Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
To je současný stav. Počet bude narůstat.
@Neznamymuz761 neřekla bych.
https://kdojeto.superia.cz/…/milenka.php#…, byly%20tolerov%C3%A1ny%2C%20pokud%20se%20nep%C5%99edv%C3%A1d%C4%9Bly
@tess50 píše: Více
Přečetl jsem definici a odpovídá to těm verzím co jsem psal.
@Neznamymuz761 ano. Ale ne žena ve vztahu, udrzujici další poměr, tudíž nevěrná.
@Neznamymuz761 píše: Více
Ahoj, neexistuje jedna pravda. Příběhy a situace jsou různé. Jako lidé se snažíme ve všem najít nějaký vzorec. Takže často tímto způsobem hážeme lidi do jednoho pytle.
Co dává milenkám milenectví? Pozornost, hezká slova, sex, únik ze vztahu, práce jako hodinový manžel, někdy peníze, zážitky, výlety, hledání lepšího partnera…
@tess50 píše: Více
Dobre, uznávám, že ty mluvíš o třetí variantě. Svobodné nebo rozvedene ženě, která je milenkou zenatemu muži.
Ale protože je nezadana, nemůže být nevěrná nikomu.
@LukeR1 píše: Více
Ano, já jako technik se snažím neustále hledat nějaký vzorec. Ale máš pravdu, je to blbost. Každá žena je jiná a potřebuje něco jiného.
Jen mě děsí jak je to rozšířené.
Ale společný ukazatel je vždy pozornost, hezká slova, požadavky na výlety a zážitky. Aspoň z rozhovoru co jsem vedl.
Do této chvíle, jen 4 ženy zde byly milenky. 13 zen se něčeho takového nezucastnily.
Ovšem toto konání je rozšířené víc než jsem si myslel. Chodím u nás do fitka a tam jsem pokukoval po jedné ženě a ona po mně. Ale nic. Jsem zpoceny, ulepeny a necítím se atraktivně. Jednou se sama zeptala zda ji pozvu na drink. To jsem udělal a dali jsme si proteinový drink na baru a dobře pokecali. Dala najevo, že má čas a bylo zřejmé co chce. Jenže opět jsem neměl odvahu překročit tu hranici a ničit si život. Nechápu, že to ostatní berou tak lehce.
Jak tu hranici jednou překročíš a nikdo doma nic nepozná, tak tě to změní. V lepším případě získáš zkušenost a budeš vědět, že tuhle hranici už nechceš překračovat. Vidím to u jednoho dobrého kolegy. Ten je ztracen a přitom byl jeden z těch, co říkali, že nikdy.
Proto jsi založil tuhle diskuzi? Pořád tě tohle téma někde hlubokou v hlavě dráždí? Ostatní to dělají s lehkostí a nic?
Ona byla zadaná a věděla, že jsi zadaný ty?
Já si upřímně myslím, že ženy jsou možná víc nevěrne, než muži, jen se to bojí přiznat.
Ja jsem obecně byla už ta, kdo někoho podvedla a taky jsem byla v roli podváděne. zajimave je, že to bylo tak, že prvnímu partnerovi jsem byla nevěrná já, druhý byl nevěrný mě, tak já jemu na Just taky, pak jsem si našla partnera vzora ctnosti, ke kterému jsem vzhlizela, chtěl si mě brát, nakonec mě podváděl 😃 takže jo možná jsem coura, ale ty chlapi mi to slušně na dávali taky.
Kdybych měla mluvit o svých kamarádka ho které se mi svěřily, asi by jste koukaly. Normálně znám 3 ženy, které s milencem otěhotněly, ani jedna si to dítě nenechala, 2 vdané, jedna v partnerství, dvě jsou pořád v tom manželství, a buď se obklopuji lidmi, co jsou to schopny udelatt nebo je to standard?
Já jsem také ten, kdo říká celý život, že já nikdy. Nejradši bych to vyzkoušel, abych věděl a získal zkušenost, že se mi to nelíbí a uklidnil se.
Mám relativní strom hojnosti, ale bojím se utrhnout některé jablko, neboť si myslím, že to dopadne stejně jak s Adamem. Vyhnání z „raje“. A přitom jsou ženy takové pokušení. V tomto už chápu církev, byť ta měla jiné pohnutky a cíle.
Mohu se zeptat jak je ten kolega ztracen?
@kucerap píše: Více
O zadání druhého nic nevíme. Nebavili jsme se o tom. Ale já mám opaleny prstýnek na prste a ona také.
Ostatní snad nemají svědomí. ![]()