Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danitschka píše:
Letos do toho jde, loni jsem mu to zakázala, protože se nám měla narodit malá a já nechtěla, aby na fotkách z porodnice vypadal jako Fritz, fakt mu to nesluší, i když si myslí, že vypadá jako Nick Cave
Myslím ze jsem celkem vzdělaná a dění sleduji, ale o tomto jsem fakt nikdy neslysela. O co jde??
@TýnkaK píše:
@Vemas Jo fakt. Nechci rozhodně nikoho urazit, ale všimla jsem si, že o tom mají povědomí lidé spíše vzdělanější, se zájmem o politiku nebo veřejné dění, kulturu, lidi z neziskového sektoru, apod… obecně lidi se zájmem.
to je pravda
Manzel uz to par let praktikuje (mam pocit, ze posledni 3 roky). Ja z toho na vetvi nejsem, protoze vypada fakt divne
![]()
Jako, nevím, mně to přijde takové umělé a strojené, pokud si zrovna můj muž nechá narůst knír, co tím změní? Není žádná veřejně známá postava, která by tímto způsobem upozorňovala lidi na tuto problematiku.
Cituji z Novinek:
„Pokud si muž nechá během listopadu narůst knír, dává tak svému okolí najevo, že mu záleží na jeho zdraví a plně si uvědomuje závažnost rakoviny prostaty. Zároveň tak chce z této nemoci učinit veřejně diskutované téma a upozornit na důležitost prevence.“
Pardon, ale přijde mi to jako dost trapas. ![]()
@Cuarentena píše:
Jako, nevím, mně to přijde takové umělé a strojené, pokud si zrovna můj muž nechá narůst knír, co tím změní? Není žádná veřejně známá postava, která by tímto způsobem upozorňovala lidi na tuto problematiku.
Já si taky přijdu vzdělaná a mám z toho stejný pocit… A slyším to právě poprvé, tak mám možná málo informací ![]()
@Angua píše:
Já si taky přijdu vzdělaná a mám z toho stejný pocit… A slyším to právě poprvé, tak mám možná málo informací
Sice jsem o tom četla, už loni nebo ještě dřív, ale stejně v tom smysl nevidím, asi jsem málo vzdělaná.
To je jako by ženské chodily v listopadu bez podprsenky, aby upozornily na rakovinu prsu, ne? ![]()
Nejdriv by se ten chlapek měl tedy nastudovat něco o rakovině prostaty, jaka je prevence a tak, a pak to šířit dále, kdyz se ho někdo zeptá proc si nechal narust knír. Tak jsem to pochopila ja. No fakt zvláštní. Ale tak hlavne ze ti vzdělaní a orientující se nás poučí ![]()
@Cuarentena píše:
Cituji z Novinek:
„Pokud si muž nechá během listopadu narůst knír, dává tak svému okolí najevo, že mu záleží na jeho zdraví a plně si uvědomuje závažnost rakoviny prostaty. Zároveň tak chce z této nemoci učinit veřejně diskutované téma a upozornit na důležitost prevence.“Pardon, ale přijde mi to jako dost trapas.
Trapas? Proc trapas? Avon pochod a ruzne kytickove dny pro boj s rakovinou jsou zalozeny na podobnym principu. Tak proc trapas? ![]()
Nejdriv by se ten chlapek měl tedy nastudovat něco o rakovině prostaty, jaka je prevence a tak, a pak to šířit dále, kdyz se ho někdo zeptá proc si nechal narust knír. Tak jsem to pochopila ja. No fakt zvláštní. Ale tak hlavne ze ti vzdělaní a orientující se nás poučí ![]()
@Vemas píše:
Trapas? Proc trapas? Avon pochod a ruzne kytickove dny pro boj s rakovinou jsou zalozeny na podobnym principu. Tak proc trapas?
Ale tam jde o získávání peněz. Můj chlap od nikoho peníze navíc nedostane, když bude chodit do práce s knírem. Leda bych se zeptala šéfa, jestli mu přidá, že to půjde na dobrou věc. ![]()
@Cuarentena jo, přijde mi to stejné. Nebo třeba jak Avon prodává ty věci ve tvaru těch mašliček (nebo co to má být
). Ženská si to koupí a nosí to na krku nebo na triku třeba. Ale nevím, jaký to má smysl
Přijde mi to jako póza.
@veria píše:
Nejdriv by se ten chlapek měl tedy nastudovat něco o rakovině prostaty, jaka je prevence a tak, a pak to šířit dále, kdyz se ho někdo zeptá proc si nechal narust knír. Tak jsem to pochopila ja. No fakt zvláštní. Ale tak hlavne ze ti vzdělaní a orientující se nás poučí
Tak zrovna si myslim, ze vetsina tech chlapu vi proc to delaji a delaji to pro dobrou vec.