Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2131
13.1.14 19:29

Ahojki přispěji svym příběhem. Je mi 32 mam 2 leteho syna a moc bych si přála další miminko jenže muž už ne ne že by nechtěl ale spiše ma strach jestly nas uživi. Hodně mě to trapi přála bych synovi sourozence, ale taky vim že tlačit na pilu taky není ono. Tudiš to necham osudu snad se jednou dočkam uvidíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.1.14 19:33

Vítej Zuzando…neboj.. pokud není vyloženě proti, zkuste probrat v klidu pro a proti, rozpočet a příjmy.. to se poddá, věřím :-) Chce to v klidu si sednout a probrat vše potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
13.1.14 19:37

@raduss no jak piši u nas jsou to finance muž hledi dopředu vim že to mysli dobře ale ja bych moc chtěla. Sama jsem z 8 sourozencu takže mit sourozence je fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.1.14 19:40

Tak já to chápu, ono v dnešní době je to náročné, ale co není finančně náročné, rodina a dítě by mělo být prioritou, tedy aspoň podle mě, když už do něčeho investovat, pak jsou to děti.. Musíte to probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
13.1.14 19:45

@raduss jj přesně tak a ty maš kolik dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.1.14 19:48

No u nás to je lehce složitější :-) Mám jednu dcerku skoro šest. A teď čekám další, ale s jiným tatínkem, jsem znovu vdaná, s prvním mužem to nevyšlo, jednou z příčin byla i jeho změna názoru na rodinu, děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
13.1.14 19:49

@raduss jj jasně tak hlavně že ted je fajn vid? Ja muže určitě měnit nechci je fajn stara se atd tak uvidím co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.1.14 21:42

Ahoj Zuzando, u vás jsou to spíše finance a tvůj manžel může ještě změnit názor. Není vyloženě proti. U nás je to trošku složitější…s manželem se už nedá rozumně domluvit a mě ubívají síly. Finanční problémy nemáme a jde spíše o pohodlnost, sobeckost ze strany manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
14.1.14 10:30

@vyvi a jak maš stare mimi a kolik je Tobě manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
14.1.14 10:52

Měli jsme s manželem rozhovor na toto tema a už je to přez rok a tehdy mi bylo do pláče když řekl že budeme mit jen jedno mimi. Postupem času se stim smiřuji ale i doufám že změni nazor a to druhe bude ale taky byt nemusi člověk starne tělo se měni takže uvidíme ale moc bych chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.1.14 14:18

Vlastně tohle už prožívám asi dva roky, kdy jsem se dozvěděla, že manžel už druhé dítě nechce. Ty jsi ještě mladá, ale mě už je bohužel trošku víc…37let. Hrozně se tím trápím, ale manžel je v tom tvrdý a neoblomný. Nijak jsem netlačila, nechávala jsem tomu čas a myslela si, že změní názor…to se bohužel nestalo. Když jsem se po nějaké době zmínila, že by bylo vhodné mít ještě jedno mimčo a ne jedináčka…nechce ani slyšet. Vím, že se tím budu trápit celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
14.1.14 14:29

@vyvi je tak to mě mrzí že je tak neoblomny a řekl ti důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.1.14 14:32

Vlastně ani důvod neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
14.1.14 14:34
@bekky píše:
Ahoj.Začinám řešit pro mě velký problém.Je mě 34 let a chtěla bych ješte jedno mimi.Mám ročního syna. Jenže můj manža odmítá další potomky.Mám strach,že ho už neukecám.Poradtemi holky jak na něj.On prý je taky jedináček a nechce měnit ani pro syna.A hledat si nového hlapa nechci…mám ho ráda.

ja bych do nej hucela, aby mi rekl duvod, a pak az budes vedet proc se tomu tak brani, tak z toho vychazet dal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
14.1.14 14:40

@vyvi a on ma sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie