Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
20.1.14 20:03

Ok, smiřuji se s tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.1.14 12:58
@G12 píše:
já tvé příspěvky chápu a připadají mi logické :-)

Obcas se i najde inteligentni zena s otevrenou mysli. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.1.14 13:00

Tak to zcela jistě :-) (v mém případě samozřejmě :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.1.14 13:03

Jinak zensky maj uz od docela mladyho veku strasne nalajnovanou tu budoucnost, kolik bude decek, kde se bude zit, jaky bude pejsek atd. :think: A kdyz se neco stane at uz je to tohle, nebo neplodnost, nevera manzela, tak se jim zhrouti vsechno. :zed:
Zena v tehle situaci ma 3 moznosti, 2 rozumne

• proste se smirit s tim, ze dalsi dite tedka nebude, mozna v budoucnu- zvlast kdyz je muz mladsi, tak si to treba rozmysli, nebo se stane vice ci mene nahodna „nehoda“
  • riskovat a odejit, treba najde nekoho kdo chce taky velkou rodinu, ale treba taky dopadne hur a stejne to ale nebude ono protoze jedno to dite bude mit „tatinka“ navic

Ale zeny samozrejme voli treti moznost- absolutne neprijemnou, nedustojnou a neferovou, jak to byva zvykem. :mrgreen:

• a to sice porad do muze hustit, ze chce dalsi dite, byt neprijemna atd. :zed: A nejeden chudak i podlehne a zena dosahne sveho. :zed: Jak to uz neresi, nakonec bude tvrdit, ze ten muz to dite chtel. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.14 13:23

@JedenTypan Taky jsem zena a taky te chapu. Myslim, ze pred narozenim prvniho ditete si muze clovek malovat, ze jich bude mit treba pet, ale dokud tu to dite neni, tak clovek nevi, co to obnasi. Zadna pruprava s nevlastnim ditetem, ktere lze kdykoli vratit, nepomuze. Zmenu nazoru v tomto ohledu za podraz nepovazuju. Podraz by byl, kdyby se chlap treba do manzelcinych 35. narozenin necitil na dite pripraveny a donekonecna to odkladal, pak se s ni rozvedl a obratem si poridil dite s dvacitkou.

Bohuzel podle me v tomto neexistuje kompromis, dite ma pravo na dva rodice, kteri ho chteji. Ten, kdo chce dite proti vuli partnera by se mel bud podridit nebo odejit. Otazka je, jestli je dobre pripravit uz existujici dite o funkcni rodinu kvuli sourozenci, o ktereho ono dite treba ani tolik nestoji. Pokud tedy nejsou ve vztahu dalsi problemy, samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.14 13:25
@JedenTypan píše:
No mas proste mentalitu ditetem posedle zeny. :mrgreen: A nic neni dokonale, rikas, ze mas fajn chlapa, akorat nechce druhy dite. Byl by lepsi nejaky alkoholik, ktery by chtel tech decek kolik chces, nebo mu to bylo spis jedno, kdyz se o ne moc nestara? :mrgreen:
Uvedom si, ze to jsou jen pudy. To ze ma nekdo dite prece automaticky nenaplni jeho zivot a nedela z nej uplneho cloveka…

proč hned posedlost? když někdo chce dítě je posedlý a měl by se podřídit tomu, kdo dítě nechce, protože on je OK? Automaticky to život určitě nenaplní, ale nesplněné touhy taky ne… mám za sebou obdobný vztah jako zakladatelka, a jednu dobu mi připadalo, že chtít dítě je strašná nemoc :-) :-) nakonec jsem vztah ukončila (důvodů bylo víc, ale tenhle hrál prim) a jsem ráda…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.14 13:28
@magistra K píše:
@JedenTypan Taky jsem zena a taky te chapu. Myslim, ze pred narozenim prvniho ditete si muze clovek malovat, ze jich bude mit treba pet, ale dokud tu to dite neni, tak clovek nevi, co to obnasi. Zadna pruprava s nevlastnim ditetem, ktere lze kdykoli vratit, nepomuze. Zmenu nazoru v tomto ohledu za podraz nepovazuju. Podraz by byl, kdyby se chlap treba do manzelcinych 35. narozenin necitil na dite pripraveny a donekonecna to odkladal, pak se s ni rozvedl a obratem si poridil dite s dvacitkou.Bohuzel podle me v tomto neexistuje kompromis, dite ma pravo na dva rodice, kteri ho chteji. Ten, kdo chce dite proti vuli partnera by se mel bud podridit nebo odejit. Otazka je, jestli je dobre pripravit uz existujici dite o funkcni rodinu kvuli sourozenci, o ktereho ono dite treba ani tolik nestoji. Pokud tedy nejsou ve vztahu dalsi problemy, samozrejme.

a víš jak to končí? odejdeš a on si najednou vzpomene, že teda dítě jo a chce se vrátit a nebo si do roka pořídí dítě s jinou - s tou, která se neptá :-) selžou jí prášky atd. :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
79
21.1.14 13:32

No jak jsem psala, každý to řešíme jinak, já jsem též jedna z těch, co vztah ukončila, protože i díky tomu, že muž o dalším dítěti, které původně chtěl, nechtěl ani slyšet, narušilo to vzájemně celý náš vztah. Někdo se přizpůsobí, někdo odejde, myslím, že to si musí zvážit každý sám ve vztahu k celé rodině, dosavadním dětem, partnerovi.. a pak si také nést případné následky. Toť můj názor a každý to určitě vidíme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.14 13:33

Nevim jestli „selhani prasku“ je nejaka vyhra (nemyslim tim skutecna selhani, ktera jsou pomerne vzacna), znici to duveru ve vztahu. Pokud teda zena nema chlapa jen jako ploditele a chodici penezenku, pak je ji to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
21.1.14 13:37

realita

No mnoho chlapů nebude na dítě z ženského pohledu „zralých“ nikdy. Taková je realita. Ono to dost souvisí s tím, ž u chlapů vůbec není ta vrozená silná touha po dítěti, která je u žen nastavena přírodou. U chlapů je nastavena jen silná touha sexuální. Tou příroda ošetřila častou nechuť mužů vázat se, živit někoho, mít dítě, mít trvalý vzath atd. Takže bych z toho nedělal žádnou kovbojku. No a protože je dnes dost rozšířená antikoncepce, nemá to už příroda tak jednoduché. Proto je mnoho chlapů do dítěte ženami natlačeno rozmanitými způsoby. Je to široká škála od přemlouvání, vydírání, různá ultimata, až po podvody s vynecháním HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.14 13:53

Musim rict, ze me celkem zarazi, ze je pro zeny casto dulezitejsi druhe, v te chvili jen hypoteticke dite, nezli zivouci manzel a otec jejich prvniho ditete. Jeste bych to snad chapala u prvniho ditete, kdyby manzel nechtel zadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
21.1.14 13:55
@magistra K píše:
Musim rict, ze me celkem zarazi, ze je pro zeny casto dulezitejsi druhe, v te chvili jen hypoteticke dite, nezli zivouci manzel a otec jejich prvniho ditete. Jeste bych to snad chapala u prvniho ditete, kdyby manzel nechtel zadne…

nj když máš jedno dítě a něco se mu stane (nehoda, sebevražda cokoliv…), tak si jako žena třeba v 50 letech další dítě nepořídíš… chlap jo… tak možná i proto mají ženy potřebu mít víc dětí… navíc, když umřou brzo rodiče, tak má člověk aspoň sourozence a není úplně sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.1.14 14:07
@magistra K píše:
Musim rict, ze me celkem zarazi, ze je pro zeny casto dulezitejsi druhe, v te chvili jen hypoteticke dite, nezli zivouci manzel a otec jejich prvniho ditete. Jeste bych to snad chapala u prvniho ditete, kdyby manzel nechtel zadne…

Vetsina zen vic miluje sve dite a jak vidno i to hypoteticke, nez chlapa. A urcite se najdou vyjimky, i extremni ze matka opusti dite kvuli chlapovi.
Jinak to je dalsi duvod pro muze proc nemit dite, ze si vytvari konkurenci. :mrgreen: to si moc muzu ubec neuvedomuje, ze uz tu nebude jen on, ale ostra konkurence o tu zenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
21.1.14 14:09
@Maria37 píše:
nj když máš jedno dítě a něco se mu stane (nehoda, sebevražda cokoliv…), tak si jako žena třeba v 50 letech další dítě nepořídíš… chlap jo… tak možná i proto mají ženy potřebu mít víc dětí… navíc, když umřou brzo rodiče, tak má člověk aspoň sourozence a není úplně sám…

Ale zase se musí dělit se sourozenci o dědictví, což je taky naprd. Je lepší být jedináček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.1.14 14:11

Jeste me napada, damy - co kdyby se manzele dohodli ve 20, ze deti mit nebudou a zena by po tricitce zmenila nazor, kdezto manzel ne. Taky byste to braly jako podraz ze strany manzelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí