Můj přítel mě podváděl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
23.6.13 20:42

Ahoj všichni,
je to paradox, ale pokročili jsme.. před pár měsíci, kdy jsem zjistila nevěru, vzala jsem ho zpět.. vzal mě na slíbenou dovolenou, která byla domluvená už v době, kdy jsme byli spolu.. užili jsme si jí luxusně, bylo nám spolu krásně..poprvé sami spolu bez kluka.. I to je potřeba, nemáme šanci být spolu sami, což je taky kámen úrazu.. aby toho nebylo málo.. v týdnu společný výlet se synkem, poté mě vzal na svatbu jeho příbuzného, takže seznamovačka se zbytkem rodiny, se kterými jsem zatim neměla tu čest.. a… den poté rozchod… máme se rádi, ba milujeme se, cítím to i z něho, vim to, jenže ta nevěra nás zasáhla oba.. jeho asi paradoxně víc jak mě, protože já přesvědčená o tom, že mu odpustím, a on s pocitem, že už to nikdy nemůže být jako dřív..změnili jsme se oba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
24.6.13 01:30

Sorry, ale psala si tu, ze laska boli.neni to pravda! tvuj kluk je chudak, protoze matinka nevi co se s ni deje. kazdyho, co ji prasi, predlozi synovi. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
24.6.13 02:51

Vybiras si stale stejne spatne muze. Zkus to s nekym probrat.

• Citovat
  • Upravit
8
25.6.13 16:49

Pleteš se, neni to pravda.., syn je pro mě číslo jedna, pokud chci jemu najít kamaráda, tak ho s nim musím zákonitě představit.. buď si sednou, nebo bohužel..Vždy jsem čekala na vyjádření kluka. Vždycky jsem si dala na čas, než k tomu seznámení vůbec došlo. Vždycky jsem si myslela, že je to ten pravej.. Tentokrát si to myslel i malej..Měl ho moc rád, i pro něj je to ztráta.. Jsem prostě moc hodná a důvěřivá, ale na druhou stranu, jak můžeš fungovat ve vztahu, kde není důvěra? v dnešní době, kdy už jsou chlapi přebraný a správný chlapi jsou zadaný, je těžké si vybírat. Malej tolik touží po parťákovi, že mi vybírá partnery sám, on je ten, který chce, abysme nebyli sami..ale zase ne za každou cenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.13 16:52

Každý z nich byl originál, už jsem poznala chlapa, který mě mlátil, psychicky deptal, chlapa který byl mamánek, chlapa, který byl kurevník a moták, a ve finále sebestřednýho sobce.. spíš já přitahuju takový chlapy, nehledam žádnýho manekýna, toužim po hodným chlapovi, který nás bude mír rád…OBA… a zatim se mi to nedaří…na začátku se chlapi můžou roztrhnout a pak vyjde najevo jaký doopravdy jsou.. tak nevim, co dělam špatně.. kámošky v okolí mají stejný trable :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
26.6.13 12:50

Hlavní je pro tebe, že to řešíš, dokážeš ho opustit a né slepě snášet další ponižování. Něvěš hlavu, on příjde, až nebudeš hledat. To tak bývá. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.6.13 20:54

Děkuju za povzbuzení, řekla jsem si a dost…nastavila jsem se na režim budeme sami, jedinej chlap v mém životě ted bude můj syn :palec: musim si dát pauzu.. cítím to, že to tak potřebuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí