Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, je možné aby blondýna měla černé oči? ![]()
Tak cerne nema nikdo
Ja jsem puvodne blondyna, vekem mi vlasy trochu ztmavly, ale jako dite, hlavne v lete, jsem byla takova temer peroxid blond…mam hnede oci, cerne oboci a vubec, od linie vlasu dole pigment jako tmavovlaska, dobre me opaluje atd.
Proc by nemohla
Stejne jako muze byt modrooka tmavovlaska
Moje kamaradka ma tri kluky a vsichni jsou blondaci s hnedyma ocima
Akorat teda cerne oci jsem nevidela
Nektere tak mozna vypadaji, ale cerna je vzdy jen panenka, oci mohou byt max tmave hnede ![]()
@Mei-ling a kde jsi přišla na to, že existují přirozeně černé oči?
Černé oči těžko A ano, ač je to divný a nevypadá to dobře, tak blond vlasy a hnědé oči má např. plno dětí.
@Zeoli píše: Černé oči těžko A ano, ač je to divný a nevypadá to dobře, tak blond vlasy a hnědé oči má např. plno dětí.
Proč by to nevypadalo dobře? Nejkrásnější blondýnky jsou hnědooké, čím tmavší oči, tím líp (Bardot, Deneuve). Proto většinou odbarvená blondýna vypadá líp než přirozená, k blond vlasům jdou prostě hnědé oči líp, ten obličej není tak vyblitý.
Naopak, modrooké blond děti jsou v každém druhém hororu, protože jsou naturally creepy, rození zaporáci (viz Draco Malfoy). ![]()
Můj syn to má zhruba takto(s ohledem na věk má vlasy kratší).
https://cz.depositphotos.com/…e-blond.html
@Tomie píše:
Proč by to nevypadalo dobře? Nejkrásnější blondýnky jsou hnědooké, čím tmavší oči, tím líp (Bardot, Deneuve). Proto většinou odbarvená blondýna vypadá líp než přirozená, k blond vlasům jdou prostě hnědé oči líp, ten obličej není tak vyblitý.Naopak, modrooké blond děti jsou v každém druhém hororu, protože jsou naturally creepy, rození zaporáci (viz Draco Malfoy).
Co to meleš za kraviny?
Jo, znala jsem i blondýnu s fakt tmavýma očima.
A souhlasím s tím, že je to asi ta nejvíc nešťastná kombinace.