Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
2.1.14 11:33

.. po letech :-)

Ahoj, jsou tady ještě někdy holčiny, co zakládaly tuto diskusi? Po dvou letech jsem nakoukla a za tu dobu se můj život obrátil naruby…Bekky, Mandarinka33, Mobilishky, honeymoney… aj.? Ozvěte se, jak se Vám daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.1.14 19:06

@raduss Ahoj,nejsem zakladatelka, ale pročítala jsem vaší diskuzi. Řeším nyní stejný problém jako jste měly vy, vy jste se rozhodla pro radikální řez, zajímalo by mne, jestli jste se dočkala vytouženého miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.1.14 09:30

Ahoj, no pokud jsi četla diskusi od začátku, já jsem od manžela odešla, nebylo v tom druhé dítě ani žádný chlap, ale mnoho dalších potíží mezi námi dvěma, tímto to asi vyvrcholilo. Ušila sjem si bič sama na sebe, protože můj bývalý manžel je pomstychtivý zlý člověk, který mi to už dva roky oslazuje den co den.. vysoudil střídavou péči o dceru od jejích 2,5 let a využívá každý moment, jak mi vše dát sežrat. Dcerka to nenese dobře, má neurotické obtíže, je celý týden v izolaci od celé rodiny, nesmí do školky, nesmí na kroužky, nesmí nic, protože tatínek si to nepřeje, když je u něj…se mnou ex nekomunikuje vůbec. Snažíme se už 2 roky s tím něco udělat… běh na dlouhou trať.. a na dlouhé povídání.. Před dvěma měsíci jsem se vdala a čekáme miminko.. Takže tak. Tak posuď sama :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.1.14 20:03

@raduss Tak určitě jsi udělala dobře, že jsi se rozvedla, jen je smutné že na dceru nebere bývalý ohledy a dělá naschvály, tak jak to někteří chlapi dovedou.Snad se časem sklidní, aby dcerka nemusela takhle trpět. Četla jsem skoro celou diskuzi, ale toto mi asi vypadlo, ale ten konec Ti závidím a moc přeju, v kolikátem tt už jsi, jestli se můžu zeptat. U nás ten vztah je celkem vpohodě, až na to druhé mimi, které mi tak chybí, už nevím jak toho mýho starouše zviklat. :( Tak Ti přeji hodně štěstí, pevné nervy -nestresuj se už kvůli mimču, ať Vám vše dobře dopadne a mimčo je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.1.14 20:34

Teprve 9. tt..tak uvidíme. Mimo jiné, mého ex to nidky nepřejde, je cílevědomý a zahořklý, dnes už jsem si jistá, že i manipulativní člověk. Jednou to pozná, až bdue dcera větší, pošle ho do háje sama…to jsem si jistá. Chlapa nezvykláš, musí na to přijít sám. Já už dnes vím, že můj bývalý muž mě tím, že už nechce druhé dítě, citově vydíral, myslel si, že mě tak má v šachu… ale jak říkám, bylo v tom mnoho dalších problémů…U Vás to je určitě jinak. Je to těžké, když s ženskou cloumají mateřské pudy, neustále si říká, kolik jí je a jak jí léta ubíhají.. ale asi je nejlepší to nechat plynout, netlačit na pilu, protože tím to ubiješ daleko víc. Mně se to mluví, co? Byla jsem pod stejným tlakem přírody :-) ale zas na druhou stranu, nic mi neuteklo, je mi 35, no a co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.1.14 20:51

@raduss víš, já už po tom druhém toužím tak 10let, tlačil na mně před 9ti lety abych šla na přerušení, udělala jsem to, a lituji toho nesmírně, nedávno jsem byla konečně těhotná znovu, ale mimi umřelo, vstekal se neskutečně když se dozvěděl že jsem těhotná ale já věděla že to mimi nedám, ale i tak se stalo tohle. teď už nedokážu myslet na nic jiného, chci to mimi zpátky. Nevím jak tohle mezi námi dopadne, je mi sice 32, ale tomu mému je skoro 60, o to jde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.1.14 21:00

Aha…to jsi Ty, četla jsem to..jen mi to nedošlo…na jednu stranu to chápu, z jeho pohledu.. vím, jak uvažují muži (věk, zabezpečení rodiny, dospělé děti jinde, ale také pohodlnost a sobeckost).. na druhou stranu chápu Tebe, jsi mladá… To je těžké. Mám dvě kamarádky, co mají o mnoho starší muže, kteří mají jedno i dvě dospělé děti a i tak mají další dvě malé s těmi mými kámoškami.. jednomu je 65 a druhému tuším kolem 55. To je hodně individuální. Nevím, co poradit. MOje sestra měla kdysi partnera o 19 let staršího.. opustila ho, nechtěl další děti.. a mohly bychom tak diskutovat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.1.14 21:02

Jediná věc, která mi v tom u Vás nesedí, že chlap se vzteká a někoho donutí jít na přerušení, to není v pořádku..spíš by měl v klidu sednout a řešit, jaké jsou možnosti a jak to vidí partnerka, když už se to stalo. Taky to o něčem svědčí. Ale nemohu soudit, neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.1.14 21:10

@raduss já to taky chci pochopit, ale nejde mi to, hlavně tuším že ty výmluvy kvůli financím a věku nejsou úplně upřímné, přítel hodně zpohodlněl, sice pracuje ale vidím na něm že chce mít klid, už prostě nechce řešit miminkovský věci ikdyž má děti rád. Bojím se že už to takhle dlouho nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.1.14 21:19

@raduss když jsem otěhotněla, tak jsem mu řekla že už prášky dávno neberu, tak proto řval a byl to prý odemne podraz, řekla jsem mu tak před rokem a půl že ty prášky už brát nebudu, že mi nedělají dobře, asi mně v tu chvíli vůbec nevnímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.1.14 21:57

Já Tě zcela chápu z pohledu ženské, mámy atd. A neumím poradit. Mám kamarádku, kterou jsem poznala, když mi bylo nejhůř, je to přítelkyně mého nejlepšího kamaráda, oba mi moc pomohli. On má 3 holky, ona 1, takže dohromady 4 děti. Vždycky toužila mít dvě děti.. a tak jsem se jí ptala, když se mnou předloni cloumaly mateřské pudy namaximum, to jsem ještě byla sama, jak to má.. že asi další dítě už mít nebudou.. říkala, že už si umí představit, že další dítě mít nebude.. že to prošlo vývojem.. v současné chvíli je spokojená, hoky od partnera má ráda a být s nimi je pro ni přednější.. a že to také chvíli trvalo, než k tomu došla..je jí 36. Třeba já bych tohle nedala, jsem si jistá, že to cítím jinak. Takže Tě naprosto chápu. A Ty stejně máš jen několik možností, podle mne to v klidu a rozumně probrat s partnerem, jak to vidíš a jak to pro Tebe je důležité a případně, co jsi schopná obětovat a co ne.. v klidu si ujasnit, co je pro Tebe přednější (což je asi jasné po těch letech) - partner, další dítě s ním nebo ne, nový vztah.. co já vím… MOžná bych navštívila odborníka, jednou tu psala v diskusi tuším jedna mamča o návštěvě psychologa a o jakýchsi pilířích života.. to se mi líbilo a trošku jsem s etím poučila.. přečti si to a zvaž, co je pro Tebe nejdůležitější…jinak neumím poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.1.14 22:32

@raduss no já myslím že mně to jen tak nepřejde, když už to trvá tak dlouho, říkám mu pořád, co to pro mně znamená, a že mně to jen tak nepřejde, teď už jsem mu řekla že mu kašlu na tenhle přerušovaný sex, že už nic nebude, pořád něco vymýšlím, ale asi to bude mít opačný účinek. Tak mi zbývá doufat, že třeba někdy kapička ukápne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.1.14 11:30

Hele a když si manžela poznala.. jak to u Vás byla.. nějaká stejná vize ohledně dalších dětí, rodiny atd.? Já než poznala manžela, toho stávajícího, tak jsem měla přítele, který se časem vyjádřil, že už další dítě nechce, bylo mu 45, což není moc, byl dost zaneprázdněný, měl dvě děti, jedno dospělé, jedno pětileté a po několika měsícíh mi řekl, že další dítě už nechce. Že už je pohodlný, má dost práce, že už nechce znova pržívat ty miminkovská léta, strach o prcky a spoustu dalších věcí, co s tím souvisí..vztah jsme ukončili, protože to byla věc, kterou já nekousla. A byl to člověk velmi zajištěný, řekla bych bohatý, myslím, že bych bych byla za vodou, jak se říká :-), nějaká zlatokopka by po něm asi skočila hned bez ohledu na to, zda chce děti nebo ne.. Já to nezkousla, věděla jsem, že dítě chci a že to je pro mě zásadní. Ne majetky atd. No.. jsem si prostě musela počkat na manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.1.14 13:42

@raduss no tohle jsme právě na začátku vztahu vůbec neřešili, byla jsem hodně mladá, a když jsem po půl roce vztahu otěhotněla, bral to jako hotovou věc, byl zamilovaný no.Dnes se v něm asi hnulo svědomí či co a nedával si pozor, tak potichu oslavují, no uvidíme příště, mám z toho radost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.1.14 14:01

@raduss řekla bych že ta pohodlnost je jeden z nejčastějších důvodů, proč chlapi nechtějí další děti, myslím si že i proto ten můj už nechce, však už má z dřívějších vztahů tři děti, takže ten už má splněno. Hodně taky řeší finance, bojí se že když budu na mateřský tak nebude takový příjem, rád si chodí na kávičky a hulí svých 40denně, jinak nemáme hypo a půjčky taky ne, tak proč bysme to sakra nezvládli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí