Může se mnou otěhotnět prostitutka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
15.1.22 13:03
@jege píše:
Blázníš? Takových peněz a ještě kupovat kondom? Jedině, že by ho dostal zdarma v rámci služby. :mrgreen:

Taky pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
15.1.22 13:19
@TO_IT píše:
To snad je v ceně ne? :D

Vím já? Taky bych ale doufal, že když zacvakám třeba 2000 Kč, tak „spotřební material“ už budu mít v ceně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
15.1.22 13:27

No já být na jejím místě,
tak jeden mu nasadím kam patří
a druhý mu přetáhnu přes hlavu
páč tohle aby na mne mělo mluvit a dýchat, to by asi musel být nějaký 300% příplatek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.1.22 13:33
@Lucy75 píše:
No já být na jejím místě,
tak jeden mu nasadím kam patří
a druhý mu přetáhnu přes hlavu
páč tohle aby na mne mělo mluvit a dýchat, to by asi musel být nějaký 300% příplatek..

Psal sadomaso, tak mu šoupne roubík. A jestli to, nedej bože, bude diskutujíci z emimina, tak to bude supervýprask…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10788
15.1.22 13:37
@TO_IT píše:
Při souloži mít dva kondomy na sobě?

V případě Zdendy bych byla pro 3 kondomy(třetí na hlavu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
15.1.22 13:48

Nejlepší by bylo, kdyby jeden kondom držela kněžka mezi koleny. Jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
15.1.22 13:50
@Michelle_M píše:
Nejlepší by bylo, kdyby jeden kondom držela kněžka mezi koleny. Jistota je jistota.

Na to stačí aspirín! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.1.22 14:12

Jste nikdy neviděli? Někteří chlapi používají dva kondomy naprosto vážně. Ano, naráz. Ano, jeden přes druhý. Zdeňku, nebudeš první takový.

• Citovat
  • Upravit
1101
15.1.22 14:19
@Zdeněk IV píše: Často jsem koukal na sex a některé holky se mi tam líbí. Tak mě by i lákalo si užít, ale mám strach, že může se mnou otěhotnět prostitutka, to bych asi nerozdýchal a nebo ta pravděpodobnost je nulová, co myslíte?
Tak riziko je tam vždy, když jde o sex. Ale pokud by šlo o služby, jako BDSM, tak můžu být relativně v klidu, to je právě to, co vyhledávám. ;-)

Takhle ten milion Zdendo nenašetříš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
15.1.22 14:27
@JanaDaR píše:
Jste nikdy neviděli? Někteří chlapi používají dva kondomy naprosto vážně. Ano, naráz. Ano, jeden přes druhý. Zdeňku, nebudeš první takový.

Ale to dělají aby déle vydrželi ne? Spíš pro znecitlivění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.1.22 15:06

@DV_JANA bohové vědí. Jen si pamatuji, že mi tenhle konkrétní týpek vynadal, že jsem úplně nemožná, jak nevydržím v klidu, pořád se nějak hýbu a on to pak taky nevydrží. Takže mi to (inu, budu teď prostě přímá) odmítal dělat zezadu, protože to prostě nejde, no. :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37909
15.1.22 15:08
@JanaDaR píše:
@DV_JANA bohové vědí. Jen si pamatuji, že mi tenhle konkrétní týpek vynadal, že jsem úplně nemožná, jak nevydržím v klidu, pořád se nějak hýbu a on to pak taky nevydrží. Takže mi to (inu, budu teď prostě přímá) odmítal dělat zezadu, protože to prostě nejde, no. :lol: :mrgreen:

Tak bez toho by byl hotový ještě před bránou? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.1.22 15:11

@jege vím já? :lol: Blbý je, že já v klidu neumím ani spát, natož tohleto. :mrgreen: Zkrátka a dobře, ani hnout! Ale mezi námi, on měl před svatbou, takže úplně nečekám, že by ho případné selhání funkcí až tak štvalo. Baby by bylo určitě horší.

• Citovat
  • Upravit
74217
15.1.22 15:12
@maja45 píše:
Takhle ten milion Zdendo nenašetříš :)

To ne. Ale ber to tak, že někdo to nahází do automatu a jiný do jiné ďůry 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
15.1.22 15:13
@JanaDaR píše:
@DV_JANA bohové vědí. Jen si pamatuji, že mi tenhle konkrétní týpek vynadal, že jsem úplně nemožná, jak nevydržím v klidu, pořád se nějak hýbu a on to pak taky nevydrží. Takže mi to (inu, budu teď prostě přímá) odmítal dělat zezadu, protože to prostě nejde, no. :lol: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: to je boží… ale asi měl prostě problém s predčasnou ejakulací… když sem v 17 chodila se svým prvním klukem se vším všudy, tak taky u toho prý myslel na fotbal a ne mě se soustredil až poslední minutu, ale tak byli jsme mladí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová