Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja lehky mam kdyz přichází ms. Asi nějaká forma přípravy tela. Ve všech těhotenstvích jsem měla opačný problém hned od začátku.
@hospodki ja prave nikdy pred ms nemam proto mi je to divny a vim ze sem nic spatnyho nesnedla
@Anonymní píše: Více
Průjem jsi mohla mít i že špatně umytých rukou, nějaký bacil jsi mohla chytit, nesedla ti teplota,…
A bolesti v kříži fakt ne, ty přichází až kolem poloviny těhotenství, u někoho až na konci…
@CatOnTheMoon píše: Více
Bolest v kříži muze byt klidně PMS…
Ne, průjem opravdu není znak těhotenství… já měla vždycky před ms a po celou ms neskutečnou bolest v krizi.. a průjem tam taky sem tam býval… jako ono nejvíc účinný příznaky těhotenství chodí až bud s pozitivním těhotenským testem nebo s ranními nevolnostmi. Jenže ty nevolnosti ( zvracení ) se taky můžou projevit klidně až po měsíci nebo dvou od oplodnění. Takze ne, žádná bolest, průjem a zácpa neodhalí těhotenství dříve než pozitivní těhotenský test 5 dni po vynechané MS, nebo taky klidně i když MS přijde ale to většinou není dobré znamení ale to uz je jiná kapitola.
Ahoj, zbyva mi 5 dni do ms, muze byt prujem a bolest v krizi jako prvního priznak tehu?