Mutace heterozygot - může vadit otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
1.2.18 08:10

Hele já se taky nechci dohadovat. Prostě moje zkušenost je taková jak jsem napsala, že mám mutaci jsem věděla ještě před těhotenstvím. Příbuzná v rodině ji má taky, v době těhotenství to nevěděla, takže ji nikdo nesledoval a rodila normálně bez komplikací.(v té době se za to vyšetření platilo). V okolí mám nejmíň 2 holky se stejným problémem a obě si píchali (jedna ke konci a jedna na začátku). Prostě i když ty hodnoty dimerů nějak závratně nestoupali tak je raději naředili. Toť vše… jo a žádnou embolku předtím neměli.
Prostě ať si zakladatelka chodí na kontroly, podle doktora se zařídí. Tady jen můžeme napsat zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
1.2.18 08:16

@Dandinkaaa
Však jo, ona si z toho vybere. A taky je to asi holt doktor od doktora. Prostě základ je v případě otěhotnění informovat lékaře a on se s tím nějak popasuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.2.18 08:26
@Dandinkaaa píše:
Hele já se taky nechci dohadovat. Prostě moje zkušenost je taková jak jsem napsala, že mám mutaci jsem věděla ještě před těhotenstvím. Příbuzná v rodině ji má taky, v době těhotenství to nevěděla, takže ji nikdo nesledoval a rodila normálně bez komplikací.(v té době se za to vyšetření platilo). V okolí mám nejmíň 2 holky se stejným problémem a obě si píchali (jedna ke konci a jedna na začátku). Prostě i když ty hodnoty dimerů nějak závratně nestoupali tak je raději naředili. Toť vše… jo a žádnou embolku předtím neměli.
Prostě ať si zakladatelka chodí na kontroly, podle doktora se zařídí. Tady jen můžeme napsat zkušenosti.
vpúořádku.
mě to jen jako zkušenost neznělo.
@Dandinkaaa píše:
Otehotneni to nebrani. Budou te jen sledovat na hematologii, ke konci tehu nasadi leky na radeni krve a pak jeste v 6 nedeli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí