tak jí koupí křupky, koláček, sem tam donesou sunar a pleny, ale na množství jsme to nikdy neřešili, oni hned chtěli prostě peníze a že si za to koupí samy něco, protože neví co by se jim zrovna hodilo… :nevim:
@Verunecka289 Jinak mamča se už s nima snažila domlouva, že by si malou brala třeba 1× do týdne ven, ale neprošlo to, protože mamka dělá od pondělí do pátka do 4h a čas má o víkendu a o víkendu si bere malou Ellen její mamka, přitom ta dělá krátký dlouhý, ale jí to vyhovuje o víkendu, tak hlídá a vozí ona, a v neděli chtějí být jen oni spolu jako rodina doma. Já vím je to na palici, mě prostě jen mrzí to, jak vidím na mamce, že je smutná, když ona je tak skvělá babička pro tu naší čertici a chtěla by být i pro Ellen, má jí ráda, ale nemá ten prostro jí to dokázat, k nim domu se už vtírat nebude, pokusů bylo už dost a za celou dobu u nich byla možná tak 5× a fakt jen na kafčo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4400
27.8.14 14:18
@Anonymní píše:
@me2dova Tak ví to od nás, protže si ztěžovali, že malé Ellen nic mamka nekupuje, proto jsem ho vyvodila z omylu, že kupuje, ale že to nechtějí a raši nám to vrátí, ovšem když se máma zeptá co chtějí, tak prostě nic a potom si ztěžují, já jsem řekla, že když mě mamka hlídá malou, tak jí koupí křupky, koláček, sem tam donesou sunar a pleny, ale na množství jsme to nikdy neřešili, oni hned chtěli prostě peníze a že si za to koupí samy něco, protože neví co by se jim zrovna hodilo… :nevim:
@Verunecka289 Jinak mamča se už s nima snažila domlouva, že by si malou brala třeba 1× do týdne ven, ale neprošlo to, protože mamka dělá od pondělí do pátka do 4h a čas má o víkendu a o víkendu si bere malou Ellen její mamka, přitom ta dělá krátký dlouhý, ale jí to vyhovuje o víkendu, tak hlídá a vozí ona, a v neděli chtějí být jen oni spolu jako rodina doma. Já vím je to na palici, mě prostě jen mrzí to, jak vidím na mamce, že je smutná, když ona je tak skvělá babička pro tu naší čertici a chtěla by být i pro Ellen, má jí ráda, ale nemá ten prostro jí to dokázat, k nim domu se už vtírat nebude, pokusů bylo už dost a za celou dobu u nich byla možná tak 5× a fakt jen na kafčo. :roll:

Svagrovka je vycurana pip, to se neda jinak nazvat :cert: Chapu, ze si lidi nesednou, ale aleapon jednou tydne bych zkusila znovu domluvit prav. hlidani anebo zatim navstevu a treba po roce veku hlidani na dve hodky aspon :think:
Nechapu brachu, ze nevidi, ze to ublizuje mame :think: Bejt tebou razne si s nim promluvim a vysvetlim mu, jak se chova a ze kvuli sve pritelkyni odrezava svou mamu od vnucky.
S tema penezma je to sila!!!To bych si nikdy nedovolila, to je vycuranost…
Bracha ma jaky vztah s mamou? Pred vztahem se slecnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová