Má cenu kupovat monitor dechu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4750
8.8.14 22:58

@Ulla jej to zni nebezpecne 8o jedine opatreni, ktere me napada, co zkusit premistit tu vypinaci jednotku, aby jsi to nedelala priste zase automaticky, ale musela vstat a jit jinam, treba na druhou stranu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.8.14 23:02

@Lucinatko Určitě zkusím :)je pravda že stačí abych se posadila na posteli a už na to dosáhnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.8.14 23:06

@Lucinatko Tak na druhou stranu to nešlo, ale dala jsem to na bok ke zdi a z postele na to nedosáhnu, snad už to bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
9.8.14 18:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.8.14 11:01
@vera01 píše:
ahoj holky,docela jsem začala uvažovat o monitoru dechu. Co myslíte má to cenu kupovat? Máte s tím některá zkušenosti.Je to celkem drahá věc tak se bojim, aby to nebyla zbytečná investice.

Nám se to několikrát vyplatilo, takže za nás ANO, koupit :!

• Citovat
  • Upravit
447
12.12.14 22:21

Holky poraďte, mám si vzít svůj monitor dechu i do porodnice? Žeprej když bude malá vedle me na pokoji v postylce tak monitor pod sebou mit nebude nebo mam spatne informace a bude? A vadilo by to necemu kdybych si tam vzala svuj monitor? diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
12.12.14 22:25
@Ga Briela píše:
Holky poraďte, mám si vzít svůj monitor dechu i do porodnice? Žeprej když bude malá vedle me na pokoji v postylce tak monitor pod sebou mit nebude nebo mam spatne informace a bude? A vadilo by to necemu kdybych si tam vzala svuj monitor? diky za odpovedi

Já měla u každého dítěte monitor z nemocnice. Už tak je v tašce plno věcí a ještě tahat monitor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.12.14 22:26

@Ga Briela To je asi jak která porodnice. U nás mají monitor v každé postýlce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.12.14 22:27

@Ga Briela To asi záleží jak která porodnice, já měla jejich. Ale myslím si, že když si vezmeš svůj vadit to nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.12.14 22:29

@Ga Briela u nás se dával jen nedonošeným nebo na požádání. Řekla jsem si o něj, dostala jsem ho. Nejlepší je informovat se v porodnici. Pokud ti ho půjčí, netahala bych se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
12.12.14 22:31

Vůbec tam ten krám netahej, mají jich tam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
12.12.14 22:35

Záleží, jak která porodnice. V té, co jsem rodila, ho dávali jen prvních 24 hodin, pak jsem si donesla svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
12.12.14 22:36

@Ga Briela Já ho neměla a ani nikdo jiný…nedávali ho…jedna maminka si ho nechala přinést od manžela, jelikož dítě po porodu přestalo dýchat, tak chtěla byt v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.12.14 22:54

My v porodnici meli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
12.12.14 23:55

Taky jsme v porodnici měli. A když jsme šli na patologické oddělení, dostali jsme ultra spešl, až jsem z toho měla žaludeční neurózu a běhala za sestrou jestli je vše ok… :-D
Podle mě to už dávají všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport