Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se jen zeptat, 29.11. Jsme byly v té nemocnici kde na ultrazvuku videli gestacni vacek.. zitra jdu jeste na jednu kontrolu do té nemocnice.. mělo by uz byt videt neco vic?? ![]()
@Kejtyy7 minimálně žloutkový vacek. V černé bubline taková menší jako z bublifuku, možná už i bílý flicek vedle toho
@hospodki žloutkový byl a dokonce už máme i srdeční akci 😀 ☺️️
@Kejtyy7 no vidíš jak to dobre dopadlo. Tak teď už jen držím pěsti at to jde tak hezky dal. Ono doktoři dokáži jet podle tabulek a jednoho jen polekat když nedbaji na individualitu
@Kejtyy7 gratuluji a v kolikátém týdnů přesně jsi? Já byla poprvé na gyndě v pátek podle PM v ten den 6+3 podle Sona 7+2 a už bylo také krásně vidět srdíčko.
@manca 1
Gratuluji ti také a děkuji
no podle PM 9+2 a podle ultrazvuku 6+1 dnes.. takže se nám ovulka pěkně protáhla ![]()
@Kejtyy7 Tak to budeme mít termín nějak podobně. Mě zatím řekl 20 až 25.7, ale prý to ještě upřesní dle dalšího Sona. Objednaná jsem na 21.12.
@manca 1
Také si myslím
já co jsem tak počítala tak mi to vychází kolem 27.7. No ![]()
@Kejtyy7 gratuluji, že to tak pěkně vyšlo ![]()
Tato diskuze je aktuální, tak zkusím přispět se svým dotazem i sem, snad se nikdo nebude zlobit.
Ahoj, je tu mezi vámi některá, která měla jasné známky mimoděložního a nakonec se to nepotvrdilo?
27.11. jsem vysadila léky po neúspěšném transferu embrya, potvrzeno negativním HCG z krve.
1.12. ms stále nepřicházela a tak mi to nedalo a udělala jsem si test, byl lehce pozitivní.
3.12. přišlo krvácení, myslela jsem si, že je to menstruace a odchází to. Ranní hodnota HCG 38
Jenže test sílil, krvácení trvalo dva dny a teď mám hnědé špinění.
6.12. HCG 90
7.12. na ultrazvuku nízká sliznice, malé mnozstvi tekutiny okolo jednoho vaječníku a nikde nic.
Podezření na mimoděložní a naplánované další kontroly. Neměla to tak některá z vás a nakonec z toho bylo biochemko nebo potrat?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.