Movember šli do toho i vaši muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
1.11.13 11:59
@Danitschka píše:
Letos do toho jde, loni jsem mu to zakázala, protože se nám měla narodit malá a já nechtěla, aby na fotkách z porodnice vypadal jako Fritz :D, fakt mu to nesluší, i když si myslí, že vypadá jako Nick Cave :D
:D uplne te chapu, mame taky listopadovy dite, letos bude oslava az v prosinci :mrgreen: ale on si taky mysli, ze v tom kniru je buhvi jak sexy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730

Myslím ze jsem celkem vzdělaná a dění sleduji, ale o tomto jsem fakt nikdy neslysela. O co jde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
@TýnkaK píše:
@Vemas Jo fakt. Nechci rozhodně nikoho urazit, ale všimla jsem si, že o tom mají povědomí lidé spíše vzdělanější, se zájmem o politiku nebo veřejné dění, kulturu, lidi z neziskového sektoru, apod… obecně lidi se zájmem.

to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.11.13 12:00

Manzel uz to par let praktikuje (mam pocit, ze posledni 3 roky). Ja z toho na vetvi nejsem, protoze vypada fakt divne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
1.11.13 12:06

Jako, nevím, mně to přijde takové umělé a strojené, pokud si zrovna můj muž nechá narůst knír, co tím změní? Není žádná veřejně známá postava, která by tímto způsobem upozorňovala lidi na tuto problematiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
1.11.13 12:08

Cituji z Novinek:
„Pokud si muž nechá během listopadu narůst knír, dává tak svému okolí najevo, že mu záleží na jeho zdraví a plně si uvědomuje závažnost rakoviny prostaty. Zároveň tak chce z této nemoci učinit veřejně diskutované téma a upozornit na důležitost prevence.“

Pardon, ale přijde mi to jako dost trapas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730
1.11.13 12:08

Aha uz jsem si to zjistila. No nevím. Souhlas s Cuarentena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.11.13 12:09
@Cuarentena píše:
Jako, nevím, mně to přijde takové umělé a strojené, pokud si zrovna můj muž nechá narůst knír, co tím změní? Není žádná veřejně známá postava, která by tímto způsobem upozorňovala lidi na tuto problematiku.

Já si taky přijdu vzdělaná a mám z toho stejný pocit… A slyším to právě poprvé, tak mám možná málo informací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
1.11.13 12:10
@Angua píše:
Já si taky přijdu vzdělaná a mám z toho stejný pocit… A slyším to právě poprvé, tak mám možná málo informací :lol:

Sice jsem o tom četla, už loni nebo ještě dřív, ale stejně v tom smysl nevidím, asi jsem málo vzdělaná.
To je jako by ženské chodily v listopadu bez podprsenky, aby upozornily na rakovinu prsu, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730
1.11.13 12:11

Nejdriv by se ten chlapek měl tedy nastudovat něco o rakovině prostaty, jaka je prevence a tak, a pak to šířit dále, kdyz se ho někdo zeptá proc si nechal narust knír. Tak jsem to pochopila ja. No fakt zvláštní. Ale tak hlavne ze ti vzdělaní a orientující se nás poučí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
@Cuarentena píše:
Cituji z Novinek:
„Pokud si muž nechá během listopadu narůst knír, dává tak svému okolí najevo, že mu záleží na jeho zdraví a plně si uvědomuje závažnost rakoviny prostaty. Zároveň tak chce z této nemoci učinit veřejně diskutované téma a upozornit na důležitost prevence.“Pardon, ale přijde mi to jako dost trapas. :nevim:

Trapas? Proc trapas? Avon pochod a ruzne kytickove dny pro boj s rakovinou jsou zalozeny na podobnym principu. Tak proc trapas? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730

Nejdriv by se ten chlapek měl tedy nastudovat něco o rakovině prostaty, jaka je prevence a tak, a pak to šířit dále, kdyz se ho někdo zeptá proc si nechal narust knír. Tak jsem to pochopila ja. No fakt zvláštní. Ale tak hlavne ze ti vzdělaní a orientující se nás poučí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
1.11.13 12:12
@Vemas píše:
Trapas? Proc trapas? Avon pochod a ruzne kytickove dny pro boj s rakovinou jsou zalozeny na podobnym principu. Tak proc trapas? :roll:

Ale tam jde o získávání peněz. Můj chlap od nikoho peníze navíc nedostane, když bude chodit do práce s knírem. Leda bych se zeptala šéfa, jestli mu přidá, že to půjde na dobrou věc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.11.13 12:12

@Cuarentena jo, přijde mi to stejné. Nebo třeba jak Avon prodává ty věci ve tvaru těch mašliček (nebo co to má být :mrgreen: ). Ženská si to koupí a nosí to na krku nebo na triku třeba. Ale nevím, jaký to má smysl :think: Přijde mi to jako póza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.11.13 12:13
@veria píše:
Nejdriv by se ten chlapek měl tedy nastudovat něco o rakovině prostaty, jaka je prevence a tak, a pak to šířit dále, kdyz se ho někdo zeptá proc si nechal narust knír. Tak jsem to pochopila ja. No fakt zvláštní. Ale tak hlavne ze ti vzdělaní a orientující se nás poučí :mrgreen:

Tak zrovna si myslim, ze vetsina tech chlapu vi proc to delaji a delaji to pro dobrou vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová