Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lollitka píše:
@Jeans Jj, dávala jsem předem vždycky moč a samozřejmě jsem v ní měla bakterie, takže jsem tam přišla na tu cystoskopii, Dr. mi dal ATB, musela jsem hodinu počkat a pak mi cystoskopii provedl, ale zkumavku jsem dávala jen jednu.
Aha tak já asi si tam koncem týdne zavolám! To už by mi mohli říct zda tam bakterie jsou, že ano?
@Evkad píše:
Byla jsem na urodynamice, ta tedy trvá déle než 5 minut. Cévku mi zaváděli 2×, jednou na vyprázdnění zbytkové moči a pak na vyšetření. Nic jsem necítila, až doma asi dvě močení byla nepříjemná. Horší to bylo první tři dny co jsem se sama cévkovala, než člověk přijde na princip.@Lollitka Pokud někde u lékaře čekám, tak většinou jdu zároveň, když vchází nějaký pacient do ordinace, tak vím, že to stihnu. Ale už jsem šla i když mě pak asi vyvolávali, po chvilce vyšli z ordinace a ptali se, kde jsem byla. Podruhé mě hledali po chodbě. Ti co vědí, co mám za problém, tohle neřeší. Prostě počkají.
No jsem zvědavá na sebe, neboť jsem čekala, co léky a močák u normálního počasí, jako něco drobného je lepší, ale asi ne tak, jak si představují. Ale tedy noci jsou čím dál horší, asi tím jak mě léky vysušují a nutí mě to pít.
Pokud Ti dali dvě zkumavky, tak ta jedna je sterilní a tu budou posílat na kultivaci. U nás jim asi stačí odebrat vzorek těsně před vyšetřením na místě.
P. S. nebylo by dobré udělat uzavřenou skupinu?
Asi ano, mohly by jsme tu předávat zkušenosti. Co kdo má za konkrétní problém a v o by mohlo pomoci! Bylo by to fajn. Zkušenosti, léky a vůbec vše co by mohlo naší situaci alespoň ulehčit.
@Lollitka píše:
Jinak pro uzavřenou skupinu jsem také.
Pokud to umíte tu skupinu založit bylo by to fajn. 😘
@Lollitka píše:
@Evkad Ano, urodynamika trvá déle, ale @Jeans se ptala na cystoskopii a ne na urodynamiku.
ano, vím
@Evkad píše:
ano, vím
To neva ráda se dozvím vše. Ráda snad podstoupí vše jen, když něco zabere. Dnes mi sestra na urologii říkala, že Vesicare nezabere hned, ale třeba až za měsíc! Chtela bych to rychleji ach jo.
Založila jsem, ale musím se s tím poprat. Všechno je jednou poprvé ![]()
@Evkad píše:Šikulka
Založila jsem, ale musím se s tím poprat. Všechno je jednou poprvé
https://www.emimino.cz/skupiny/url/
Pokud chcete někdo přidat do skupiny, je vhodné se představit.
Příspěvek upraven 19.09.19 v 12:28
Nebudu projíždět celou diskusi, diskutujícím z poslední stránky/dvou jsem poslala pozvánku, ostatní, ať se přidají
@Evkad píše:
Nebudu projíždět celou diskusi, diskutujícím z poslední stránky/dvou jsem poslala pozvánku, ostatní, ať se přidají
Ty nás musíš asi schválit?
@Anonymní píše:
Z vlastní zkušenosti vím, že to opravdu v hlavě může být. Měla jsem období, kde jsem kvůli neustálému čůrání nemohla ani spát. Všechna vysětření v pořádku, praktická mi zkusila nasadit lehká antidepresiva, která dobře fungují na problémy se spaním a fakt mě to zachránilo. Najednou jsem spala celou noc.
A zbavila jste se problémů? Opravdu zabrali AD? Já také věřím, že je vše ze stresu ze své vlastní zkušenosti. Vždy, když jsem byla v klidu všechny problémy zmizeli, jak přišel stres opět se objevili. Člověk se pak začně více pozorovat a už to jede. Nejhorší je čtení na internetu to člověka děsí ještě více