Můj manžel je děvkař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
4.4.11 21:22
Laaja píše:
Ahoj anonymní,
a jen tak pro informaci, máte spolu děti?
Ono s příchodem jednoho, druhého a pak třeba dalšího dítěte se všechno mění a to dost. Není čas na chlapa a obskakování jeho potřeb atd.
No a podle tvého je za pár let slepice asi každá, co vychová děti a stará se o domácnost a chlapa, který si vyhazuje z kopýtka s jinou, protoža ta jeho drahá slepice nemá čas na nic jiného. Asi to bude tím, že ten její drahý tráví většinu času u pc nebo po kavárničkách a s ničím doma nepomůže co? Nebo se mýlím??
No děs, tyhle názory jsou fakt na facku.

Souhlas a jen dodám, že vona určo nemá dítě/děti a až je jednou bude mít, tak se sakra ukáže jak „skvělýho“ chlapa má doma… A bude se holčina moc divit, až se ji on bude kur*it za zády s jinou, mladší, hezčí bez starostí, bez dětí… :zed: 8-o

• Citovat
  • Upravit
48576
4.4.11 21:45

Tak anonymní není první ani poslední co si budeme povídat.To že odvedla tátu dvěm dětem je hrozné,ale kdyby ten chlap za něco stál tak se nedá. :nevim: . Manželka je vždy slepice co nerozumí to je jasnej fakt a ta která tomu uvěří je slepice :mavam:

To že by chlap žárlil na dítě mi přijde stejně divné jako když uteče za jinou :nevim: .
Já takového chlapa neznám,spíš naopak sem kolikrát měla u těch chlapu pocit že to dítě se pro ně stalo stejně středem vesmíru jako pro matku.

Kdyby mi chlap utekl za jinou tak to samozřejmě nehodim za hlavu ale nesložila bych se.Vždyt chlapu na světě je a když si mě nákej kokot neváží tak at si jde :cert: .Mrzelo by mě to asi nejvíc kvuli dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
4.4.11 21:55
Kamča.dalmatinka píše:
Tak anonymní není první ani poslední co si budeme povídat.To že odvedla tátu dvěm dětem je hrozné,ale kdyby ten chlap za něco stál tak se nedá. :nevim: . Manželka je vždy slepice co nerozumí to je jasnej fakt a ta která tomu uvěří je slepice :mavam:

Kami, souhlasím, jen dodám, že ta milenka není slepice, ale kláááva!! :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.11 22:43

koukám že se tu hezky bavíte i beze mě :D ne, fakt upřímně jsem se pobavila,děkuji všem za názory (musím uznat, že fantazie tu nikomu nechybí) Dortíku!děkuji, líbí se mi jak všechno bereš s nadhledem,jinak aby vše uvedla na pravou míru, jestli něco řeší věk, tak mě je 23 a manželovi 26, nikde jsem nepsala o jeho fyzické nevěře,(o tom nevím) zatím ho vždycky načapám jak si domlouvá š*k a to bud po smskách nebo na facebooku,jelikož je tak nešikovný - zapomíná se odhlásit a já pak mám krásně přehled o všem co tam dělá,takže mu to vlastně překazím a pak jsem prostě za kazišuka no… jinak anonime 2, piš si co chceš, ale jsi stejně kráva, víc slov ti ani nechci věnovat
S pozdravem
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
24320
4.4.11 22:47
Anonymní píše:
koukám že se tu hezky bavíte i beze mě :D ne, fakt upřímně jsem se pobavila,děkuji všem za názory (musím uznat, že fantazie tu nikomu nechybí) Dortíku!děkuji, líbí se mi jak všechno bereš s nadhledem,jinak aby vše uvedla na pravou míru, jestli něco řeší věk, tak mě je 23 a manželovi 26, nikde jsem nepsala o jeho fyzické nevěře,(o tom nevím) zatím ho vždycky načapám jak si domlouvá š*k a to bud po smskách nebo na facebooku,jelikož je tak nešikovný - zapomíná se odhlásit a já pak mám krásně přehled o všem co tam dělá,takže mu to vlastně překazím a pak jsem prostě za kazišuka no… jinak anonime 2, piš si co chceš, ale jsi stejně kráva, víc slov ti ani nechci věnovat
S pozdravem
zakladatelka

Tak tohle by mohlo svedcit o manzelove nevyzralosti a mozna bude jednou lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
4.4.11 22:47

Zakladatelko-z příspěvku jsem pochopila,že byl nevěrný fyzicky.Pokud si po netu domlouvá rande,tak věřím,že ti to vadí či vadilo,ale je to o něco menší zlo.Tak uvidíš,jak to všechno bude,co přinese život dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
4.4.11 22:48
Anonymní píše:
S pozdravem
zakladatelka

Hm, a kolik „šuků“ jsi mu asi tak za ty léta nepřekazila?? Podle mě tě podvádí jak mourovatéj ani o tom nevíš a ještě z tebe dělá blbku a „kazišuka“!! A to s ním pořád chceš být?? 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
48576
4.4.11 22:53
Anonymní píše:
S pozdravem
zakladatelka

Bohužel souhlasím s tatkou.Pokud si jich překazila 10 tak 10 né.Když je schopnej kazišukovat přes hubu :lol: bože to je slovo) a ještě je tak blbej že si nemuže smazat historie tak kolikrát se mu to povedlo naživo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.11 22:54

a nevim jestli by mě víc naštvalo že mám doma takového blbce co to nemuže dělat tak aby se na ty jeho flirty nepřišlo a nebo to že flirtuje a třeba i něco víc? :nevim:
Asi ta blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
4.4.11 22:57

Jenže zakladatelka ho má ráda a je ve stavu,kdy toto nechce slyšet.Bylo jí zle,byla zoufalá,napsala diskuzi-a když se z toho trochu otřepala,tak manžela hájí.Chápu,s horkou hlavou to napsala jak to cítila,nyní se snaží vysvětlit,že to tak hrozné nebude.Také bych si přisadila na to,že manžel zahývá i fyzicky-ale nemá význam to tu zakladatelce psát,to ona slyšet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.11 22:57

JEEE, zdravim zakladatelku tematu.
Preju, at se s tim poperete, to zvladnete. Mazej obejmout manzela a polibit mimco!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
5.4.11 10:02
Crispina píše:
Fuj, to jako na sebe nechá lézt sexy chlapa, kterému toleruje zálety? Já si představit, že ho měl šoupnutýho bůhví kde (a bůh ví, kdo tam ještě před ním byl), tak se pobliju. To by nefungovalo !

tomu se směju nahlas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super :palec: :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14015
5.4.11 10:10
Anonymní píše:já vím,že se na mě sesypete jako vosy,ale tak to prostě bylo a já si myslím,že kdyby měl můj drahouš doma ženskou a ne slepici,tak by si nehledal „kámošky“ na žvanění na netu a povídal si s ní.My jsme spolu teď už 5 let a drahý se u PC nezdržuje dýl,než pár desítek minut denně.Zbytek času prožvaní se mnou.
Tím nechci říct,že je zakladatelka diskuze stejná jako ex mého drahého,to v žádném případě.Jen jsem to chtěla ukázat i z druhé strany břehu.
A teď mě můžete začít kamenovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:think: Nestojíš za to :wink: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
5.4.11 10:12
Anonymní píše:
S pozdravem
zakladatelka

Já si to říkala už na začátku, že o tom jen kecá na netu, tak to je v pohodě :wink: Akorát jak tu všichni začali psát, že jde o reálný sex, tak jsem taky podlehla, když zakladatelka nic :nevim:
Teda jako chápu, že zakladatelku to ponižuje a uráží a štve, ale to ho, počítám, za chvíli přejde… :roll: To bych s malým děckem neodcházela.. bez závazků asi jo :think: :nevim: Nevím, neznám všechny okolnosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5.4.11 10:28

jo jo, za mlada jsem povazovala pritele za devkare, i kdyz se na slecny jen dival :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí