Můj splašený močák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
13.9.19 22:02
@Anonymní píše:
To je zajímavý příspěvek. A jednalo se o kvasinkový zánět nebo o nějaký super speciální kvasinkový zánět? :mrgreen: Zakladatelka

To nevím, ale prý to způsobila ta kvasinkova infekce. Tak jsem tak zblbla, že všude hledam jak se co leci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 22:11
@Lollitka píše:
Olčo,
já už tu někde psala, že jsem měla v květnu kvasinkový zánět močáku, lítala jsem pořád, ale i když jsem dobrala antimykotika, tak se to nezlepšilo a to v moči pak kvasinky nebyly. Tak já vážně nevím.

Soucítím. Mě osobně docela děsí to, že žádné příznaky zánětu močáku nemám. Akorát mám pocit, když chodím hodně, že mám jakoby namoženou močovou trubici. :zed: Vím, že to zní divně. Ale žádné pocity svědění, pálení, bolesti.
 Olča

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.19 22:20
@Jeans píše:
To nevím, ale prý to způsobila ta kvasinkova infekce. Tak jsem tak zblbla, že všude hledam jak se co leci!

Já také hledám vše možné. Ono je lepší mít něco nastudováno, i když třeba doktoři pak koukají jak na blázna :lol: Držím Ti palce u léčitele :hug:
 Olča

• Citovat
  • Upravit
781
14.9.19 05:17
@Anonymní píše:
Já také hledám vše možné. Ono je lepší mít něco nastudováno, i když třeba doktoři pak koukají jak na blázna :lol: Držím Ti palce u léčitele :hug:
Olča

Díky, pak dám vědět. Kéž bych byla zase normální jako dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.19 14:59
@Jeans píše:
No ani nevím kde bych to sehnala a asi bych se i bála to použít. Také jsem četla, že to může být i suchá urgentní inkontinence moci, zúžená trubice, nador nedej bože a hyperaktivní mocovy mechyr! No je toho dost, ale unavuje to, otravuje a působí stres 😓. Práce je nemožná pokud není wc po ruce :open_hands: . Bojím se, ale chci s tím rozhodne něco dělat!

Kromě uvedených kontraindikací to zas až tak hrozné není, docela se to démonizuje, protože je to hlavně věc gayů. Ale proč nevyužít vědomosti, které nabyl někdo jiný?
Ovšem ty kontraindikace a opatrný přistup je nutné brát vážně.
Není to rozhodně žádné definitivní řešení, spíš nouzovka, nebo pomocný ukazatel při přemýšlení, co mi je. :think:… Stačí zadat třeba na Heurece (poppers). 8)… a ano lze to využíi i při milování :oops:

• Citovat
  • Upravit
781
14.9.19 15:09

Tak byla jsem u urologa. Udělal mi ultrazvuk bricha a tam je to ok, ale mám rozšířenou ledvinovou panvicku a tak jestli se tam nemestna moc! V ponděli mám tomu urologovi ještě zavolat, že by mi cytoskopii udělal dříve. Nakonec mi dal ještě leky vesicare. Od zítřka 1 tabletu každé ráno. V půl jedné jsem byla u toho lecitele. Chtěl, abych se k němu posadila zády a držel mě břicho a zada dost dlouho. Říkal, že to není žádný zánět močového měchýře, ale zanet mocovych cest. Že to je stále pozitivní. Říkal ať si vařím a pijí 2 krát denně caj z medvedice lékařské, že to silně desinfikuje mocove cesty. Prý ji mám vařit 7 minut a pak scedit a pít. Říkal, že je hnusná a tak kdo to nesnese ať si to osladi medem. Zaplatila jsem 1000 Kč a 5 října v půl třetí mám zase příjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
14.9.19 15:31

@Jeans Tak to je fajn, že tě na cystoskopii vezme dřív. Vesicare jsem taky brala. K léčitelům jsem po své zkušenosti skeptická, ale vím, že tonoucí se stébla chytá, tím čajem asi nic nezkazíš. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.9.19 15:33
@Lollitka píše:
@Jeans Tak to je fajn, že tě na cystoskopii vezme dřív. Vesicare jsem taky brala. K léčitelům jsem po své zkušenosti skeptická, ale vím, že tonoucí se stébla chytá, tím čajem asi nic nezkazíš. Držím moc palce.

Děkuji, jen ať to už skončí. Nebo se budu muset pověsit. Už to nezvládám s tím stále plným mocakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11704
14.9.19 16:18
@Jeans píše:
Děkuji, jen ať to už skončí. Nebo se budu muset pověsit. Už to nezvládám s tím stále plným mocakem.

Je to nepříjemné, ale přinejhorším si částečně zvykneš.
Před šesti lety se mi zhoršily migrény na cca 15 do měsíce, trvá to dosud. Nejvíce mě štve, že si nedovolím cestovat, nedá se to, je to pak otrava pro všechny zúčastněné. To časté močení na cestách mi nevadí tolik, jako ty příšerné migrény, kdy fakt odpadám a pomalu jsem předávkovaná léky a stejně to nepomůže. Nezlehčuji, ale jen přidávám jiný pohled, že může být i hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
14.9.19 17:16

Přesně, @Evkad, já si myslím, že jsou taky horší věci, jako je mi to nepříjemné, že jsem tak 15-krát denně na wc, někdy i 20-krát, že nemůžu jet dálkovým autobusem, protože nevydržím, 4 hodiny vydržet je naprosto nemyslitelné. Ale na vše se dá zvyknout, já trpím kromě urgencí retencemi moči už 12 let a osobně pro mě bylo daleko horší to, že nemůžu vůbec čůrat a to, že jsem končila každý den několikrát na pohotovosti na cévkování někdy za 5 minut 12. Pak mi napsali cévky, vleče se to dlouho, ale malinko se to zlepšilo, už se někdy vyčůrám bez cévky, ale několikrát mi močák málem praskl, takže pro mě to, že chodím často, není tak příšerné, hlavně, když to trochu jde. Jinak se ještě léčím na psychiatrii a co jsem vše prožila, bylo hotové peklo, nechci to tu rozepisovat, takže pro mě časté močení není konec světa, ale chápu, že pokud člověk neprožil nic horšího se svým zdravím, tak tohle bere jako největší problém, tím nechci @Jeans zlehčovat tvé problémy, ale uvidíš, že třeba zabere léčba, ještě jsi toho moc nezkusila, tak máš šanci, že se to ještě vyřeší a ještě ani nemáš vyšetření, třeba se něco najde, co půjde léčit. Každopádně moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
14.9.19 17:31

Jeans tak aspon trochu posun…já tak nějak léčitelům věřím, i když jsem tam byla jen párkrát. Věřím hlavně bylinkam, takze určitě dej na jeho rady, já ten čaj zkusím taky S tou pánvičkou je to zajímavé…jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Ja chodila na pravidelné kontroly právě se zvětšenou pánvičkou.
Je jasné, že jsou horší věci, ale sama vím, jak tohle dokáže otrávit život…😔
No co píše Lolitka i Evkad, tak.to je teda fakt síla… opravdu v tomto případě si připadám, že mi snad nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
14.9.19 17:37

@ajaho18 @Jeans Holky, však já chápu, že je to veliká nepříjemnost, tohle časté močení a urgence, ale zas si myslím, že se to dá nějak zmírnit a jen píši, že pro mě to prostě není to nejhorší, co jsem zažila. Dá se na to zvyknout, já už mám zmapovaná všechna wc všude a mimo bydliště cestuji naprosto výjimečně a jen na kratší vzdálenosti. Štve mě akorát, že se často za wc platí, když jsem třeba někde ve městě, tak dám i 3-krát 10 Kč za wc a na metru a pak ještě lítám do OC a kaváren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.9.19 17:56

Díky holky, jste moc hodné! Já vím, že je spousty nemocí a horších, ale já to nedokážu potlačit. Po chvilce po domočení se mi chce urgentně zase a mám strach, že to nudržím. Ted se bojím té cytoskopie, aby jsem si neučůrla při vyšetření. Mám stres i doma s tím lítáním a vůbec život se točí kolem wc. Jen jet za léčitelem a doktorem no pro mě horor. Bojím se zda to někdy skončí! Já potřebuji makat, ale jak, když pořád chodím co chvíli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.19 18:24
@Jeans píše:
Díky holky, jste moc hodné! Já vím, že je spousty nemocí a horších, ale já to nedokážu potlačit. Po chvilce po domočení se mi chce urgentně zase a mám strach, že to nudržím. Ted se bojím té cytoskopie, aby jsem si neučůrla při vyšetření. Mám stres i doma s tím lítáním a vůbec život se točí kolem wc. Jen jet za léčitelem a doktorem no pro mě horor. Bojím se zda to někdy skončí! Já potřebuji makat, ale jak, když pořád chodím co chvíli!!!

Není třeba se bát. Nezatínejte svěrač, k učůrnutí dojde, doktor i sestra s tím v takovémhle případě musí počítat. :mavam: Pokud budete zatínat, odře se Vám sliznice uvnitř svěrače a to pak pálí. Věřte, že to zato nestojí. Hlavně ať to pomůže problém vyřešit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9125
14.9.19 18:29

@Jeans Mě před cystoskopií Dr. vycévkoval, takže pak nic nehrozilo, moc ti držím palce, ať to dobře dopadne. Pro mě je jinak taky hrůza čekání u Dr., protože se bojím, že mě zavolají, zrovna, když budu na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí