Monogamie nebo milenectví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13923
14.11.24 13:22
@Neznamymuz761 píše: Více

Já zase myslím, že dnešní ženy se chovají stejně jako jejich matky, jejich babičky i prababičky. Co se mění jsou kulisy kolem.

Většina z nich byla v minulém životě Kleopatrou. :think:
Užívají si orgií s otroky a koupelí ve velbloudím mléce, Čekají na své Cézary či jiné prince (Cézar jezdil na bílém koni)
A před jásajícím poddaným lidem jsou to ty největší světice :roll:
Aby nakonec ukončil svoji existenci z lásky, kvůli více-méně neschopnému Antoniovi.

Drobná epizodka s Ptolemaiem budiž všem mužům varováním :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
14.11.24 13:25

Tak se předveď a vstup do jámy lvicové. :palec:

Až tě označí za mimoně, tak se přihlas. Pachouch jsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.11.24 13:28
@Josef_t píše: Více

Chlape, ale to už udělaly, když jsem vyprávěl o kolegyni. Zákeřné využily, že jsem byl zdrogovanej a oslabenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.11.24 13:34

Podívej, základ české státnosti je ten, že vláda zen se neosvedcila. A Libuši vládnout dal nenechali. Pokud chtěla vládnout dal, musela si najít chlapa. A co udělala? Jako ženské ji bylo fuk co má v hlavě, chtěla ho do postele a tak přestože vybírala vladare, tak pro ni byly důležitější svaly, aby se hezky pomilovala. A tak si došla pro orace místo knížete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
14.11.24 14:05

Já myslím, že to bylo trochu jinak.

Nějaký kecal z jejího kmene byl pod její úroveň.
Hlavoun Lemuzů už ne. Tenkrát orali všichni…

Přemek přišel, hned ty kecali srovnal do latě.
Libušku moc srovnat nemohl, protože nebyl přímým dědicem, jednak by kecalové rychle převlékli kabát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.11.24 14:22

No říká se, že oráli všichni. Přemysl i Piast a další. I tak je zřejmé, že Libuši zajímaly svaly, když ho chtěla do postele. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
14.11.24 14:43

Já myslím, že jestli chtěla dál kněžnit, tak moc na výběr neměla.

Bivoj byl dle všeho ještě větší borec, ale toho chtěla Kazi.
Ta byla asi starší, měla by přednost, ale svalovec Bivoj prostě neměl ten správný původ.

Což mi připomíná tu známu teorii alfasamců. Ženy často sázejí na špatné koně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.11.24 14:54

No, záleží na kvalitě jejich senzoru. A teď je otázka kdo ovlivňuje vývoj těch senzoru. Dá se s tím od mala něco dělat nebo je to dáno přírodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.11.24 09:47

Já myslím, že těch senzorů je víc. Problém je s spíš s jejich kalibrací. :think:

Maminky jim dobře radí, ony si to dělají po svém, aby za dvacet let zjistily, že maminka má vždycky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
15.11.24 10:00

Tak, kdyby vždycky dávaly na maminky, tak bychom si nikdy nevrzli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.11.24 11:57

Proto je to těžká volba a maminky se od určitého věku moc neposlouchají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.11.24 11:30

Obrátím list. :mavam: zajímalo by mě proč třeba fotbalista, který má za manželku modelku, s ní dvě už třeba velké dcery má potřebu se třeba po 20 letech rozvést, vzít si jinou zenu a s ní udělat další děti a celé kolečko absolvovat znova. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.11.24 12:06

Krása, která je stále na očích, zevšední. Motivací ke změně nemusí být krása, ale jinakost. Mozek nás odměňuje za změnu, za vybočení ze stereotypu. Neokoukanost přináší novou energii, nové podněty. Nová partnerka obvykle disponuje něčím, čeho se té předchozí nedostávalo a v neposlední řadě je mladší a schopná zplodit další potomky. Děti jsou radost - zvlášť, když můžeš péči o ně a jejich výchovu přesunou na partnerku :lol: Úspěšní fotbalisté, manažeři nebo podnikatelé si zkrátka to kolečko mohou zopakovat víckrát a doufat, že tentokrát to opravdu vyjde :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.11.24 16:17
@Sandman1 píše: Více

Nejhorší je, že máš pravdu. I moje tělo tak reaguje. A úplně nejhorší je, že neumím reagovat na ženy 40+ po změně mého sociálního statusu. To už jsou ženy s velkými nebo odrustajicimi dětmi. Znají svoje tělo, svoji sexualitu i co chtějí a nechtějí od chlapa. A umí si jít za tím. O takovém výběru se mi ve 20 letech ani nesnilo. Nicméně rozhodně netouzim v dedeckovskem věku běhat s kočárkem a přijít o svůj klídek. Proto mě tak fascinují ti chlapi co do toho šli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
24.11.24 23:18

Jako člověk, který se okrajově kolem fotbalu pohybuje ti mohu zasvěceně říct, že většinou je to naopak.

Skoro bych napsal, že kluci co zůstanou u „civilních“ děvčat mají ty vztah takové normální. Někdy zůstanou, někdy se rozvedou, tak jako každý jiný.
Ti co si najdou partnerky až když jsou nahoře z „modelek“, tak ty vztahy se rozpadají téměř vždy pár let po skončení kariéry.
Ty ženy odmítají vzít na vědomí, že kariéra skončila a přizpůsobit se. Nový životní styl, nová práce.

Žádný zástup milionářů ovšem na ty holky nečeká. :cert:

PS: svoji roli v tom hraje inteligence partnerů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí