Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No narovinu mi řekl že chce jen jedno ditě a holky je to i mnou že jsem baculka ![]()
No oni často nechtějí ani to první, ale ženy to většinou nějak zmáknou.. ![]()
To by jste ale musely znat toho meho ten jak se pro něco rozhodne tak snim nikdo nehne ![]()
@Zuzanda píše:
No narovinu mi řekl že chce jen jedno ditě a holky je to i mnou že jsem baculka
@Jemys děkuji jseš hodna ja si jen nedokažu představit že maly bude sam když ja mam 8 sourozencu
@Zuzanda Jééé, ty si ale z velké rodiny
A rozuměli jste si? Já mám třeba dva bratry a vůbec se nevídáme
I když je pravda, že pro malýho jsem taky strašně moc sourozence chtěla
Tvůj manžel má sourozence? Myslíš, že je to u něj definitivní rozhodnutí?
Musíš to brát, že malý nebude sám - pořád bude mít tebe a tvého manžela. A užije si vás mnohem víc, protože se mu budete moci hodně věnovat. I bez sourozence můžeš svému synovi udělat krásné dětství na které bude v dospělosti moc rád vzpomínat ![]()
@Jemys tak byli jsme ruzně věkove kategorie ted se vidam se třemi pouze a super.
Muž ma brachu ale nijak spolu nevychazi nenaštěvuji se.
A ty maš taky jen jedno a viš že budeš mit
@Zuzanda Svoje jen jedno. Manžel má ještě z prvního manželství syna, ale ten tu bývá o víkendech a oproti našemu společnému je starší o 12 let, takže jako bratři moc nefungují ![]()
@Jemys píše:
@Zuzanda Svoje jen jedno. Manžel má ještě z prvního manželství syna, ale ten tu bývá o víkendech a oproti našemu společnému je starší o 12 let, takže jako bratři moc nefungují
jj jasně to je velky věkovy odstup
@Zuzanda píše:
jj jasně to je velky věkovy odstup
ale zase aspon někoho bude mit ![]()
@Zuzanda píše:
ale zase aspon někoho bude mit
Tím si právě nejsem tak jistá.
Nejsem si jistá, jestli k nám nevlastní synek bude nadšeně jezdit za pár let, až dospěje - teď prostě nemá jinou možnost.
Uvidíme, jestli k sobě někdy najdou cestu i přes velký věkový rozdíl a přes to, že se vídají jen občas
@Zuzanda Tak to bych nedala, nemít druhé dítě a ještě poslouchat, že nemám dost dobrou figuru?
Asi bych to nevydržela…
@raduss Ahojky, u nás je to naprosto v pr…, ale ne že by nechtěl plodit, ale nějak to přestalo fungovat u chlapa, tak jsem z toho na provaz
No a co Ty, už se Ti to blíží, viď? nebo je prcek už venku?
No, však já Vás všechny chápu, i vím, jaký to je, když to přestane fungovat úplně… Já? 32. týden, blíží se to ![]()
@raduss no skvělý, to už je za chviličku, a jak to chlap prosím Tě řešil, ten můj to asi ani nechce řešit. ![]()