Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2131
19.6.14 10:20

No narovinu mi řekl že chce jen jedno ditě a holky je to i mnou že jsem baculka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.6.14 10:35

muži a děti

No oni často nechtějí ani to první, ale ženy to většinou nějak zmáknou.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
19.6.14 10:39

To by jste ale musely znat toho meho ten jak se pro něco rozhodne tak snim nikdo nehne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.6.14 10:40
@Zuzanda píše:
No narovinu mi řekl že chce jen jedno ditě a holky je to i mnou že jsem baculka :-(
:hug: To víš, že to není tebou. Některým chlapům prostě jedno dítko stačí. Užívej si synka a zkus se tím moc netrápit. I když je jasný, že to bolí :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
2131
19.6.14 11:12

@Jemys děkuji jseš hodna ja si jen nedokažu představit že maly bude sam když ja mam 8 sourozencu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.6.14 11:19

@Zuzanda Jééé, ty si ale z velké rodiny :lol: A rozuměli jste si? Já mám třeba dva bratry a vůbec se nevídáme :think: :nevim: I když je pravda, že pro malýho jsem taky strašně moc sourozence chtěla :,( Tvůj manžel má sourozence? Myslíš, že je to u něj definitivní rozhodnutí?

Musíš to brát, že malý nebude sám - pořád bude mít tebe a tvého manžela. A užije si vás mnohem víc, protože se mu budete moci hodně věnovat. I bez sourozence můžeš svému synovi udělat krásné dětství na které bude v dospělosti moc rád vzpomínat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2131
19.6.14 11:24

@Jemys tak byli jsme ruzně věkove kategorie ted se vidam se třemi pouze a super.
Muž ma brachu ale nijak spolu nevychazi nenaštěvuji se.
A ty maš taky jen jedno a viš že budeš mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.6.14 11:29

@Zuzanda Svoje jen jedno. Manžel má ještě z prvního manželství syna, ale ten tu bývá o víkendech a oproti našemu společnému je starší o 12 let, takže jako bratři moc nefungují :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2131
19.6.14 11:30
@Jemys píše:
@Zuzanda Svoje jen jedno. Manžel má ještě z prvního manželství syna, ale ten tu bývá o víkendech a oproti našemu společnému je starší o 12 let, takže jako bratři moc nefungují :nevim:

jj jasně to je velky věkovy odstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
19.6.14 11:45
@Zuzanda píše:
jj jasně to je velky věkovy odstup

ale zase aspon někoho bude mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.6.14 11:51
@Zuzanda píše:
ale zase aspon někoho bude mit :)

Tím si právě nejsem tak jistá. :think: Nejsem si jistá, jestli k nám nevlastní synek bude nadšeně jezdit za pár let, až dospěje - teď prostě nemá jinou možnost. :nevim: :mrgreen: Uvidíme, jestli k sobě někdy najdou cestu i přes velký věkový rozdíl a přes to, že se vídají jen občas

• Citovat
  • Upravit
1212
19.6.14 18:20

@Zuzanda Tak to bych nedala, nemít druhé dítě a ještě poslouchat, že nemám dost dobrou figuru? 8o Asi bych to nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
19.6.14 18:23

@raduss Ahojky, u nás je to naprosto v pr…, ale ne že by nechtěl plodit, ale nějak to přestalo fungovat u chlapa, tak jsem z toho na provaz :zed: No a co Ty, už se Ti to blíží, viď? nebo je prcek už venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.6.14 07:24

No, však já Vás všechny chápu, i vím, jaký to je, když to přestane fungovat úplně… Já? 32. týden, blíží se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.6.14 17:32

@raduss no skvělý, to už je za chviličku, a jak to chlap prosím Tě řešil, ten můj to asi ani nechce řešit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí