Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,napíšu jen svou zkušenost
Kdysi jsem měla přítele,zpočátku byl jak říkal hodně zamilovaný,nastěhoval se ke mě a začala mu taková ta realita.Starat se jak o sebe,tak o psa atd. Dosti času také trávil u PC což mi vadilo.Flirtoval s děvčaty co našel na profilu na seznamu atd.Časem se s nimi i vídal,neustále si s nimi psal sms a když si volali tak se zavíral do ložnice a přikrýval peřinou abych nic neslyšela.To mi už docházela trpělivost.Jednou jsem na ICQ vlezla
do jeho historie a zírala jsem .Nevěděla jsem jestli se smát nebo brečet.Bylo to nechutný.
Taky jsem našla v PC fotky jak jedna slečna se válí nahá v naší posteli.
To mi ta trpělivost došla a vyhodila jsem ho ze dne na den.
Věci si stěhoval až když já jsem měla na něj čas a pustila ho do bytu. Řeknu vám že takovej zážitek s důvěrou k mužům pěkně zamává. ![]()
Anonymní píše:
A ještě něco,dávno už nejsem holčina.![]()
![]()
Je mi 41 let.
O to hůř. Jedna taková d..... mi málem taky rozbila manželství. A víš, co? Ustáli jsme to. Ono, jak se do lesa volá.........Aby se ti to jednou nevrátilo.
chytráholka
Omlouvám se, že se vměšuju, ale sleduju tuto debatu od začátku… chtěla jsem jen podotknout, že to, že k nevěře jsou vždy zapotřebí dva. Nechci se anonymní (41ti leté trojnásobné maminy) zastávat, ale jsem toho názoru, že „kamenovat“ byste měli spíš toho chlapa než ji… a to myslím v obecné rovině… podle mě je vinnen hlavně ten, kdo má vztah (ať s dětmi nebo bez dětí) a přesto se nechá svést a nebo a to je ještě horší, sám koketuje s jinýma. Samozřejmě, že nikdo nemůže vědět, jak to v tom kterém vztahu funguje či nefunuguje, ale podle mého názoru pokud si jeden z partnerů myslí, že to ve vztahu neklape a není v něm, ať už z jakéhékoliv důvodu spokojený, měl by to řešit jinak než nevěrou… jakkoliv, třeba by stačila pouhá rozmluva s partnerem nebo návštěva poradny a když fakt už nic nezabírá, tak je vždy lepší se čestně rozejít než dělat z druhého blbce a podvádět… ale to je můj názor… vidím, že jste tu holky pěkně v ráži, tak doufám, že mě za něj taky „nerozsápete“
![]()
Mína13 píše:
Omlouvám se, že se vměšuju, ale sleduju tuto debatu od začátku… chtěla jsem jen podotknout, že to, že k nevěře jsou vždy zapotřebí dva. Nechci se anonymní (41ti leté trojnásobné maminy) zastávat, ale jsem toho názoru, že „kamenovat“ byste měli spíš toho chlapa než ji… a to myslím v obecné rovině… podle mě je vinnen hlavně ten, kdo má vztah (ať s dětmi nebo bez dětí) a přesto se nechá svést a nebo a to je ještě horší, sám koketuje s jinýma. Samozřejmě, že nikdo nemůže vědět, jak to v tom kterém vztahu funguje či nefunuguje, ale podle mého názoru pokud si jeden z partnerů myslí, že to ve vztahu neklape a není v něm, ať už z jakéhékoliv důvodu spokojený, měl by to řešit jinak než nevěrou… jakkoliv, třeba by stačila pouhá rozmluva s partnerem nebo návštěva poradny a když fakt už nic nezabírá, tak je vždy lepší se čestně rozejít než dělat z druhého blbce a podvádět… ale to je můj názor… vidím, že jste tu holky pěkně v ráži, tak doufám, že mě za něj taky „nerozsápete“![]()
![]()
![]()
děkuji
![]()
Ajuše píše:Mína13 píše:
Omlouvám se, že se vměšuju, ale sleduju tuto debatu od začátku… chtěla jsem jen podotknout, že to, že k nevěře jsou vždy zapotřebí dva. Nechci se anonymní (41ti leté trojnásobné maminy) zastávat, ale jsem toho názoru, že „kamenovat“ byste měli spíš toho chlapa než ji… a to myslím v obecné rovině… podle mě je vinnen hlavně ten, kdo má vztah (ať s dětmi nebo bez dětí) a přesto se nechá svést a nebo a to je ještě horší, sám koketuje s jinýma. Samozřejmě, že nikdo nemůže vědět, jak to v tom kterém vztahu funguje či nefunuguje, ale podle mého názoru pokud si jeden z partnerů myslí, že to ve vztahu neklape a není v něm, ať už z jakéhékoliv důvodu spokojený, měl by to řešit jinak než nevěrou… jakkoliv, třeba by stačila pouhá rozmluva s partnerem nebo návštěva poradny a když fakt už nic nezabírá, tak je vždy lepší se čestně rozejít než dělat z druhého blbce a podvádět… ale to je můj názor… vidím, že jste tu holky pěkně v ráži, tak doufám, že mě za něj taky „nerozsápete“![]()
![]()
![]()
s tímhle naprosto souhlasím
Anonymní píše:
A ještě něco,dávno už nejsem holčina.![]()
![]()
Je mi 41 let.
Ahoj,
no o to spíš nechápu tvůj postoj. Odvedeš manžela jiné a ona je slepice. Tobě málem odvede jiná stejného chlapa a je to děvka.
Přijde mi to postavené na hlavu, nevím no?!
Jinak zakladatelko, já taky myslela, že ti manžel už nejméně jednou zahnul. Nějak to vyplynulo z diskuze. ALe i tak je to pitomec, že to před tebou líp neskrývá. Zajímala by mě, jak moc zábávné by mu přišlo, kdyby sis takhle s někým chatovala ty a on si to četl a dočetl se, že ho vyhodíš i s dítkem z bytu a budeš si to celý víkend rozdávat s nějakým namakaným kamarádem.
tak ted si budu trochu protiřečit, nejdřív se chci omluvit anonymce 2, nemám žádný právo ji odsuzovat a už vůbec ne, nadávat, nikdo neví jak je všechno doopravdy. hrozné klišé - ale člověk může potkat svoji druhou polovičku kdykoliv, láska nezná věk ani hranice, klidně s manželkou, dětma i bez nich, taky nikdo neví jaká byla jeho předchozí žena (třeba ho mlátila, nebo byla tak blbá, že si s ní neměl co říct,nebo tam už žádná love dávno nebyla… no můžu pokračovat do nekonečna) - to je už pak něco jiného, tam už není nevěra, ale útěk za lepším, milejším, chápavějším, za tou co neprudí ale hladí a pak už nezáleží jestli je ta žena starší nebo škaredá, je mu s ní prostě dobře…
ale ženský, které dělají naschvály, vymýšlejí různé strategie,píšou,volají manželkám,otravují,jsou sobecké,nezajímá je nic než svoje choutky, vědí moc dobře, co dělají a dělají to záměrně.ty bych…
grrrrrr!!!
zakladatelka
přesně to jsem mu řekla a málem se z toho posr** že by mě asi zabil
etatinek píše:Hanka1 píše:Vlastní zkušenost??lasička1 píše:to jsem zazila - chlap serednej jako noc a kurevnik jak blazen - on ty zensky normalne ukecaval az ukecal
Ale horší by bylo mít doma záletného ošklivce.![]()
jezisi fuj
ale ukecaval i mne ![]()
Anonymní píše:
máme spolu 17ti měsíční dvojčata a já mám ještě z předchozího vztahu 11ti letého syna a za pár týdnů se nám narodí další potomek.
Jinak jsem o 6 let starší než jeho bejvalka a taky o několik tříd ošklivější (subjektivní hodnocení)
Co se týká vysedávání u PC a kavárnách,tak to u nás neexistuje.A na žádné velké obskakování přítel nikdy nebyl.Prostě je to u nás o vzájemné pomoci,toleranci a hlavě o komunikaci.A pokud se mě někdy rozhodne opustit kvůli komunikoliv tak budu hledat chybu především u sebe.
Hm, ok, tak to je asi nějaká vyjímka vyjímek potvrzující pravidlo… Tak ti přeji, ať tu chybu nikdy hledat nemusíš…
![]()
Anonymní píše:
kattka a co tě zaráží na tyhle větě? já to beru jako nevděčnost, že se mnou má dítě který šíleně miluje, a já jemu a našemu miminku obětuju všechno, žiju pro ně oba a on mi tak ubližuje, je fakt že se neznáme dlouho, mimi příšlo omylem, ale oba jsme byli štastní, to je lehké říct,, rozved se s ním,, nebo to toleruj, však nic jiného mi nezbývá, já vím že mě miluje, budete si myslet že jsem blbá,ale vím to,spiš asi budu tolerovat.. nevím co psát zas brečím jak kráva, a citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
Jeste jsem nedocetla celou diskusi, ale on ti opravdu zahyba , anebo jen chatuje s tema zenskyma ?
Weru píše:Anonymní píše:Jeste jsem nedocetla celou diskusi, ale on ti opravdu zahyba , anebo jen chatuje s tema zenskyma ?
kattka a co tě zaráží na tyhle větě? já to beru jako nevděčnost, že se mnou má dítě který šíleně miluje, a já jemu a našemu miminku obětuju všechno, žiju pro ně oba a on mi tak ubližuje, je fakt že se neznáme dlouho, mimi příšlo omylem, ale oba jsme byli štastní, to je lehké říct,, rozved se s ním,, nebo to toleruj, však nic jiného mi nezbývá, já vím že mě miluje, budete si myslet že jsem blbá,ale vím to,spiš asi budu tolerovat.. nevím co psát zas brečím jak kráva, a citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
Zakladatelka si myslí, že si jen chatuje… Já vsázím týden nošené ponožky na to, že ji dávno zahejbá, takovéj chlap totiž není k uhlídání…
![]()
Ahaaaaa, tak pokud jen chatuji tak to nemusi nic znamenat. Ja bych to asi taky nesnesla, ale urcite bych se nerozchazela nerozvadela, jen bych mu dala „nuz na krk“ a rekla si podminky.
Jinak ja jsem se svym nynejsim partnerem taky chatovala, i kdyz mel pritelkyni / bez deti/ , ja jsem o tom nevedela, az pozdeji mi rekl, ze s pritelkyni stale zije, ale ze jim to delsi dobu neklape. On chatoval 7-8 let s holkama. Oni spolu totiz moc nemluvili, nic moc neresili, nehadali se, ona mu nikdy nerekla, co ji vadi, co ji od nej chybi. Nasla si milence, dva roky mu zahybala.
Co jsem s nim, tak nema potrebu chatovat - za 1. vi, ze bych mu dala kapky a nechce o me prijit. za2. nema sanci jit chatovat, protoze ho zahrunuji blabolama
. 3. nema proste potrebu
Je to individualni, ale ja si myslim, ze tvuj partner / manzel/ ma jen divokou fantazii, chatuje ze zvedavosti. I kdyz ja bych zarlivosti a zurivosti zbelala, tak neznamena, ze muz, ktery chatuje domlouva si suk, musi v KAZDEM PRIPADE zahybat v realu a nemusi to byt uz vubec spatnej clovek.
Vlasti zkusenost a muj nazor.
máme spolu 17ti měsíční dvojčata a já mám ještě z předchozího vztahu 11ti letého syna a za pár týdnů se nám narodí další potomek.
Jinak jsem o 6 let starší než jeho bejvalka a taky o několik tříd ošklivější (subjektivní hodnocení)
Co se týká vysedávání u PC a kavárnách,tak to u nás neexistuje.A na žádné velké obskakování přítel nikdy nebyl.Prostě je to u nás o vzájemné pomoci,toleranci a hlavě o komunikaci.A pokud se mě někdy rozhodne opustit kvůli komunikoliv tak budu hledat chybu především u sebe.