Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je mazec tady jak nakládáte zakladatelce a naprosto se odkláníte od tématu. A ty osobní útoky…matka roku atd…fakt síla.
@Semtex píše:
A kdyby umřel, bude si je muset vzít i do hrobu?
Tak bylo by to fajn, aspoň by mamince děti nepřekážely ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tenhle týden měli být děti u svého otce. Jenže on je prý nemocný a tak si je nevzal, že by se o ně prý nezvládl postarat. Nám s přítelem to dost narušilo plány. Jsem na svého ex hodně vytočena, můžu si vůbec dovolit takhle nevzít děti?
Ty si taky nemocná, jen to nevíš- totiž na hlavu!
No a tvůj přítel si našel bazarovou zenskou, tak má co chtěl. Ale trebas mu to dojde, že musí hledat nejlépe bezdetne; tam, kde je tolik lidí „ve hre“ je to o ničem.
@astoret Přítelovi to ale nevadí, děti má rád i oni jeho, rozumí si spolu. Mě to vytočilo, protože myslím že to dělá ex schválně. Ještě se nevyrovnal s rozvodem, neměl ani žádný vztah a i děti se vyptává na přítele, jestli se spolu hádáme nebo co děláme.
@FlorenceF Jenkins píše:
Ty jso hlavne sama, protože jsi zjevne naprosto nesnesitelna
Ty jsi zase úplně ubohá. ![]()
@meluzinka píše:
To je mazec tady jak nakládáte zakladatelce a naprosto se odkláníte od tématu. A ty osobní útoky…matka roku atd…fakt síla.
Takže je vlastně v pořádku, když tchanovcum děti nevadí, ale ji by tam evidentně vadily? ![]()
@Anonymní píše:Čemu překáží děti na vesnici? Orgiím, chlastání? Kolik máš let? Dost to připomíná tu hlášku Morávkové v Kameňáku.
@Dahlia0409 Měli jsme jet za rodinou na vesnici a to s dětmi nemůžeme a celý týden samotné jsem taky nechtěla nechat
@Tinunka píše:
Zakladatelko a co si udělat teda jiný plán a domluvit se s ex, že bude mít děti pak s a víkendy za sebou on? A vy můžete pryč bez dětí, když je tam teda nechceš…
Konečně něco konstruktivního.. ![]()
@Dahlia0409 píše:
Takže je vlastně v pořádku, když tchanovcum děti nevadí, ale ji by tam evidentně vadily?
Prostě tam chce raději bez nich..je proto fakt špatnej člověk??
Dovolím si se pozastavit nad tím, že když matka nechce dát děti, tak je oheň na střeše, protože je povinná. Na celé kolo se křičí, jak otec má práva. Přitom se však zároveň tvrdí, že otec si může vzít vlastní děti, které si udělal. Takže na ně může v praxi totálně kašlat a platit almužnu v podobě alimentů.
Druhá věc je zakladatelka. Vzhledem k věku nejde o žádná závislá mimina. Takže jim bude zcela jedno, co ona se svým přítelem budou dělat. Udělají si svůj program. A jak bylo řečeno, našel si ji i s dětmi. ![]()
Taky bych byla na.rana. kdyz je nemocny hlavni pecovatel, tak si to taky musi zařídit. Ve čtyřech bych u příbuznych tyden fakt neopruzovala ![]()
Asi bych to zkratila na vikend, ale i s detma. Neda se nic delat, no
@Anonymní píše:
@topazio Nemá, začali jsme se teď snažit o společného prcka
A ako budú potom na tom tvoje deti? Teraz ti už prekážajú, čo potom ![]()
A to tam musíte jet na celý týden? Děti máte ve střídavé péči? Mě naopak přijde vhodný je tam vzít, snažíte se o dítě, budete rodina, tak by měli znát i tvoje děti
přece tam pak taky nebudeš jezdit jen s tím jedním ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tenhle týden měli být děti u svého otce. Jenže on je prý nemocný a tak si je nevzal, že by se o ně prý nezvládl postarat. Nám s přítelem to dost narušilo plány. Jsem na svého ex hodně vytočena, můžu si vůbec dovolit takhle nevzít děti?
Úplně jednoduše, nutit ho nemůžeš. Jestli je nemocný, tak je dobře, že si je nevzal ne? Nebo bys chtěla, aby pak byly taky nemocný?
@meluzinka píše:
Souhlas, fakt zíram