Můj splašený močák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
12.9.19 12:18
@ajaho18 píše:
@Jeans A můžu se tě zeptat, co na té gyndě, řekli ti tam něco víc?
Já to až tak hrozný nemám, ale všude kde přijdu, jdu první na wc a když odcházím znovu jdu na wc (i u zubaře).
Vůbec se ti nedivím, že jsi z toho psychicky vyřízená 8o já se musím vždy uklidnit, nemyslet na to. Bohužel to nejde, ale snažím se o to co nejvíc. Zachvíli z toho skončíme i na psychině. :zed:

Na té gynde mi udělali stery a v pondělí mám volat na výsledky! A pak se uvidí co dál. Mám deprese už fakt šílený 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
12.9.19 12:36
@Anonymní píše:
No, ono to bude mít patrně prvopočátek v minulosti. Jsem urolog/psycholog a tyhle problémy jsou identické u osob, které se pokoušely žít zdravě a jejich tělo řeklo NE! Klasické rady výživových poradců (pohyb, zelenina, pít 3 litry vody denně, Ano, ale…) Ne každé tělo tohle zvládne a pokud se potom člověk vrátí k normálu, nejen že dojde k jo-jo efektu, ale i k změně chodu běžných funkcí těla. Zkuste zapátrat v minulosti, a pokud něco takového najdete okamžitě konzultovat s některým z mých kolegů a doporučuji muže, jelikož žena ženě (bez urážky) nedokáže poradit objektivně. Obávám se ale, že bez řady nepříjemných vyšetření a možná operací se asi neobejdeme.

Za mě- já určitě zdravě nežila, když jsem byla mladá. Začala jsem se zajímat o zdravější stravu až při dětech…to mě bylo tak 33let. Žádné extremy, jen jím pravidelně, snažím se jíst ovoce, více zeleniny atd, sportovat tak normálně. Žádný jojo efekt u mě nikdy nenastal, ani extremní výkyvy váhy a to jím i sladké, občas jim klidně i nezdravě… Tak nevím, jestli toto se mě týká, myslím že ne. Jo a pít vodu (čistou) mi doporučil přímo ulorog při opakovaných zánětech a jelikož se to táhlo 5let, tak jsem se prostě naučila pít více vody. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 18:57
@ajaho18 píše:
A ty máš už najaké vyšetření za sebou?

Zatím jen moč a krev u praktické, v moči prý nic, z krve mi zjistila nízkou hladinu železa. Jsem objednaná na urogynekologii.
Zakladatelka Olča

• Citovat
  • Upravit
13.9.19 11:08

Díky za příspěvek, počkám, co ti poradí :D… já už s tím mám problém asi rok, ale není to tak, že po každém pití bych hned musela jít. Spíš se mi potom najednou stane večer, že jdu třeba i 10× za sebou!! A to myslím tak, že vstanu z wc a můžu jít za minutu znovu, je to děsivě otravné :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 11:10
@sun.from.ibiza píše:
Díky za příspěvek, počkám, co ti poradí :D… já už s tím mám problém asi rok, ale není to tak, že po každém pití bych hned musela jít. Spíš se mi potom najednou stane večer, že jdu třeba i 10× za sebou!! A to myslím tak, že vstanu z wc a můžu jít za minutu znovu, je to děsivě otravné :/

Já také moc bez baterii a test na pohlavni nemoci ureaplazmata apod. Negativní! Tak vo to už je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.19 11:12

Je to hrozně divné, pochopím to třeba po pivku :D, to vyčůrám i mnohonásobně víc, než jsem do sebe dostala… ale začíná to být už tak časté, že se o mě trochu pokoušejí obavy :D asi si taky někam budu muset zajít, aby pak nebylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 11:23
@sun.from.ibiza píše:
Je to hrozně divné, pochopím to třeba po pivku :D, to vyčůrám i mnohonásobně víc, než jsem do sebe dostala… ale začíná to být už tak časté, že se o mě trochu pokoušejí obavy :D asi si taky někam budu muset zajít, aby pak nebylo pozdě.

Jo je to hnus! No já beham co chvíli na wc a to mě ubiji! Ale vlastně jsem bez baterie, pohlavni nemoci apod… 😧 Už nevim co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.19 11:26

@Jeans
Já si zkusim vést „močící deník“ teda :nevim: a pak se tedy někam objednám. Jelikož mě nikde nic nepálí a nebolí, tak infekce to s velkou pravděpodobností nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 11:32
@sun.from.ibiza píše:
@Jeans
Já si zkusim vést „močící deník“ teda :nevim: a pak se tedy někam objednám. Jelikož mě nikde nic nepálí a nebolí, tak infekce to s velkou pravděpodobností nebude :-)

Určitě se to chce objednat. I, když lékaři to moc neřeší, když se nenajde příčina. Já bych mohla každou chvilku jít curat. Také mě teď nic nepálí, ale curam no mám to nuceni! Z čeho to tedy je? Napadá mě hyperaktivní močák no je to strašny. Chvíli mám pocit, že to už ani neudržím. Žít s tím je trest. Já s tím lítam od června a do teď mi nic nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
13.9.19 12:55

@Jeans co ten léčitel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 14:40
@ajaho18 píše:
@Jeans co ten léčitel?

Ten je az zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9115
13.9.19 16:22

@sun.from.ibiza Ahoj, mám to přesně taky tak, večer jdu třeba 8-krát po sobě a není to, že bych neuroticky potřebovala čůrat, ale prostě mě strašně tlačí a řeže močák, jen co se vrátím z wc do postele, tak za 5 minut můžu jít znovu a už je tam 150 ml zas (měřím si teď vymočené množství).

@Jeans Já mám asi taky hyperaktivní močák, jsem domluvená s urologem, že zas vyzkoušíme nějaké léky, ale už jsem jich brala hodně a nic moc nepomáhalo, tak uvidíme. Dej pak vědět, co léčitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 16:34
@Lollitka píše:
@sun.from.ibiza Ahoj, mám to přesně taky tak, večer jdu třeba 8-krát po sobě a není to, že bych neuroticky potřebovala čůrat, ale prostě mě strašně tlačí a řeže močák, jen co se vrátím z wc do postele, tak za 5 minut můžu jít znovu a už je tam 150 ml zas (měřím si teď vymočené množství).@Jeans Já mám asi taky hyperaktivní močák, jsem domluvená s urologem, že zas vyzkoušíme nějaké léky, ale už jsem jich brala hodně a nic moc nepomáhalo, tak uvidíme. Dej pak vědět, co léčitel.

Určitě dám vědět! Doufám, že to bude stát za to, jo a tak co u tebe nějaká operace, když leky nezabiraji? To ti nenabidnul? Se zeptej! Je to tak hnusný to nuceni. Mě přijde, že se nedocuram úplně a to to že sebe tlacim. Asi jak tam zůstane ta moc tak se zase tlačí po chvíli ven. Když sedím na wc tak po chvilce zase trochu cvrnknu. No je to trapné 😳, ale tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9115
13.9.19 16:40

@Jeans Tak to jsem fakt zvědavá, co ti léčitel poví, třeba to pomůže v něčem.
Jinak operaci nechci, Dr. jednou mluvil o botulotoxinu, ale to bych asi taky zatím nechtěla, já dám ještě šanci nějakým lékům, nebrala jsem vše, asi 5 druhů jsem brala.
No tak je možné, že tam máš taky zbytkovou moč (reziduum), jako já, proto se musím docévkovávat. Ale na to by se přišlo např. při té urodynamice, proto si myslím, že by ti ji měli udělat, nebo je to vlastně vidět i na sonu, např. by tě měli poslat vymočit a pak hned udělat sono močáku a tam to reziduum je vidět taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 16:43
@Lollitka píše:
@Jeans Tak to jsem fakt zvědavá, co ti léčitel poví, třeba to pomůže v něčem.
Jinak operaci nechci, Dr. jednou mluvil o botulotoxinu, ale to bych asi taky zatím nechtěla, já dám ještě šanci nějakým lékům, nebrala jsem vše, asi 5 druhů jsem brala.
No tak je možné, že tam máš taky zbytkovou moč (reziduum), jako já, proto se musím docévkovávat. Ale na to by se přišlo např. při té urodynamice, proto si myslím, že by ti ji měli udělat, nebo je to vlastně vidět i na sonu, např. by tě měli poslat vymočit a pak hned udělat sono močáku a tam to reziduum je vidět taky.

Už, aby se přicina našla a šlo to řešit! Moc si to přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí