Můj splašený močák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4506
13.9.19 18:08

Holky, je to hodně i v hlavě!!!Vím…nejde to ovlivnit…ale představte si, dnes jsme jeli na chatu…já vypila kafe, na chatě úklid, vybalováni..já nešla PO KAFI!!!2,5 hod!!!i manžel říká že to mám v hlavě, ano mam…ale jak na to nemyslet???a teď paradox…dopoledne jsme byli nakoupit a já šla za dvě hodiny 3×😨 😨 😨 😨 vždyť je to opravdu na psychinu!
Jeans, jsem strašně zvědavá, co ten léčitel. mela jsem dnes dovolenou, tak jsem to popletla…že jdeš až v sobotu vlastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 18:19
@ajaho18 píše:
Holky, je to hodně i v hlavě!!!Vím…nejde to ovlivnit…ale představte si, dnes jsme jeli na chatu…já vypila kafe, na chatě úklid, vybalováni..já nešla PO KAFI!!!2,5 hod!!!i manžel říká že to mám v hlavě, ano mam…ale jak na to nemyslet???a teď paradox…dopoledne jsme byli nakoupit a já šla za dvě hodiny 3×😨 😨 😨 😨 vždyť je to opravdu na psychinu!
Jeans, jsem strašně zvědavá, co ten léčitel. mela jsem dnes dovolenou, tak jsem to popletla…že jdeš až v sobotu vlastně.

Také jsem zvědavá! A to ještě dopoledne jdu na tu urologii.! Chtela, bych aby si na mě urolog udělal čas a udělal mi tu cytoskopii po případě mi dal leky nebo cokoliv řešil! Ano hlava je v tom také to je jasné. Stejně, ale myslím, že to bude i v něčem jiném. Mám pocit občas, že mi mocak praskne a je tam trochu. Máš pravdu také jsem dnes byla pro výsledky na gynde a bála se, že nedojdu. No došla jsem a ted jdu za 20 minut a to jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 19:15
@Lollitka píše:
@Jeans Tak to jsem fakt zvědavá, co ti léčitel poví, třeba to pomůže v něčem.
Jinak operaci nechci, Dr. jednou mluvil o botulotoxinu, ale to bych asi taky zatím nechtěla, já dám ještě šanci nějakým lékům, nebrala jsem vše, asi 5 druhů jsem brala.
No tak je možné, že tam máš taky zbytkovou moč (reziduum), jako já, proto se musím docévkovávat. Ale na to by se přišlo např. při té urodynamice, proto si myslím, že by ti ji měli udělat, nebo je to vlastně vidět i na sonu, např. by tě měli poslat vymočit a pak hned udělat sono močáku a tam to reziduum je vidět taky.

Existuje ještě jedna amatérská, naprosto nevhodná, v některých zemích zakázáná možnost, která je navíc v kombinaci s některými vadami srdce, některými léky na srdce a tlak a s viagrou vyloženě nebezpečná. :think: :oops:
Jmenuje se poppers.
Výpary, tedy čuchnutí k lahvičce s něco-nitridem, vdechnuté na jeden nádech s následným zadržením, způsobí bleskem motanici hlavy kvůli poklesu tlaku (bacha, rozhodně nekonzumovat, je to o život!!! a pozor na pád, nebo rozlití). A taky maximálně během několika desítek vteřin uvolní, mimo jiné, i hladké svaly stěny měchýře.
Takže se vám přestane chtít i když tam opravdu něco máte. Během pár minut se pak zotavujete z motanice a nutnost… najednou je pryč. :jazyk:
Hladké svaly měchýře se zotavují rozhodně déle (jakoby se někdy až na desítky minut natáhnou).
Pokud se vám i přesto bude hrozně chtít, tak to dělají nervy, nejspíš někde výš, není to tonusem měchýře. Tedy, není to křeč svalů měchýře - pocit nucení totiž způsobuje normálně napětí svalů vyvolané náplní (nikoliv něco jako nějaké malé „čidlo“). Existuje i jistá možnost úniku, v tom případě může mít problém nejspíš něco společného se svěračem (např. nějaké jeho podráždění, které se pak přenese na ostatní svaly). Místo pro neurologa, nebo i psychologa.
Pokud to tedy chcete testnout, rozhodně poprvé v klidu domova a ready pro každou možnost. :oops:
Lze to použít i jako poslední záchranu, když musíte dojít po ulici z A do B a úúúúž… 8o Ale rozhodně tedy ne rutinně, nebo často. Fakt to moc nesvědčí zdraví a můžou vás mít za feťáka a vlastně pak celkem i právem. Mít to odzkoušené, jinak vás to fakt složí, radši si někde sednout. A bacha, už vůbec ne, pokud byste měla byť jen podezření na těhotenství (výrazně zhoršuje zásobení kyslíkem)!
Pár zánětů jsem měl, takže… jak jsem k tomu vlastně přišel - prostě lepší než mokrý gatě. :oops:
A proto anonym, nebo smazat. :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
781
13.9.19 19:21
@Anonymní píše:
Existuje ještě jedna amatérská, naprosto nevhodná, v některých zemích zakázáná možnost, která je navíc v kombinaci s některými vadami srdce, některými léky na srdce a tlak a s viagrou vyloženě nebezpečná. :think: :oops:
Jmenuje se poppers.
Výpary, tedy čuchnutí k lahvičce s něco-nitridem, vdechnuté na jeden nádech s následným zadržením, způsobí bleskem motanici hlavy kvůli poklesu tlaku (bacha, rozhodně nekonzumovat, je to o život!!! a pozor na pád, nebo rozlití). A taky maximálně během několika desítek vteřin uvolní, mimo jiné, i hladké svaly stěny měchýře.
Takže se vám přestane chtít i když tam opravdu něco máte. Během pár minut se pak zotavujete z motanice a nutnost… najednou je pryč. :jazyk:
Hladké svaly měchýře se zotavují rozhodně déle (jakoby se někdy až na desítky minut natáhnou).
Pokud se vám i přesto bude hrozně chtít, tak to dělají nervy, nejspíš někde výš, není to tonusem měchýře. Tedy, není to křeč svalů měchýře - pocit nucení totiž způsobuje normálně napětí svalů vyvolané náplní (nikoliv něco jako nějaké malé „čidlo“). Existuje i jistá možnost úniku, v tom případě může mít problém nejspíš něco společného se svěračem (např. nějaké jeho podráždění, které se pak přenese na ostatní svaly). Místo pro neurologa, nebo i psychologa.
Pokud to tedy chcete testnout, rozhodně poprvé v klidu domova a ready pro každou možnost. :oops:
Lze to použít i jako poslední záchranu, když musíte dojít po ulici z A do B a úúúúž… 8o Ale rozhodně tedy ne rutinně, nebo často. Fakt to moc nesvědčí zdraví a můžou vás mít za feťáka a vlastně pak celkem i právem. Mít to odzkoušené, jinak vás to fakt složí, radši si někde sednout. A bacha, už vůbec ne, pokud byste měla byť jen podezření na těhotenství (výrazně zhoršuje zásobení kyslíkem)!
Pár zánětů jsem měl, takže… jak jsem k tomu vlastně přišel - prostě lepší než mokrý gatě. :oops:
A proto anonym, nebo smazat. :mavam:.

No ani nevím kde bych to sehnala a asi bych se i bála to použít. Také jsem četla, že to může být i suchá urgentní inkontinence moci, zúžená trubice, nador nedej bože a hyperaktivní mocovy mechyr! No je toho dost, ale unavuje to, otravuje a působí stres 😓. Práce je nemožná pokud není wc po ruce :open_hands:. Bojím se, ale chci s tím rozhodne něco dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
13.9.19 20:26
@Anonymní píše:
Jmenuje se poppers.
A proto anonym, nebo smazat. :mavam:.

To snad ne!!!chceme se vyléčit, najít příčinu a ne do sebe cpat další závislý hnus..opravdu ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11748
13.9.19 20:50
@ajaho18 píše:

Hele, to se mi někdy stává, když celé dopoledne nepiji a pak jedu na chalupu. Odpoledne jsem žíznivá, vypiji třeba litr coly a jdu třeba od 14:30 do 20h 2×. Pak ale lítám v noci. A v hlavě to nemám (urologickou diagnozu mám).

Mimochodem, jak tu byla řeč, že se kolikrát vymočí více než vypije, také to mám tak. A většinou pár dnů před močím méně a následují dny třeba mám výdej o litr i více než příjem. U mne tohle hodně dělají léky na bolest. Zejména jeden, tam lítám na malou pár hodin po užití třeba i po 15 minutách a skoro nic nevymočím (a přiberu za tři dny 5kilo a v té době mám velké množství zbytkové moči v MM) a pak se to zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
13.9.19 21:00

@Evkad Ahoj, poslala jsem ti SZ, jestli to nevadí, budu ráda, pokud odpovíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 21:12
@Evkad píše:
Hele, to se mi někdy stává, když celé dopoledne nepiji a pak jedu na chalupu. Odpoledne jsem žíznivá, vypiji třeba litr coly a jdu třeba od 14:30 do 20h 2×. Pak ale lítám v noci. A v hlavě to nemám (urologickou diagnozu mám).Mimochodem, jak tu byla řeč, že se kolikrát vymočí více než vypije, také to mám tak. A většinou pár dnů před močím méně a následují dny třeba mám výdej o litr i více než příjem. U mne tohle hodně dělají léky na bolest. Zejména jeden, tam lítám na malou pár hodin po užití třeba i po 15 minutách a skoro nic nevymočím (a přiberu za tři dny 5kilo a v té době mám velké množství zbytkové moči v MM) a pak se to zlomí.

A co je to za diagnózu zda se mohu optat? S tím se nedá nic udělat? A k tomu máš to nuceni? Omlouvám se za dost otázek! Mám také pocit, že někdy musím co pár minut a pak je lépe a zase dokola 🔄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11748
13.9.19 21:18

@Jeans V SZ. Nechci být dohledatelná, pokud to někdo bude googlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 21:18

Nedávno v nějaké diskuzi psala jedna holčina, že takhle mocila hodně často, když měla kvasinky. Ono se to prý na gynde zamenuje často s jinou diagnózou! Prý je na to nějaká kultivace, která je drahá a tak se to moc nedělá. Já to na gynde řekla dr., že jsem to četla a bla bla. Ona mi řekla, že by mě to spíš svedilo a to hodně, ale nevyvratila mi to. Ani na to test nedělala! No, ale dala mi krem imakort, abych to mazala 2 krát denně v okolí tě mocove trubice, že je to s kortikoidy. Ta holka jedla jogurty a držela nějakou zadaditou stravu a zbavila se toho. No jen tip kdyby něco zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.9.19 21:19
@Evkad píše:
@Jeans V SZ. Nechci být dohledatelná, pokud to někdo bude googlit.

Děkuji ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 21:35
@Evkad píše:
Hele, to se mi někdy stává, když celé dopoledne nepiji a pak jedu na chalupu. Odpoledne jsem žíznivá, vypiji třeba litr coly a jdu třeba od 14:30 do 20h 2×. Pak ale lítám v noci. A v hlavě to nemám (urologickou diagnozu mám).Mimochodem, jak tu byla řeč, že se kolikrát vymočí více než vypije, také to mám tak. A většinou pár dnů před močím méně a následují dny třeba mám výdej o litr i více než příjem. U mne tohle hodně dělají léky na bolest. Zejména jeden, tam lítám na malou pár hodin po užití třeba i po 15 minutách a skoro nic nevymočím (a přiberu za tři dny 5kilo a v té době mám velké množství zbytkové moči v MM) a pak se to zlomí.

Já mám také nevysvětlitelné výkyvy. Například dnes v noci a ráno do 9-té hodiny jsem byla dohromady pětkrát aniž bych od večera cokoli pila. Šla jsem spát o půlnoci, předtím jsem nepila ani nepotřebovala na wc a za necelou hodinu! mě vzbudil plný močák! :roll: Za dvě hodiny zas jsem musela s plným močákem jít :roll: Poté ještě kolem šesté, okolo půl deváté a po deváté znovu :nevim: A nevypila jsem ani kapku.
Pořád všude čtu, že během spánku se moč tolik netvoří a je normální vydržet třeba 8 hodin spánku bez wc. :( Přes den bych i pochopila, prostě se napiju, tak to tělo vyloučí, ale proč vylučuju v noci, to fakt nevím. :roll:
Zakladatelka Olča

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.19 21:42
@Jeans píše:
Nedávno v nějaké diskuzi psala jedna holčina, že takhle mocila hodně často, když měla kvasinky. Ono se to prý na gynde zamenuje často s jinou diagnózou! Prý je na to nějaká kultivace, která je drahá a tak se to moc nedělá. Já to na gynde řekla dr., že jsem to četla a bla bla. Ona mi řekla, že by mě to spíš svedilo a to hodně, ale nevyvratila mi to. Ani na to test nedělala! No, ale dala mi krem imakort, abych to mazala 2 krát denně v okolí tě mocove trubice, že je to s kortikoidy. Ta holka jedla jogurty a držela nějakou zadaditou stravu a zbavila se toho. No jen tip kdyby něco zabralo.

To je zajímavý příspěvek. A jednalo se o kvasinkový zánět nebo o nějaký super speciální kvasinkový zánět? :mrgreen: Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
11748
13.9.19 21:44
@Anonymní píše:
Já mám také nevysvětlitelné výkyvy. Například dnes v noci a ráno do 9-té hodiny jsem byla dohromady pětkrát aniž bych od večera cokoli pila. Šla jsem spát o půlnoci, předtím jsem nepila ani nepotřebovala na wc a za necelou hodinu! mě vzbudil plný močák! :roll: Za dvě hodiny zas jsem musela s plným močákem jít :roll: Poté ještě kolem šesté, okolo půl deváté a po deváté znovu :nevim: A nevypila jsem ani kapku.
Pořád všude čtu, že během spánku se moč tolik netvoří a je normální vydržet třeba 8 hodin spánku bez wc. :( Přes den bych i pochopila, prostě se napiju, tak to tělo vyloučí, ale proč vylučuju v noci, to fakt nevím. :roll:
Zakladatelka Olča

Ničemu se nedivím, beru to jako fakt. Po léta vstávám do 30-60 minut po usnutí poprvé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
13.9.19 21:49

Olčo,
já už tu někde psala, že jsem měla v květnu kvasinkový zánět močáku, lítala jsem pořád, ale i když jsem dobrala antimykotika, tak se to nezlepšilo a to v moči pak kvasinky nebyly. Tak já vážně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí