Můj splašený močák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
14.9.19 18:29
@Anonymní píše:
Není třeba se bát. Nezatínejte svěrač, k učůrnutí dojde, doktor i sestra s tím v takovémhle případě musí počítat. :mavam: Pokud budete zatínat, odře se Vám sliznice uvnitř svěrače a to pak pálí. Věřte, že to zato nestojí. Hlavně ať to pomůže problém vyřešit. :mavam:

Děkuji moc za trochu uklidnění! Mám právě obavy a hrůzu, ale vyléčila bych se moc ráda. Je mi tak smutno a pořád se stresuji, že se stane nehoda. Je mi tak divně, nic mě nebaví, protože to stále tlačí na ten močák! A já si neužívám radosti dne. I procházka do obchodu je trest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.9.19 18:31

Přesně tak to se vždy bojím i já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9150
14.9.19 18:52

@Jeans Já to někdy řeším tak, že když jdu na wc, tak poprosím někoho v čekárně, že kdyby mě volali, tak že jsem na wc, protože jsem z toho vždy šíleně vystresovaná, že si budou myslet, že jsem odešla a nepřijdu vůbec na řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
14.9.19 20:46

Pokud se bavíme o urodynamice, tak tam dokonce chtěli, abych se pokusila o učurnuti. Oni jsou zvyklí na cokoliv, třeba mi dělali uroglowmetrii při ms, i když jsem se bránila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
14.9.19 20:52
@Lollitka píše:
@Jeans Já to někdy řeším tak, že když jdu na wc, tak poprosím někoho v čekárně, že kdyby mě volali, tak že jsem na wc, protože jsem z toho vždy šíleně vystresovaná, že si budou myslet, že jsem odešla a nepřijdu vůbec na řadu.

A to u nás volají vícekrát. I jinde než na urologii. Už se mi asi 2× stalo, že mě naháněli po chodbě a já byla na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.9.19 21:00

Holky, jelikož stále čtu..tak tohle všechno je příznak mimo jiné i pohlavní nemoci na, kterou se běžná kultivace nedělá!

Tak dnes ti povím, že mi bylo hrozně i přes ty antidepresiva co beru.Od rána po vymočení pálení v močové trubici. Potom jsem si vzala ibalgin a maličko to přešlo. Snažila jsem se hodně prolévat čajem nejen tým himalajským, ale i normálními. Chodila jsem každých deset minut na záchod. Potom to trošku přešlo a teď na večer znovu. Někdy se mi stane že mám klid a jenom se třeba pro něco ohnu a píchne mě tam tak hrozně, že bych se počůrala. Je to hrozné. Kdy už to konečně přejde. Dnes jsem psala léčiteli Wojnarovi, tak uvidím, jak pochodím. Četla jsem někde, že nějaká holčina s tím měla také problémy a on jí pomohl pomocí různých čajů a koupelí.

Holky, ještě mi psala na jiném fóru do zpráv nějaká holčina, že měla ureaplasmu i mycoplasmu a doporučovala mi, že jediné co zabralo na to strašné pálení jí, byly čaje Everest Ajurvéda, konkrétně směsi Dhataki (gynekologické problémy) a Gauri (antimykotická a antitoxinová směs), s tím že jí nejvíce od toho pomohl ten Gauri, protože hlavní složkou je nějaká bylina co účinkuje kromě kvasinek dobře i na ureaplasmata a mykoplasmata, která se v určitém smyslu chovají podobně. Prý jí to pomohlo tak, že se cítí v podstatě bez obtíží, kontrolní testy tedy zatím nepodstoupila, ale hlavní je, že nemá problémy. Chtěla bych ty čaje taky zkusit, jeden stojí stovku, to už za to klidně obětuju.
Nezkoušely jste něco takového? Jako věřím že ty správné byliny na to určitě budou mít nějaký vliv, mně proti tomu pálení aspoň chvilkově subjektivně pomáhá čaj od Grešíka Imunostim a je poznat že se se mnou po něm něco děje, vždycky když si dám dva čaje za den, tak se v pozdně odpoledních hodinách začnu potit a pociťuju takový stav jako když na člověka něco leze, takovou tu vnitřní horkost, takže to asi s mou imunitou něco dělá. Dlouhodobě to ale aspoň zatím vliv nemá.
Taky mě už napadlo zkusit nějakého léčitele. To jste nezkoušely?
já to mam jak kdy, každý den je jiný škoda jen že není víc těch lepších 🙄ale v klidu mě to taky někdy bolí, nejhorší je že člověk na to fakt nedokáže přestat myslet, takže už si kolikrát říkám že jsem blázen 🤪 je to prostě taková bezmoc a nevím jestli tohle někdy skončí ale žít se s tím neda… 😪
Ahoj holky. Nezkoušely jste někdo nějaké ty tinktury Dědek kořenář Břetislav Nový. Na jeho stránkách se také ptají na ureaplasmu a on na to doporučuje hodně věcí(Měsíčkový olej, medvědicová směs, lichořeřešnicová směs, ostropestřová směs atd. Nemáte s tím někdo zkušenosti? co vy na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.9.19 21:06

Urolog, asi te ceka cystoskopie a rozsahlejsi testovani na bakterie…a asi nepotesim, ale podle me ys mela dostat aspon na mesic, dva, tri atb specialne na mocak…resim ted neco podobnyho a diky atb jsem prestala konecne po dvou trech letech chodit v noci na zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.9.19 21:23
@Leenvecka píše:
Urolog, asi te ceka cystoskopie a rozsahlejsi testovani na bakterie…a asi nepotesim, ale podle me ys mela dostat aspon na mesic, dva, tri atb specialne na mocak…resim ted neco podobnyho a diky atb jsem prestala konecne po dvou trech letech chodit v noci na zachod.

Co jsi brala prosím za atb? A jak přišli na to co to je? Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
15.9.19 07:22

Nemám dočtené vše - občas špatně vidím, ale chci dodat, že mi psychicky pomáhá, když si vezmu inkontinenční vložku. I přesto, že vím, že to nepustím.
Kdysi jsem nějaký ten ajurvédský čaj pila, ale ne pravidelně a ani už nevím na co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
15.9.19 07:59

Takže jsem to dolouskala.
@Jeans Ad byliny. No já z nouze chodím na tradiční čínskou medicínu, ale kvůli migrénám a ostatnímu, jelikož už mě ofiko na neurologii neléčí. Na TCM se dívají na fungování celého těla. Již na začátku mi řekli, že to bude na dlouho, že si to mám rozmyslet, jestli do toho jít anebo ne. Kromě bylin, se věci řeší i stravou, akupunkturou a jinými. Na jednu stranu jsem to chtěla vyzkoušet, na druhou jsem po létech zkušeností byla občas na pochybách. Hodně mi pomohlo i to, že člověk, ke kterému chodím je neurolog.
Chodím tam půl roku, nějaký pokrok je znát, někdo by možná řekl, že mi není líp, ale je. Sice počet migrén není nižší, ale jsou jiné, tolik mě už neubíjejí, trochu se změnily. Navíc se mohu zeptat a dostanu odpověď - což běžní lékaři třeba jen pokrčili rameny či jsem pomalu dostala vynadané. Tady poradí a přidá dodatek, že mi asi neporadila, ale i ta její informace, ač se pro ni nezdá, mi hodně vysvětlí. Je to hodně nákladné, ale pomáhá. Byla bych ráda, kdybych se alespoň dostala do zdr. stavu, který byl před šesti lety.

Jen podotknu, že s TCM jsem měla hodně negativní zkušenost před 12-ti lety. Tehdy mě k jednomu poslal pediatr dětí, že tam měli rodinku hodně nemocných dětí a „dokonce jim musela volat, že tam skoro rok nebyli“. Tenkrát to bylo MLM. Došli jsme tam a dotyčný chlapík ani nevěděl, jestli plíce jsou horní nebo dolní cesty dýchací. No zachránil to náhodný příchozí lékař, ale zrovna mě upíchli do toho jejich MLM, „abych to měla levnější“ - asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
15.9.19 10:12
@Evkad píše:
Takže jsem to dolouskala.
@Jeans Ad byliny. No já z nouze chodím na tradiční čínskou medicínu, ale kvůli migrénám a ostatnímu, jelikož už mě ofiko na neurologii neléčí. Na TCM se dívají na fungování celého těla. Již na začátku mi řekli, že to bude na dlouho, že si to mám rozmyslet, jestli do toho jít anebo ne. Kromě bylin, se věci řeší i stravou, akupunkturou a jinými. Na jednu stranu jsem to chtěla vyzkoušet, na druhou jsem po létech zkušeností byla občas na pochybách. Hodně mi pomohlo i to, že člověk, ke kterému chodím je neurolog.
Chodím tam půl roku, nějaký pokrok je znát, někdo by možná řekl, že mi není líp, ale je. Sice počet migrén není nižší, ale jsou jiné, tolik mě už neubíjejí, trochu se změnily. Navíc se mohu zeptat a dostanu odpověď - což běžní lékaři třeba jen pokrčili rameny či jsem pomalu dostala vynadané. Tady poradí a přidá dodatek, že mi asi neporadila, ale i ta její informace, ač se pro ni nezdá, mi hodně vysvětlí. Je to hodně nákladné, ale pomáhá. Byla bych ráda, kdybych se alespoň dostala do zdr. stavu, který byl před šesti lety.Jen podotknu, že s TCM jsem měla hodně negativní zkušenost před 12-ti lety. Tehdy mě k jednomu poslal pediatr dětí, že tam měli rodinku hodně nemocných dětí a „dokonce jim musela volat, že tam skoro rok nebyli“. Tenkrát to bylo MLM. Došli jsme tam a dotyčný chlapík ani nevěděl, jestli plíce jsou horní nebo dolní cesty dýchací. No zachránil to náhodný příchozí lékař, ale zrovna mě upíchli do toho jejich MLM, „abych to měla levnější“ - asi tak.

A MLM Je co prosím! Jo také jsem četla o kurkume a česneku, lichoresnici a brusince atd. Je něco co zabere, možná ano kéž by!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
15.9.19 10:43

@Jeans MLM je prodej na principu letadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
15.9.19 11:05

@Evkad a co MLM konkrétně prodávali? Já čínské medicíně věřím…vždyť se podívejte kolik se dožijí let a jak vypadají mladě. Urcite na tom něco bude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
15.9.19 11:11

@ajaho18 Konkrétně již nevím, je to hodně let zpátky. Dětem to stejně nepomohlo, jelikož měly jiný problém, na který jsem poukazovala od narození syna a pro diagnozu (kvůli papíru do školky) jsem si musela sama vyběhat vyšetření v Praze. Pak se jejich zdraví (léčbou- dietou) najednou obrátilo a dá se s nadsázkou říci, že se zázračně uzdravily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
15.9.19 11:12
@Evkad píše:
@ajaho18 Konkrétně již nevím, je to hodně let zpátky. Dětem to stejně nepomohlo, jelikož měly jiný problém, na který jsem poukazovala od narození syna a pro diagnozu (kvůli papíru do školky) jsem si musela sama vyběhat vyšetření v Praze. Pak se jejich zdraví (léčbou- dietou) najednou obrátilo a dá se s nadsázkou říci, že se zázračně uzdravily.

Co měli za dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast