Možná nevěra a odchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
10.4.13 20:55
@_Kaczenkaa_ píše:Hele když máš tak skvělej život a jsi tak krásná proč se schováváš za cizí profilovku? :think: :lol: :lol:

realitu by tento web neunesl a zhroutil by se… (jde vidět, že jsi četla šmudly)

• Citovat
  • Upravit
2677
10.4.13 20:56
@_Kaczenkaa_ píše:
@AmyLee
Hele když máš tak skvělej život a jsi tak krásná proč se schováváš za cizí profilovku? :think: :lol: :lol:

Protože kdyby se jí někdo koukal na fotku, bralo by ji to energii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.4.13 20:56
@Gladys píše:
Mě jen fascinuje, že na založení anonymního tématu by měla být podmínka 100 příspěvků. Tak kdo si dá tu práci naplkat tu 100 příspěvků, abymohl založit tohle :nevim:

No, a co když to je fakt myšleno vážně??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.4.13 20:57

Holky sranda to bohužel není, dotaz je myšlen vážně, zakladatelka má opravdu problém. Psala mi SZ :(

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@Anonymní píše:
Holky proč si tu z ní děláte srandu!!! Jako každá nemá a nemůže si dávat bokem 1000 Kč měsíčně! Já taky začínám šetřit bokem, ale taky si nemůžu dát třeba 500 K4. Psala že začíná. Tak ji nechte být!! a že i stravenky, je dobrá ty by mě nenapadly. takže díky za radu
a zakladatelko jen tak dál, ale chce to čas. FAkt až budeš vědět, že máš našetříno dost

Hele…ale tímhle tempem se finančně osamostatní tak v důchodu!!! 8o 8o proto se to tak rozebírá…

• Citovat
  • Upravit
40270
@Anonymní píše:
Chm, tak vám přeju, aby ten váš jinde nesemenil. Možná se pak taky budete chytat kdejakého testu anebo tonoucí se stébla chytá.
S penězma to víc nejde, všimnul by si.

S výrazem semenit se jinde tě fakt tipuju na puberťačku, a to, že se stébla chytáš v Bravu, mi to jen potvrzuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@AnySs píše:
Protože kdyby se jí někdo koukal na fotku, bralo by ji to energii :pankac:
:*
  • Citovat
  • Upravit
3684
10.4.13 20:59
@K.Black píše:
Holky sranda to bohužel není, dotaz je myšlen vážně, zakladatelka má opravdu problém. Psala mi SZ :(

To jako fakt?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.4.13 21:00

@K.Black Nezaložila jsi tohle téma náhodou ty? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.4.13 21:00

No, zakladatelka nenapsala, že má opravdu důkaz že je ji partner nevěrný. Naspořenou částkou a hlavně tím testem tomu fakt dala korunu.
No, kdybych si byla 100% jistá že mi chlap semení jinde, tak taky křápnu dveřma. Ale pokud má zakladatelka jen to co má a nemůže jít k rodičům nebo tak tak ať raděj zatne zuby a sedí na místě. Bo se dvouma tis…to na moc dlouho nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
10.4.13 21:01
@AmyLee píše: :*

Nesemeň mě :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@K.Black
I kdyby, tak co radit někomu, kdo chce s 1800 cvičně do víkendu vyděsit manžela? To s ním ani nehne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@Tiger-lily :roll: no tak to fakt né, klidně se zeptej admina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Uju píše:
No, zakladatelka nenapsala, že má opravdu důkaz že je ji partner nevěrný. Naspořenou částkou a hlavně tím testem tomu fakt dala korunu.
No, kdybych si byla 100% jistá že mi chlap semení jinde, tak taky křápnu dveřma. Ale pokud má zakladatelka jen to co má a nemůže jít k rodičům nebo tak tak ať raděj zatne zuby a sedí na místě. Bo se dvouma tis…to na moc dlouho nevidím :nevim:

Můžu k rodičům, zítra tam jedu na zkoušku.

• Citovat
  • Upravit
35438
10.4.13 21:02

@K.Black No to se asi budu muset zeptat, protože tohle je fakt vážné :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí