Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Ulla jej to zni nebezpecne
jedine opatreni, ktere me napada, co zkusit premistit tu vypinaci jednotku, aby jsi to nedelala priste zase automaticky, ale musela vstat a jit jinam, treba na druhou stranu ![]()
@Lucinatko Určitě zkusím
je pravda že stačí abych se posadila na posteli a už na to dosáhnu ![]()
@Lucinatko Tak na druhou stranu to nešlo, ale dala jsem to na bok ke zdi a z postele na to nedosáhnu, snad už to bude dobré ![]()
@vera01 píše:
ahoj holky,docela jsem začala uvažovat o monitoru dechu. Co myslíte má to cenu kupovat? Máte s tím některá zkušenosti.Je to celkem drahá věc tak se bojim, aby to nebyla zbytečná investice.
Nám se to několikrát vyplatilo, takže za nás ANO, koupit ![]()
Holky poraďte, mám si vzít svůj monitor dechu i do porodnice? Žeprej když bude malá vedle me na pokoji v postylce tak monitor pod sebou mit nebude nebo mam spatne informace a bude? A vadilo by to necemu kdybych si tam vzala svuj monitor? diky za odpovedi
@Ga Briela píše:
Holky poraďte, mám si vzít svůj monitor dechu i do porodnice? Žeprej když bude malá vedle me na pokoji v postylce tak monitor pod sebou mit nebude nebo mam spatne informace a bude? A vadilo by to necemu kdybych si tam vzala svuj monitor? diky za odpovedi
Já měla u každého dítěte monitor z nemocnice. Už tak je v tašce plno věcí a ještě tahat monitor. ![]()
@Ga Briela To je asi jak která porodnice. U nás mají monitor v každé postýlce. ![]()
@Ga Briela To asi záleží jak která porodnice, já měla jejich. Ale myslím si, že když si vezmeš svůj vadit to nebude ![]()
@Ga Briela u nás se dával jen nedonošeným nebo na požádání. Řekla jsem si o něj, dostala jsem ho. Nejlepší je informovat se v porodnici. Pokud ti ho půjčí, netahala bych se s ním.
Záleží, jak která porodnice. V té, co jsem rodila, ho dávali jen prvních 24 hodin, pak jsem si donesla svůj.
@Ga Briela Já ho neměla a ani nikdo jiný…nedávali ho…jedna maminka si ho nechala přinést od manžela, jelikož dítě po porodu přestalo dýchat, tak chtěla byt v klidu…
Taky jsme v porodnici měli. A když jsme šli na patologické oddělení, dostali jsme ultra spešl, až jsem z toho měla žaludeční neurózu a běhala za sestrou jestli je vše ok… ![]()
Podle mě to už dávají všude.