Může záchranář na OČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1680
25.10.20 06:10

Budou to vedet v praci, asi ne kazdemu to povoli, pritel ocr taky nedostal, dela na zachrance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
25.10.20 06:12
@elinka90 píše:
@glaubie to je samozrejme neco jineho, ale zakladatelka pise, ze skolu maji, jen tam dite nechce dat. Co by za to jini rodice dali. Ja se na jare stridala s manzelem. A bylo to na palici. Stihnout za polovinu doby nez meli ostatni stejne prace.

Co třeba proto, že dítě bude v cizí škole s cizíma lidma a nebude tam mít žádnou výuku a pak se budou po práci po večerech učit doma?

• Citovat
  • Upravit
1237
25.10.20 06:13

@elinka90 to máš zase pravdu… Ale taky bych úplně nezahazovala co za tím je. Může to být práce zakladatelky a asi je, když to píše. Ale může to být i ze strany muže.

Já jsem teda teď na RD, ale od holek jsem slyšela, že u nás v práci je to totální psychiatrie. A to nejsme Covidový pracoviště. Mám po novým roce nastupovat a modlím se, aby se to uklidnilo. Jinak mě tam taky nikdo nedostane ani párem volů 8)

A co teprve u IZS. Realitu neznám, ale asi to taky v práci nebude nic moc.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
25.10.20 06:16

@Mufina no tak hloupejsi vymluvu jsem nezazila :zed: kdyz deti nastupuji do skoly, na krouzky, na tabor atd, tak tam vetsinou taky nikoho nebo minumum lidi znaji, ale udelame z deti zas ufnukanky. Chapu to u autistu nebo u deti s nejakou diagnozou, ale ne u beznych deti. Mamka je ve skolstvi. Jejich skola je otevrena pro zdravotniky a normalne se deti uci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
25.10.20 06:19

@glaubie odejde jeden zachranar a pro ostatni to bude jeste vetsi psycho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
25.10.20 06:22

@elinka90 to je fakt. Ale když to vezmu z pohledu matky od rodiny je pro mě důležitější a na prvním místě vždycky rodina. Je to hold úplně na prd doba :nevim: a všichni to musíme nějak přežít

Jak zamrzne, zase se to uklidní. Ale co přijde na jaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.10.20 06:26
@Markétka111 píše:
Budou to vedet v praci, asi ne kazdemu to povoli, pritel ocr taky nedostal, dela na zachrance.

Ale OČR nikdo zakázat nemůže. Dovolenou jo.

@elinka90 píše:
@Mufina no tak hloupejsi vymluvu jsem nezazila :zed: kdyz deti nastupuji do skoly, na krouzky, na tabor atd, tak tam vetsinou taky nikoho nebo minumum lidi znaji, ale udelame z deti zas ufnukanky. Chapu to u autistu nebo u deti s nejakou diagnozou, ale ne u beznych deti. Mamka je ve skolstvi. Jejich skola je otevrena pro zdravotniky a normalne se deti uci.

Je to hlídárna. Nechápu, proč by měly být děti zdravotníků bitý nejvíc. Svoje haranty tam nedám a doma je samotný taky nenechám, na jaře stačilo. Nebudu po šichtě do večera dohánět školu. Špitály se nehroutí, narvaný nejsou. Jo, na některých odděleních práce může být hodně, ale to tak prostě je vždycky, i bez covidu.
Neměli zavírat školy, z epidemiologického hlediska tomu moc nepomohli, akorát ubrali zdravotnický personál. Prostě promyšlený tah :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
25.10.20 06:30

A navíc.. Můj názor je, že si za to může stát sám. Lidi při práci vždycky nejvíc namotivuje plat, co si budeme. Není to chyba posledních pár měsíců. Kdyby byly ve zdravotnictví normální platy, nemuselo by se teď řešit, že nemá kdo pracovat. Kdyby dostávali lidi adekvátní odměnu za svoji práci, neutíkali by z oboru nebo ze země. Ale to už bych tu zakladatelce plevelila diskuzi jiným tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
25.10.20 06:30
@elinka90 píše:
@Mufina no tak hloupejsi vymluvu jsem nezazila :zed: kdyz deti nastupuji do skoly, na krouzky, na tabor atd, tak tam vetsinou taky nikoho nebo minumum lidi znaji, ale udelame z deti zas ufnukanky. Chapu to u autistu nebo u deti s nejakou diagnozou, ale ne u beznych deti. Mamka je ve skolstvi. Jejich skola je otevrena pro zdravotniky a normalne se deti uci.

Tak každý to vidí jinak. Já jako dospělá jsem schopná leccos obětovat, ale nehodlala bych obětovat pohodlí svých dětí. A pochybuju, že každé dítě jede to, zadává jeho učitel, to snad ani nejde, když ve škole jsou děti z x jiných škol :nevim: A tco online výuka, to jako probíhá v té hromadné škole jak?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.10.20 06:40

Když ty jsi zpovykaná pipinka, které vadí dávat dítě do školy, tak s ním zůstaň doma ty a nenuť k tomu chlapa, který pracuje v důležité nepostradatelné oblasti. Nechápu takové sobecké husy, jako jsi ty :poblion: :poblion: ale až se pro tebe nebo někoho z tvých blízkých nebude dostávat pomoci, tak se nediv. Naštěstí většinou snad v těch nepostradatelných složkách státu nepřevažují sobci a nemají za partnery osoby jako jsi ty.

• Citovat
  • Upravit
3862
25.10.20 06:44

@Mufina deti jsou rozdeleny podle trid a normalne se jede vyuka dle osnov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.10.20 06:49
@Mufina píše:
Co třeba proto, že dítě bude v cizí škole s cizíma lidma a nebude tam mít žádnou výuku a pak se budou po práci po večerech učit doma?

A to dítě se tam nesmí učit? On mu to tam bude někdo zakazovat? A představ si, že jsou školy, kde děti střídají kolektiv každý rok, ve třídě jim zůstane jen pár dětí, co znají a zvládají to. Nebo když jdou ze školky do školy, tak tam mají jiné děti, na táborech, na gymplech,… Takže tohle jsou jen trapné vymluvy, lenochů, co se jim nechce do práce a chtějí se válet doma má OČR

• Citovat
  • Upravit
1212
25.10.20 06:58

Bavi mě jak se obouvaji do tvého manžela, že ho máš nechat pracovat když je IZS, ale proč? Lidi se chovají jako hovada, odměny žádné, každý den nasazuje krk a? Já jsem taky ZZ, aktivně pracující, mám malé dítě 3 roky, zatím chodí do školky, až ji zavřou, tak ji zavřou, nebudu sama kdo bude mít problém, s manželem ( lékař) se střídat asi nebudeme, on má vyšší post, víc peněz, tak to asi zbude na mě. Já se kolegynim ani kolegům kolikrát nedivím, že jdou na ocr, jdou na PN. Covid je jedna věc, ty se nebojíme, ale tlak systému, chování lidí, peníze je věc druhá… Náš zdravotní systém nepadne, jsme ba tom velmi dobře, ale někdy už toho mám taky dost a v této diskuzi to je jasný proč, ať maka a drží ústa, teď na pomáhat, napsala pipina, která sedí doma s dětskem na prdeli a nic ji nehrozí… A ano, nemusí dát dítě do vyhraněné školky, ale musí se domluvit se zaměstnavatelem… Nemocnice přijímají dobrovolníky, která z vás už je přihlášena? Že by šla utirat zadky, dala si pár nočních za týden, nebo třeba dělala v covid stanu administrativu… Která už z vás tam je? Žádná co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
25.10.20 07:01
@lucenka píše: ,… Takže tohle jsou jen trapné vymluvy, lenochů, co se jim nechce do práce a chtějí se válet doma má OČR

To nemyslíš vážně, že ne?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.10.20 07:02
@Tejule píše:
Bavi mě jak se obouvaji do tvého manžela, že ho máš nechat pracovat když je IZS, ale proč? Lidi se chovají jako hovada, odměny žádné, každý den nasazuje krk a? Já jsem taky ZZ, aktivně pracující, mám malé dítě 3 roky, zatím chodí do školky, až ji zavřou, tak ji zavřou, nebudu sama kdo bude mít problém, s manželem ( lékař) se střídat asi nebudeme, on má vyšší post, víc peněz, tak to asi zbude na mě. Já se kolegynim ani kolegům kolikrát nedivím, že jdou na ocr, jdou na PN. Covid je jedna věc, ty se nebojíme, ale tlak systému, chování lidí, peníze je věc druhá… Náš zdravotní systém nepadne, jsme ba tom velmi dobře, ale někdy už toho mám taky dost a v této diskuzi to je jasný proč, ať maka a drží ústa, teď na pomáhat, napsala pipina, která sedí doma s dětskem na prdeli a nic ji nehrozí… A ano, nemusí dát dítě do vyhraněné školky, ale musí se domluvit se zaměstnavatelem… Nemocnice přijímají dobrovolníky, která z vás už je přihlášena? Že by šla utirat zadky, dala si pár nočních za týden, nebo třeba dělala v covid stanu administrativu… Která už z vás tam je? Žádná co?

A kdo tebe a tvého muže nutí dělat takovou práci? Nikdo. Tak si nestěžuj. Děláš ze sebe akorát trapně chudinku, jak. kdyby tě někdo k výběru tvého povolání nutil s pistolí u hlavy. Jo a OČR na své téměř 10 leté dítě jsem měla 1×, když mělo neštovice, chlap nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová