MS nikde a štítná žláza

Anonymní
4.4.19 17:10

Ms nikde a stitna zlaza

Ahoj vsem mam diagnostikovanou stitnou zlazu myslim hyperfunkce a leky neberu nechodim s tim k dr ale ted k veci je to par dni co najednou je mi fajn nepotim se chodim dlouhe prochazky.pred par dny jeste jsem nemohla ujit ani par schodu zadychavala jsem se hodne jsme ve 4 patre. A nyni muzu chodit i vic km myslite ze se zlepsila stitna? a jeste tema mela jsem dostat ms nyni mam 6 dni zpozdeni to nikdy jsem nemela mela jsem jen max 3 ms chodi pravidelne tehu nejsem.co myslite mam jit na gyndu? nechte si komentare zemam chodit s stitnou zlazou vim to diky hezky vecer

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
4.4.19 18:11
@Anonymní píše:
Ahoj vsem mam diagnostikovanou stitnou zlazu myslim hyperfunkce a leky neberu nechodim s tim k dr ale ted k veci je to par dni co najednou je mi fajn nepotim se chodim dlouhe prochazky.pred par dny jeste jsem nemohla ujit ani par schodu zadychavala jsem se hodne jsme ve 4 patre. A nyni muzu chodit i vic km myslite ze se zlepsila stitna? a jeste tema mela jsem dostat ms nyni mam 6 dni zpozdeni to nikdy jsem nemela mela jsem jen max 3 ms chodi pravidelne tehu nejsem.co myslite mam jit na gyndu? nechte si komentare zemam chodit s stitnou zlazou vim to diky hezky vecer

Zázračně uzdravit se nemohla. Tudíž bych šla za endokrinologem a pokud bude MS stále v nedohlednu, i na gyndu. Upozornila bych na nezaléčenou štítku. S nemocnou štítkou bych si nelajzla těhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.19 18:14

Netehotnim to se nebojim a ani to nemam v planu jen ta ms kdyz ma zpozden uz tak dlouhonikdy jsem to nemelA.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.19 18:21

Jednou mi rikal i na gynde ze ms neni dulezita tak nevim abych si tam nepripadala trapne a histerka.je mi 29

• Citovat
  • Upravit
53518
4.4.19 18:21
@Anonymní píše:
Netehotnim to se nebojim a ani to nemam v planu jen ta ms kdyz ma zpozden uz tak dlouhonikdy jsem to nemelA.

Může to způsobovat neléčená štítka. Je to zcela běžné onemocnění, co se dá lehce kompenzovat, sama mám hypofunci a nijak mě to neomezuje. Nechápu, proč se neléčíš. Těch hormonů se není potřeba bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.4.19 18:22
@Anonymní píše:
Jednou mi rikal i na gynde ze ms neni dulezita tak nevim abych si tam nepripadala trapne a histerka.je mi píše: Více

Ale pravidelná MS je odrazem správného fungování ženských orgánů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová