Muž 35 let a žádný vážný vztah, nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
12.11.25 20:24
@Tom Horal píše: Více

Ahoj. Díky moc za zaslané tipy. Vůbec jsem nevěděl, že něco takového existuje.

Každopádně na sobě chci ještě trochu máknout a pak to určitě vyzkouším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.25 20:31

@jasperka2 @D. C. Jé co se to tady peče… že by profi seznamka…? Jinak trdlo s cizincem hlásí, že se srovnal a šlape jak hodinky… ale ja už ho po těch zkušenostech na vážný vztah nechci…

• Citovat
  • Upravit
1081
12.11.25 21:15
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
Dříve, než bych předala kontakt, bych si ho chtěla proklepnout, nepopírám.. ale mlčí :nevim: :lol: @D.C. stačí mi na začátek vědět kraj, kde bydlíš, páč když budeš moc daleko, tak stejně nic :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.11.25 17:08

Můžu se ještě zeptat na nějakou hlubší zpětnou vazbu? Respektive, čím jsem ti připadal, že nemám sebevědomí? Nevím totiž, na čem nebo na jakých aspektech vlastně pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.11.25 11:22

@jasperka2, díky, ozvu se později soukromě už s tím pro mě zásadním, nebudu to tady víc plevelit. :mrgreen:

@Mr. Wolf píše: Více

@Mr. Wolf, paráda, zní takhle dobře! :palec: Hele, na tom rychlém rande jsem začal odpadat někdy u sedmé osmé dívky, pak jsme měli naštěstí přestávku, ale to nestačilo, v druhé půlce už mi to nějak začlo být jedno, takže tento počet organizátor moc nevychytal. Jestli tě to zajímá, ozval jsem se telefonicky třem a zkusil domluvit rande, jenže byla s nimi taková dohoda, že jsme vlastně nakonec nic nedohodli. :mrgreen: Jedna neměla čas, druhá nemocná, třetí byla už někde v čudu, když jsem plánoval, sejdeme se tady…

Na seznamce mně to také šlo před lety o něco lépe. Už stárnu no :mrgreen:. Také mě jedna pozvala domů, jasně, strach byl, ale přišel jsem tam. Řekla, že upekla zákusek a mám přijít. Mě tam posadila do křesla, televize běžela, vyprávěla, jak nemůže tohle a tamto a snad pomlouvala i nějaké osobnosti z TV, co zažila osobně. Takové rande fakt nechceš. :mrgreen:

Dynamic Education jsem zkusil. Hele… podle mě je dobrý nakoukat ty jejich videa, oni motivat umějí a hodně užitečných rad tam je. Ten osobní koučink, oni jako nějakou práci, celkem slušnou, odvedou. Je to rozhodně zážitek, to jo. Ale v podstatě se od nich dozvíš to, co už jsi viděl v těch videích. Jediná užitečná věc možná je, že ti řeknou, co jsi udělal blbě. Nebo tě pochválí. :) Možná to za ty peníze úplně nestojí. :think: Zvláště pokud nechceš oslovovat děvčata nějak vysloveně hromadně, což asi nechceš. Investice do fitka je podle mě lepší. :)

Vidíš to, dobře jsi to sám nadhodil, ty videa rozhodně nakoukej! :D Kanály Dynamic Education, StreetGame, Rozvoj muže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.25 21:31

Ahoj, asi bych Tě neměla dorazit tím, že je autismus dědičný, co?! To jen na rozvahu, jestli není lepší partnerka už s dětmi vlastními…
Každopádně autismus samotný se nevylučuje s partnerstvím, rodinou…
Být Tebou, okamžitě skončím s priváty. Existuje x pohlavně přenosných záležitostí, které testy neodhalí. A které se z těla už neodstrani. Různé typy HPV, i těch rakovinotvornych, což si budoucí partnerka nezaslouží.
Já zkusila antidepresiva až letos, na stará kolena (je mi přes 40), a za mě hrůza. Měla jsem taky hrozné myšlenky po nich. Kdepak, na tento typ léků nebudu stavěná. Mimochodem jsem také asi autistka, ale bez diagnózy. Plus asi adhd, taky bez potvrzení. Ale dítě to asi po mně (možná i po otci) podědilo, a DG.ma. :)
Hele, jsi mladý, s tělem dovedeš ještě udělat divy, sebevědomí taky ještě nabereš. Ohledně vztahu můžeš být klidně autista, introvert, cokoliv…stačí si vybrat vhodnou partnerku. Klidně zkus ty placené seznamky. Prý jsou dobré. Toho bratra taky pořeš. Není to Tvoje dítě, rodiče by se z toho takto neměli vyvléknout!!! Btw. aniž bys to tušil, i Tvoji rodiče mohou být autisti, nebo jeden z nich. Klidbe oba. Autisti se přitahují. :) Nebo s ADHD, vysoce citlivými apod.
Já jsem teď sama, a netuším, zda ještě partnerský vztah chci. Jsem zas druhý extrém. Mám za sebou hodně vztahů. :mrgreen: Ale tím i ztrátu iluzí a tak. Hlavně dávám strašně energie do dítěte. Ale je to moje dítě. Ty s tím bratrem, to úplně ok není. Rodiče by Tě takto limitovat neměli!
Také jsem se vztahy začala pozdě, až na VŠ. Ale holky mají výhodu, že je pořád někdo oslovuje. No a zpětně viděno jsem měla nejdelší vztah s partnerem, který podle mě taky bude na spektru. Zpětně bych se s ním nerozesla, protože to byl svým způsobem takový klídek a souznění. I když ne úplně kvůli jeho hroznýmu dětství, a kvůli tomu co si tím táhl do života.

Napsala jsem to ve zkratce a slohově děsně, ale nějak nemám čas a energii.

Prostě Ti chci dát nějak najevo, že máš sakra velkou šanci na vztah. V něčem Ti mohla i pomoct péče o bratra (empatie atd), ale stačilo, a i Ty máš nárok prožít svoji pohádku.. :srdce:

Jo, ti psychologové jsou většinou na prd, bohužel. Ale někdy jsou mezi nimi i světle výjimky. I ty telefonní linky nejsou špatné.

:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
79
16.11.25 23:34

Ahoj. Děkuju moc, za krásný komentář. I když si to nejspíš psala rychle, tak si to napsala hezky a srozumitelně.

Každopádně máš asi nějaké telepatické myšlení, protože zrovna přemýšlím u televize nad svými potenciálními dětmi :mrgreen:. Ano. Přemýšlím právě o tom, že je to dědičné. No říkám si, že kdyby to byl kluk, tak bude jako já a možná bude ve světě ztracený jako já a bůhví, jak bude ten svět taky vypadat. Kdyby to byla holčička, tak si myslím, že by to bylo lepší, protože ženy se obecně dokáží lépe socializovat. Ale pohlaví samozřejmě neovlivníš.

Ano. Péčí o bratra jsem se samozřejmě hodně naučil. Jinak jsem ale na rodiče přitlačil a sami přiznali, že brácha potřebuje speciální péči. Mimochodem je teď v léčebně a vrátí se až na Vánoce. Takže budu po dlouhé době doma úplně sám.

S priváty jsem skončil a chápu to. Problém je v tom, že já budu ještě navíc hypersexuální, takže jsem chodil na priváty pravidelně a nechal tam dost peněz a už prostě nechci 🙈. Kromě toho ještě hodně masturbuju. My to vůbec máme v rodině nějaké divné. Bráchovi totiž dávají injekce na snížení testosteronu :roll:. Pak taky kolektiv v práci, který je perfektní, ale složený skoro ze samých chlapů, takže si to umíš představit. Někteří se totiž otevřeně přiznali, že taky navštěvují priváty. No trochu mě tam zkazili.

S tím sebevědomím máš pravdu. Jako cítím se líp než třeba ve svých dvacátých letech, protože teprve pár let si připadám, že konečně vypadám jako chlap. Určitě to zvládnu. Už jsem nasadil dietu a cvičím. Musím to dát a dám to sakra!

Během střední a VŠ jsem na tom byl fakt blbě. Vzpomínám si, jak jsem jednou v pokoji usedavě brečel, že nikdy nebudu mít přítelkyni. Nejhorší bylo, když jsem viděl nějakou sexuální scénu v televizi. Říkal jsem si, že mě to nikdy nepotká. Strašně jsem záviděl, že borec třeba sbalí holku na diskotéce a hned spolu skončí v posteli. Ještě dnes mi to trochu dělá problém, i když vím, že je to nesmyslné se takhle srovnávat. Zkrátka mě mrzí, že jsem to nedokázal dotáhnout na tu úroveň, aby se se mnou holka dobrovolně vyspala, protože bych si tak potvrdil svoji hodnotu.

Na druhé straně je třeba si přiznat, že mě některé holky v minulosti balily, ale já vlastně nevěděl, co s nima. :(

S psycholožkou to probírám a ona říkala, že se taky holt musím dívat na to, jak to mám doma, a že jsou tu nějaká omezení. Někdy si říkám, proč jsem sakra nemohl mít úspěšné a zodpovědné rodiče? Proč můj brácha nemůže být zdravý? Můj život by určitě vypadal jinak.

Říkám si, že ten můj stav je důsledkem toho, že ve mně je prostě spousta věcí protichůdných. Na jednu stranu hypersexualita a na druhé nejspíš ten autismus. Jinými slovy chtěl jsem si užívat, ale zároveň jsem na to neměl sociální schopnosti a navíc jsem z chudých poměrů, takže to mi na sebevědomí taky nepřidalo. Pak ještě rodiče a hlavně máma, která se na mě docela podepsala. Z toho rozporu nejspíš pramení moje deprese. Chtěl jsem být jako ten borec z televize, co má každou noc v posteli jinou, ale zároveň mě limitovaly moje podmínky a když jsem vycítil, že to může být, akorát za to budu muset platit, tak se to takhle ošklivě zvrhlo.

Na antidepresiva se opravdu vykašli, maximálně ať ti doktor napíše nějaká, co netlumí. Na svého prvního psychiatra jsem docela naštvaný. Dal mi SSRI, která mi v té době pomohla se sebevražednými myšlenkami a se sociální úzkostí. Ale po jejich nasazení jsem začal být podrážděný a měl i několik ošklivých a z mé strany vulgárních konfliktů s rodinou. Nejspíš si také hypersenzitivní a já teda nejsem psychiatr, ale lidem jako my podle mě AD vůbec nepatří do ruky, protože vlastně zesilují ten účinek nervových vzruchů, což my zrovna fakt nepotřebujeme.

Omlouvám se za dlouhou a intimní zpověď, ale upřímnost za upřímnost a potřeboval jsem se někomu svěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.25 09:30

@Mr. Wolf
Jedeme na výlet, tak jen krátce.
No dík, teď budu celý den myslet na hypersexualitu. :mrgreen: :) To jsem celá já v mládí. Než mě trochu zdecimovalo mateřství.
Hele, Ty jsi výborná partie. O tom nepochybuj.
A jinak ohledně vzhledu…stačí se rozhlédnout kolem sebe. Podívej kdo všechno má manželky. 😁 Je to o sebevědomí.

Krásný den

Někdy napíšu víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.25 16:28

@Mr. Wolf
no jo, děti…až s dítětem jsem přišla na to, že mohu být autistka. :) I když nějaké náznaky byly dřív - když moje rodina viděla Sheldona v The Big Bang Theory, tak hned hlásili podobnost se mnou. To mi přišlo přehnané. Já taková milá osoba. :) Jen podobná čistotnost a tak no… :) :oops: A tenkrát jsem ještě nevěděla, že Sheldon má znázorňovat Aspergera. Otec mého dítěte je taky docela „podivín“, takže jak to mohlo dopadnout. Bohužel se přidal těžký porod a jiné věci, a to ty projevy dítěte nevylepšilo…ale zraje, zraje… Máš pravdu, že holčičky se s tím vším na první pohled vypořádají lépe. Na druhou stranu je na ně v životě pak vyvíjen daleko větší tlak. Chlap může být mrzout, nestarat se tolik o děti atd…ale žena? Ta musí fungovat, i kdyby padala na hubu. Aspoň já teď, bohužel - většinou na všechno sama, přetížená jako p.ase. I práci dělám takovou, která mě nebaví, ale je výhodná časově, abych stíhala péči o dítě odpoledne. A každý den se jede dál. :cert: :)
Kdybys měl štěstí na partnerku, tak ve dvou se nějak podělíte, a i náročnější dítě byste zvládli.
V jedné práci jsem taky měla kolegu, který se netajil tím, že dřív chodil na priváty. Bůhví zda tam pak něco nechytil, protože pak začal být extrémně čistotný a tak. :)
Pokud plánuješ klasický vztah, tak je opravdu nejvyšší čas přestat s priváty. Někteří muži v tom bohužel pokračují i když mají rodinu - mám to z první ruky - známá vyprávěla co vše chytla od manžela, dokud spolu bydleli… Sice nejsou rozvedení, ale už spolu nebydlí.
Určitě bys našel ženu, které by Tvoje hypersexualita vyhovovala. Pamatuju na svého expartnera (asi také ADHD), se kterým bylo pro nás normální klidně 10× denně - to už jsem nikdy nesměla zmínit následujícím partnerům, protože z toho byli nervózní. Ale je fakt, že to už bylo trochu moc, a vztahy mu moc nefungují. Letos je zase volný a psal, zda nepřijedu. Přitom jsme spoustu let od sebe. :)

Hele, každý pocházíme z nějaké rodiny. Já zas na VŠ dělala kraviny díky tomu, že jsem měla docela dost peněz, a dnes toho zpětně lituju. Na něco by tenkrát bylo lepší být chudý.
Jedeme dál…

Antidepresiva už nechci. Dlouho mě na ně lákal praktik, když slyšel co vše musím zvládat. Ale já asi tušila, že toto nebude cesta. A letos jsem si to potvrdila. Ty stavy byly divné. Přiznám, že občas si pomůžu alkoholem, ale i to už se snažím odbourat. Člověk by na sebe měl být prostě hodný. Dopřát si odpočinek, utéct z toxických vztahů atd. To mám teď zase čerstvě za sebou, a je to znát (spadl ze mě balvan - i když bylo příjemné, že mě má někdo rád, ale cítila jsem ten špatný vliv zase…).

Hodně štěstí.
:dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.25 20:54

@Mr. Wolf
Wolfe, bez urazky a nejakeho despektu, kazdy si neseme svuj kriz. Zjevne hlupak nejsi a co tu bylo zmineno, resit nechci, ale musim se te na neco zeptat a podotykam, ze to neni ryti. Vlakno ctu od zalozeni.

Prvni otazka
Co si predstavujes, ze prineses potencialni partnerce do zivota ve stavu, ve kterem jsi?

Druha otazka
Jsi presvedceny, ze kdyz potkas tu pravou, tak se jako zazrakem vse vyresi a jako mavnutim kouzelneho proutku se z tebe stane normalni chlap a partner bez toho vseho, co jsi tu v prubehu diskuze zminil?

Treti otazka
Nebylo by lepsi dat si aspon castecne zivot dohromady a az pak hledat?

Ptam se, protoze me zajima tvuj pohled. Nejak mi nejde dohromady, ze si pres svou inteligenci neposkladas, ze normalni zenska do toho nepujde, leda bys ji jaksi nenalil cisteho vina.

• Citovat
  • Upravit
5113
18.11.25 09:52

Hezky napsáno.
Mně se líbí ten poslední odstavec, že i za cenu být sama dokážete odejít z toxického vztahu. Také mam toto nastavení, i když je samota těžká…
Dával sem zakladatel fotku?;)
Znám kluka, ing. Opravdu moc hezký kluk…nebylo možné jej „získat“ přes jeho ostýchavost…do 32 let panic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
18.11.25 11:38

@Mr. Wolf je v první řadě romantik - hledá lásku a nebere to v první řadě jako otázku nabídky a poptávky.
Svým způsobem je normální chlap, protože takto naivně nás do vztahu jde hodně, že je to i otázka té nabídky a poptávky si těžko připouštíme. A pak že ženy jsou romantické duše :jazyk:

Jestli si dá život dohromady nebo ne je úplně jedno. Ženám totiž často nejde o to co reálně přinese partnerce do života, ale stačí, když jim to hezky slíbí. :( Tj. partnerku si najdou i naprosté životní trosky jen na základě toho, že umí hezky slibovat - což on určitě není.

PS: nemyslím, že mu osobní koučing v něčem pomůže. V první řadě musí slevit ze svých romantických představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.25 17:09
@Josef_t píše: Více

Taky mozny pohled, mne prijde, ze utika a vidi reseni nekde, kde vlastne neni, ale to je podruzne, ciste subjektivni pohled.
Mas docela pravdu, dost lidi funguje pod hávem slibem nezarmoutis, ale to jsou ta kratkodoba reseni. V dlouhem obdobi to u nikoho chytreho fungovat nebude. Snad v nejake patologicke vztahove zavislosti, coz pocybuju, ze by mohl byt jeho pripad.
Ruku na srdce, v jeho letech nejakou prvosenku nejspis neziska a zena majici zkusenost si v tomto veku uz da pozor. Jit cestou zamlceni, je opet jen kratkozrake a hlavne necestne.
Byt na jeho miste, dal bych si zivot dohromady a az pak randil. Ona je to situace ne zcela nepodobna porozchodovemu stavu. Konec koncu aura zoufalosti je citit na mile daleko….

• Citovat
  • Upravit
991
18.11.25 17:38

Nečetl jsem to celé, jen úvodní post, ale nedá mi to se nezeptat. Podle čeho usuzuješ, že není normální chlap? Jestli dodělává druhou VŠ, tak to nějaký nemajetný hlupák zřejmě nebude. Rád poslouchám podcasty s reálnými zločiny a vždycky mě nepřestává udivovat jedna věc. A to že v podstatě každý zločinec, vrah nebo sexuální násilník měl/má partnerku nebo rovnou rodinu s dětmi. A často si nějakou novou partnerku najdou a založí s ní rodinu i po tom co si např odsedí 20 let za znásilnění a vraždu. Nepřestává mě to fascinovat. A pak je tu týpek, který žije spořádaný život, je vzdělaný, nejspíš vydělává i slušné peníze, ale nevrzne si, protože je málo průbojný a vyzařuje z něj málo sebevědomí, což je dneska horší vlastnost než kriminální minulost :) :)

Příspěvek upraven 18.11.25 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
18.11.25 18:19
@malachi píše: Více

Tj, dobré přirovnání a bohužel pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek