Muž nechce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
21.6.14 16:19

Přečti si tuto diskusi od začátku… Jsem znovu vdaná a za zády má celá rodina psychopata, kterému totál jeblo, dítě v soudem nařízené střídavé péči… a takové všelijaké vychytávky…za ty tři roky - jedním slovem peklo a nejde s tím nic dělat… však se dočteš. Ale zůstat to před lety tak, jak to bylo, bůh ví, jak by to dopadlo, jsem přesvěčená, že hodně blbě. Můj bývalý muž se totiž zbláznil, je zcela závislý na dítěti a to je slabé slovo.. kdo nezažil, nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.6.14 22:13

@raduss tak to jsem četla, ale tomu mýmu přestal fungovat spodek, tak jsem to myslela.Tak to je o proti tobě ještě malý problém, to je nejhorší co může být, když chlapovi jaksi hrábne, no a co malá? Ta to snáší špatně, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.6.14 10:05

Špatně, ale jak řekl soud a znalec, za ty tři roky si zvykla, co jí také jiného zbylo, ona nemá jinou možnost… kdybychom to změnili, otec by to nemusel pochopit a bylo by to ještě přilití oleje do ohně… to je argument! Soudy prostě hájí zejména zájem dítěte. Hnus. Kdo nezažije, neuvěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
23.6.14 18:29

@raduss Takže malá k němu musí každé dva týdny? A je na ní aspoň hodný, nebo je i na ní psycho? To si za tu dobu nikoho nenašel, když píšeš že je závislý na dítěti? Musí to být pro malou hrozný, divím se, že ani psycholog nezasáhl. Každopádně Vám přeji, aby bylo líp, abyste se tak netrápily. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.6.14 06:02

Ano, každé dva týdny. Bez jakéhokoliv kontaktu s kýmkoliv jiným, totální izolace. Nenašel, on nemá potřebu, resp. není schopen tu opičí lásku podělt ještě někomu jinému. Dítě je pro něj dokonalé, bez jakékoliv vady, nesmí onemocnět, nesmí se na něj sáhnout, nemá prostě chybu, nemá žýdné obtíže a že jich měla, on je nechce vidět. Prostě zbožňování. Psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
30.6.14 19:01

Ted mi doktor zjistil štítnou žlazu a řekl že hubena už nikdy nebudu tak mi to moc nepřidalo ale budu se i tak snažit něco shodit kilečko je dole. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
30.6.14 22:36

@Zuzanda :hug: :hug: Holka, nějakou váhou se vůbec netrap. Záleží, jaká jsi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
79
1.7.14 11:10

Zuzko, to je kravin!!Shodit muzes i se stitnou zlazou..jde o stravu a o to, jak si to srovnas v hlave, nesmis se vymlouvat na stitnou zlazu, to je blbost. Stava se musi prizpusobit te stitne zlaze. Kdybys chtela, mrkni sem www.kgdolu.cz - Paní znám osobně, věnuje se tomu uz leta, ma smlouvu i s VZP, ktera prispiva, neni draha, jidelnicek stoji na 2 mesice neco pres ticku a vic jak pulku prispeje VZP. A hlvaně vse poresis po meilu ci telefonu vcetne konzultaci.. je hodně zaneprazdnena, ale urcite zareaguje, procti si stranky. Napis pani klidne nezavazne, zarucuju se za ni. Segra s velmi zavaznou stitnici shodila 20 kg, jen tim, ze upravila stravu, bezne potraviny, zadne nahrazky atd., jde jen o to to spravne poskladat, neco pridat, neco ubrat a hlavne jist. Pak uz jsi v obraze a dokazes to udrzet sama.. a hlavne si zvyknes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
14.7.14 13:50

@raduss Ja to nevzdavam a nepodleham tomu že mam štitnou žlazu to by byla kravina to je jasne jdu dal jak jsem začala. Jak píšeš hlavně stravou a pak i pohyb at se pak to tělo zpevni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.15 06:23

Ahoj holky, jak to u vás vypadá s druhým miminkem???U nás pořád při starém, muž stále nechce…jsem z toho velmi špatná a nevím jak to řešit…prckovi budou zanedlouho už 4 :(.Tak to letí a já uvažuji, že si nemá s kým hrát a že už teď je vlastně pozdě :(
Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
6869
16.9.15 06:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak to u vás vypadá s druhým miminkem???U nás pořád při starém, muž stále nechce…jsem z toho velmi špatná a nevím jak to řešit…prckovi budou zanedlouho už 4 :(.Tak to letí a já uvažuji, že si nemá s kým hrát a že už teď je vlastně pozdě :(
Jak jste na tom vy?

Proč manžel nechce?! My taky druhé nechceme, synovi jsou teď 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.9.15 07:23

Tak my se jakoby snažíme, ale pro změnu jsem už o mimi 3× přišla, tak nevím jestli se někdy dočkáme, synovi už je 13, myslím že máte stále dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.9.15 07:28

To je fakt myšlenka, že už je pozdě a že si malej nemá s kým hrát. :nevim: Najděte mu kamarády.

Příspěvek upraven 16.09.15 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
16.9.15 07:34
@Anonymní píše:
Jak jste na tom vy?

Okolo sebe mam pary, ktere tomu daly cas a maji deti treba osm let po sobe. A jsou spokojeni. Jestli nejsi uplne stara ty, tak na to hod bobek, vychovej si jedinacka, pak chlap treba casem povoli a budete mit druheho jedinacka. No co, takovy je zivot.
Lepsi nez na chlapa usit boudu a pak sama vychovavat dve deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.9.15 07:39

Ja nikdy neverila na to, ze jedinacci jsou na tom hur nez ti se sourozenci. ja byla „jedinacek“ az do 8 let a byla jsem naprosto spoojene dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí