Můj splašený močák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11684
15.9.19 11:15

@Jeans Prostě intolerance laktozy a BKM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
15.9.19 11:22

Aha bkm opět netuším co je? Také jsem četla, že by se měl odkyselit organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11684
15.9.19 11:30

@Jeans Bílkovina kravského mléka. Prostě vadí mléčné výrobky nebo cokoliv od nich a různé drobnosti se nacházejí v různých věcech, kde by to člověk ani nečekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
15.9.19 11:31

Jo tak a kde jste ten jídelníček vzali? Jak se stravovat apod? U lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
15.9.19 11:40
@Jeans píše:
Jo tak a kde jste ten jídelníček vzali? Jak se stravovat apod? U lékaře?

Prostě vynechat vše mléčné, na to není třeba jídelníček od doktora. Jen pořádně číst složení, všechny alergeny jsou uvedeny na obale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11684
15.9.19 11:42

@Jeans Tenkrát jsem si musela všechno pohledat sama. Po pár letech bylo i pár informací na netu.
Když jsem se poprvé zajímala o intoleranci laktozy na netu, tak tam byl jen jeden článek - kousek nějaké práce od lékařky.
Když synovi tuto diagnozu potvrdili, tak se tenkrát na trh dostal první přípravek - enzym laktázy, který se bere - pokud nejde dodržet dieta. Pro potraviny jsme jezdili do Rakouska, kde již byla aspoň nějaká nabídka. Tady nebylo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
15.9.19 11:43
@Evkad píše:
@Jeans Tenkrát jsem si musela všechno pohledat sama. Po pár letech bylo i pár informací na netu.
Když jsem se poprvé zajímala o intoleranci laktozy na netu, tak tam byl jen jeden článek - kousek nějaké práce od lékařky.
Když synovi tuto diagnozu potvrdili, tak se tenkrát na trh dostal první přípravek - enzym laktázy, který se bere - pokud nejde dodržet dieta. Pro potraviny jsme jezdili do Rakouska, kde již byla aspoň nějaká nabídka. Tady nebylo nic.

No síla teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
16.9.19 09:54
@Jeans píše:
Tak byla jsem u urologa. Udělal mi ultrazvuk bricha a tam je to ok, ale mám rozšířenou ledvinovou panvicku a tak jestli se tam nemestna moc! V ponděli mám tomu urologovi ještě zavolat, že by mi cytoskopii udělal dříve. Nakonec mi dal ještě leky vesicare. Od zítřka 1 tabletu každé ráno. V půl jedné jsem byla u toho lecitele. Chtěl, abych se k němu posadila zády a držel mě břicho a zada dost dlouho. Říkal, že to není žádný zánět močového měchýře, ale zanet mocovych cest. Že to je stále pozitivní. Říkal ať si vařím a pijí 2 krát denně caj z medvedice lékařské, že to silně desinfikuje mocove cesty. Prý ji mám vařit 7 minut a pak scedit a pít. Říkal, že je hnusná a tak kdo to nesnese ať si to osladi medem. Zaplatila jsem 1000 Kč a 5 října v půl třetí mám zase příjet..

Jeans a na co jsou ty leky vesicare?
Tu medvědici budeš pít? Já ted o ní čtu a prý se ta kůra nesmí dělat dlouhodobě, že je to zas záběr pro játra. :roll:

"V případě potřeby ji tedy aplikujeme formou kůry, která by neměla přesáhnout 1-2 týdny. Pak medvědici vysadíme na 3 týdny a podle potřeby kůru opakujeme, nejvýše však 5krát do roka. Medvědici lékařskou nepodáváme dětem a těhotným a kojícím ženám. Všeobecně platí, že se o léčbě touto rostlinou raději poradíme s lékařem.

Při užívání medvědice je vhodné upřednostňovat rostlinnou stravu, při níž je léčba mnohem efektivnější, než při stravě bohaté na maso nejvyššího účinku totiž dosáhneme, pokud je naše moč zásaditá. Zlepšení účinnosti se také dá pomoci tak, že do šálku medvědicového čaje přidáme na špičku nože jedlé sody."
Holky, ještě mě napadlo…když jsem před lety 2× potratila, obrátila jsem se na bylinkářku…sestavila mi kůru přímo na můj problém, který jsem jí popsala do mailu. Je fakt, že když jsem myslím dvě kůry doužívala, tak mi pak léčitel řekl, že se můj stav zlepšil. No to jen pro případ, kdybyste někdo chtěli a věřili bylinkám. Je to ze stránek nadeje-byliny.eu, vidím tam i kůru přímo na močové cesty..za 418Kč. Já už o ní přemýšlím. Ještě teda počkám, co zítra u doktora. Jdu na 11.30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
16.9.19 09:58
@ajaho18 píše:
Jeans a na co jsou ty leky vesicare?
Tu medvědici budeš pít? Já ted o ní čtu a prý se ta kůra nesmí dělat dlouhodobě, že je to zas záběr pro játra. :roll:

"V případě potřeby ji tedy aplikujeme formou kůry, která by neměla přesáhnout 1-2 týdny. Pak medvědici vysadíme na 3 týdny a podle potřeby kůru opakujeme, nejvýše však 5krát do roka. Medvědici lékařskou nepodáváme dětem a těhotným a kojícím ženám. Všeobecně platí, že se o léčbě touto rostlinou raději poradíme s lékařem.

Při užívání medvědice je vhodné upřednostňovat rostlinnou stravu, při níž je léčba mnohem efektivnější, než při stravě bohaté na maso nejvyššího účinku totiž dosáhneme, pokud je naše moč zásaditá. Zlepšení účinnosti se také dá pomoci tak, že do šálku medvědicového čaje přidáme na špičku nože jedlé sody."
Holky, ještě mě napadlo…když jsem před lety 2× potratila, obrátila jsem se na bylinkářku…sestavila mi kůru přímo na můj problém, který jsem jí popsala do mailu. Je fakt, že když jsem myslím dvě kůry doužívala, tak mi pak léčitel řekl, že se můj stav zlepšil. No to jen pro případ, kdybyste někdo chtěli a věřili bylinkám. Je to ze stránek nadeje-byliny.eu, vidím tam i kůru přímo na močové cesty..za 418Kč. Já už o ní přemýšlím. Ještě teda počkám, co zítra u doktora. Jdu na 11.30.

To vesicare je na oddálení moceni! Nevím kdy a jestli vůbec to zabere. Mě to nuceni na moceni dělá poměrně celý den. V noci také chodím často curat. Jsem nervózní a v hrozné depresi! Nevím jak si pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
16.9.19 10:11

@Jeans tak uvidíš, určitě to chce čas, než to začne učinkovat. Doufám, že mi dá taky něco podobného…lítám co hodinu, v noci se mi to trochu zlepšilo, ale asi tím, že už k večeru nic nepiju. Pak ale stejně v noci vstanu a mám žízen, tak se napiju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
16.9.19 10:14
@ajaho18 píše:
@Jeans tak uvidíš, určitě to chce čas, než to začne učinkovat. Doufám, že mi dá taky něco podobného…lítám co hodinu, v noci se mi to trochu zlepšilo, ale asi tím, že už k večeru nic nepiju. Pak ale stejně v noci vstanu a mám žízen, tak se napiju :zed:
:think: jo je to hrůza já mám taky pořád problémy! A také tě to tak nuti, ale vydržíš, ale je to hrozně otravné. Pak sedím na wc a mám strach kdy to zase přijde. Jo snad to musí teprve zabrat. Zeptej se na ty léky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
16.9.19 10:15
@Jeans píše:
To vesicare je na oddálení moceni! Nevím kdy a jestli vůbec to zabere. Mě to nuceni na moceni dělá poměrně celý den. V noci také chodím často curat. Jsem nervózní a v hrozné depresi! Nevím jak si pomoct

Ty bylinky jaké na to jsou? Jo tu medvedici budu pít do soboty. Ano na špičku nože dávám jedlou sodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
16.9.19 10:26

@Jeans má tam přímo sestavnou kůru, důležité je užívat, tak jak je to napsáno.
Za mě ale určitě lepší je napsat přímo problém (já bych napsala i diagnozu od URL)a ona může sestavit kůru individuálně.
To co tam přímo nabízí je:
Kúra z bylinných a pupenových extraktů pro podporu zdraví ledvin, jater, s detoxikačními a antibakteriálními účinky.
T44 - Vřes-pcháč-měsíček
T21 - Lichořeřišnice
P2 - bříza
P48 - Vřes
Současně kapat tinktury vřes-pcháč-měsíček, lichořeřišnice, bříza, po využití lahvičky břízy vezmete místo ní vřes a vše postupně doužívat.
Kúra končí postupným využitím lahviček, po využití poslední lahvičky můžete kúru zopakovat nebo pokračovat kúrou další, stačí napsat na e-mail: j. podhorna@nadeje-byliny.eu aktuální stav, případné změny, reakce a podle toho paní magistra stanoví další postup.
Já třeba ted beru lichořeřišnici, koupila jsem ji ve spec. obchodě a v lékárně nějaké dýnové tablety pro ženy (na močové ustrojí).
Tak nějak mám pořád pocit, že to u mě bude toho gyn. původu (stále slabě krvácím přes den a špiním). Dala jsem si tampon abych se aspon ujistila, že to nejde z močového ustrojí…no už zítra mi snad řekne více na URL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
16.9.19 10:30
@ajaho18 píše:
@Jeans má tam přímo sestavnou kůru, důležité je užívat, tak jak je to napsáno.
Za mě ale určitě lepší je napsat přímo problém (já bych napsala i diagnozu od URL)a ona může sestavit kůru individuálně.
To co tam přímo nabízí je:
Kúra z bylinných a pupenových extraktů pro podporu zdraví ledvin, jater, s detoxikačními a antibakteriálními účinky.
T44 - Vřes-pcháč-měsíček
T21 - Lichořeřišnice
P2 - bříza
P48 - Vřes
Současně kapat tinktury vřes-pcháč-měsíček, lichořeřišnice, bříza, po využití lahvičky břízy vezmete místo ní vřes a vše postupně doužívat.
Kúra končí postupným využitím lahviček, po využití poslední lahvičky můžete kúru zopakovat nebo pokračovat kúrou další, stačí napsat na e-mail: j. podhorna@nadeje-byliny.eu aktuální stav, případné změny, reakce a podle toho paní magistra stanoví další postup.
Já třeba ted beru lichořeřišnici, koupila jsem ji ve spec. obchodě a v lékárně nějaké dýnové tablety pro ženy (na močové ustrojí).
Tak nějak mám pořád pocit, že to u mě bude toho gyn. původu (stále slabě krvácím přes den a špiním). Dala jsem si tampon abych se aspon ujistila, že to nejde z močového ustrojí…no už zítra mi snad řekne více na URL.

Děkuji ti moc ti držím ✊ pesti ať se to vyřeší. V práci si myslí, že se doma flakam a co to může být, když jsem byla do nedávná v pořádku! Mě to ničí doslova život. Jsem uzel nervů a jak si dopomoci? Bojím se yze se z toho nikdy nedostanu! Ráda bych zase žila a těšila se z života a chodila do práce. Jsem úplně zničená a nevím jak dál.. 😧

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
16.9.19 11:06

@Jeans děkuji, snad mi URL pomůže.
A ty nemůžeš svoji práci vykonávat? Já třeba pracuju v kanclu, takže naštěstí mám wc pár metrů a můžu jít kdy chci.
Jeans, tohle je uplně na psychiku to nejhorší :roll: :roll: :roll: nemůžeš se poradit i s nějakým odborníkem. Za mě můžu říct, že pokud na to nemyslím, tak snad vydržím i 2hodiny nejít na wc. Víkend na chatě jsem ani nevěděla, že mám nějaké problémy. Měla jsem wc pár kroků, nebo jsem šla v lese. Psychika se uklidnila a měla jsem pokoj.
Měla by jsi to řešit i v tomto směru. Sama píšeš, že jsi uzel nervů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast