Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trochu mi připomíná bývalého. Vem nohy na ramena, dokud je čas.
Co bys poradila své sestře nebo kamarádce, kdyby ti tohle vyprávěla u kafe?
Přeju ti do života hodně laskavosti k sobě samé…
Příspěvek upraven 09.10.19 v 09:37
Vis co, podvadel te, ty o tom na 100% vis, reknu to takhle. Bla bla bla zabiju se… Kdyby te nepodvadel, tak bych chapala, ze by to treba bez tebe nemohl vydrzet a tak.. Ale pokud podvadel, jeho reci bych si nevsimala a odesla, on se nezabije a bulet bude jen pred tebou.. Bude to pro tebe lepsi, budes nakonec stastna kdyz odejdes, chapu, ze jsi mozna stale zamilovana, ale kdyz si od nej das alespon tyden pauzu, nebudete si dopisovat ani setkavat, myslim, ze si to vsechno uvedomis.
Tvuj pritel neni citovy vyderac, on je normalni v.ul, ktery te ma totalne na haku.
Tak to je teda dobrej magor. Nevím, na co čekáš.. snad ne na to, že se to zlepší..
Aby mi chlap brečel, že se zabije?? No, bože.
![]()
Proč s ním jsi? Dávno bych s takovým nebyla. Kolik vám je? Nebo spíš tobě, že zůstáváš s pitomcem? ![]()
Tohle znám moc dobře… Pořád jsem sama sebe přesvědčovala, že se to spraví. Ten můj k tomu ještě chlastal. Vydržela jsem dva roky. Těch probrečených dní a nocí. Těch lží, co mi prošlo ušima. Nakonec mě začaly upozorňovat cizí holky, že jim můj partner píše, ať si na něj dávám pozor. Když jsem ho konfrontovala, on byl ten chudáček. Když jsem šla jednou za půl roku s kamarádkou na kafe a on měl na mě čekat doma, záhadně prošel kolem zahrádky, kde jsme seděly. Láska byla silnější než já. Ale jednoho krásného dne ten pohár konečně přetekl. Skončila jsem to. Nějakou dobu po rozchodu jsem měla pocit, že mě sleduje. Vytvářel si profily na FB na jména známých, aby měl se mnou kontakt a mohl vyzvídat. Nakonec jsem slyšela, že se nějakou dobu po rozchodu léčil. Zřejmě mu to nepomohlo, pár let poté jsem ho potkala. Má sice manželku a dvě děti, ale ty podmínky, ve kterých žijí a jak vypadají… Jak byl špinavý a smrděl, jen jsem kolem něj prošla. Je z něj troska. A já jsem ráda, že toho nejsem součástí.
Nemáte děti, nevisí na tobě existenčně, nemáš nač čekat. Až bude mimčo, či třeba společné bydlení bude to horší a horší, nejen pro tebe, že máš i další kotvy, ale i on bude vědět, že tě má víc a víc v hrsti.
@unuděná píše:
A otázka zní?
Jak z internetoveho loudila udelat kutila vhodneho pro dlouhodobe domaci pouziti.
Pokud vis, kdo je ex, tak s ni zajdi na kafe. Muzete ho spolecne probrat a treba ti to otevre oci.
Ještě bych chtěla podotknout, párkrát na mě i stáhl ruku. Bylo to, když jsem chtěla odejít. Začal mě surově mačkat za ruce a házet o postel..Ano máte všechny pravdu, musím odejít. Bude to, ale hodně těžký. ![]()
Dobrý den,
Chtěla bych někoho tady požádat o radu. S mým přítelem jsme spolu už rok a náš vztah je jako na kolotoči..
Ze začátku jsem byla velmi naivní a šíleně zamilovaná a jeho všechny chyby jsem přehlížela. Spíš jsem to přestávala být „já“, všichni si toho začali být vědomi kromě mě. On nejdříve pořád zmiňoval svou bývalou a pořád chtěl vědět všechno o mojí minulosti, ale proč i o mých předešlých vztazích a jaké jsem to s nimi měla i sexuálně jsem nechápala. Každý den jsem slyšela pořád jen to její jméno, jaké to měl, že s ním nechtěla spát, jak žárlila apod. O několik měsíců jsem to nevydržela a dupla jsem si. On se omlouval a řekl že přestane. Později jsem se dozvěděla od jeho kamaráda, že jsem prej po něm vyjela a že jsem šíleně na jeho bývalou žárlila. Jen jsem hleděla a vysvětlila jsem jak to bylo doopravdy. Vždy, když jsem mu chtěla dát konec spustil že se zabije, že to nemůžu a spustil vodopád slz. Já jsem citlivka a pořád ho moc miluju..Dokonce si několikrát psal i s holkama a psal jim lásko, pusi a miláčku a tajně se s nimi scházel. Mě však přesvědčil, že se jen bál že budu žárlit a že s nimi nic neměl. Hádka skončila tak že jsem já ta co vyšuluje a on je chudák, co nic neudělal. Přišla jsem o spoustu klučičích přátel a dokonce i o holčičích. Nemám čas ani sama na sebe. Přítel chce být pořád se mnou a jen tak mě nechce pomalu pustit ani samotnou do práce bez doprovodu…