Muži a úklid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.2.13 09:21

Tak ten odpad je druhy den za dvermi, prej si to mam odnest sama. Stejne nic nedelas, mi na to odpovedel;Vynesu popel, nasekam drivy dokonce jsem pripojila pracku.To vyte–samy zensky prace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.2.13 09:54
@Janulinda84 píše:
Ahoj maminy, rada bych se do te diskuze taky vlozila!
Ten muj, doma nehne ani prstem rano si udela kafe a ani ten hrnek neda do drezu, taky me to vytoci, pak mi rekne jsi doma tak mas dost casu na to aby jsi to uklidila!
:cert:Tak to mi trochu přijde jako neúcta :zed: Copak se doma válíš? To bych toho svýho hnala, ten by si to nedovolil.Je to sprostý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.2.13 09:55

Jinak můj mě štve tím, že špinavý nádobí nedává do dřezu ale na linku :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 09:58

No nevím, já jezdila k příteli každý víkend a nádobí od minule nebylo ani umyté ani uklizené ale plesnivé, to samé prádlo na sušáku jakou dobu i když tvrdil že to udělal. Vždy sem přijela a uklízela nemohla jsem se na to dívat. Kytky chcíplí, prach neutřenej prý od té doby co tam bydlí :poblion:. Tak že já jsem mu tam dělala uklízečku s kterou vždy počítal :zed:. Naštěstí sním nejsem

• Citovat
  • Upravit
1449
9.2.13 10:02

Muzi a uklid, to jest jako olej a voda :mrgreen: to kde se plochy dotykaji, to jest ono vynaseni odpadku, kdyz lahvi zatrepete vse se promicha, a vy doufate ze kdyz pomohl s vanocnim uklidem tak to tak bude dal. Lec olej vyplave na povrch a prace zustane dal muzskych rukou usetrena :mrgreen:
cest vyjimkam, vim ze existuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.2.13 11:53

Taky se připojím :)
já mám doma zlato.. Máme to rozdělené, že já vařím, on myje nádobí. Když nevařím, zůstává to na mě :D
Když chodím do práce, tak je schopný i vysát. Sice ne v koutech, pod stolem, ale vysaje :D když jsem myla okna, pomohl mi. Oblečení kupodivu shromažďuje v koši na prádlo :)
A to jsem schopná mu pak prominout drobky ve sprcháči - prý myl plech (??), pocákané dlaždičky okolo umyvadla - vařil si čaj (???), umyvadlo černé jak boty - myl si boty, a podobné hlášky, které většinou můžu tušit po několika ranách doprovázených sprostým klením. Když se zeptám, co se stalo, odpoví, že venku je dneska nádherně a jestli nechci dělat něco na počítači. Prý ale hlavně nemám chodit do kuchyně/koupelny/na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.2.13 01:21

Moje prvni panímáma:manžel, dcera, syn-ráno vstala, vyrobila zbytku své rodiny snídaně, svačiny. vzbuyž je dila je a když je vyprovodila :) šla do své práce. Po návratu po nich umyla špinavé nádobí, posbírala špinavé obkečení, uvařila drahouškům každému co chtěl a vůbec plnila všechny povely, které se na ní hrnuly. Výsledkem byl tchán, do prčce v jejích kalhotkách, když jednou musela odejít dřív a nepřipravila mu věci :-D dcera které jezdí uklízet a vařit ješté dnes a syn, který trousil hadry a odpadky, kam se jen hnub :( Moje druhá skoropanímáma: tři syny-nevařila i kdyby byl ve dřezu jeden hrnek, kluci měli rozdělené služby tak, že na ni ani žádná práce nezbyla :) Když vyrostili n niaučila je i vařit :) jako détství asi nic moc, ale my ""snachy "" voláme 100× sláva!!! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.2.13 16:19

Domov je vizitka zeny.. Jakej debil tohle vymyslel?? :nevim: Muj skoromanzel nic neudela jen nadava… Dnes, at mu vyperu ponozky. Rikam a kde je mas v kosi na spinave pradlo zadne nejsou. :) Takze my si tady hrajeme na schovavanou. Za gaucem pod gaucem na gauci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.2.13 17:32

@p.Lindik To vymysleli líní chlapi-to je přece jasný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.2.13 18:26
@1simona1 píše:
Holky, já jsem četla velice moudrou větu a sice,Když vám vaše drahá polovička slíbí že něco udělá tak to prostě udělá, nemusíte mu to každých 6 měsíců připomínat :mrgreen:

Jéééé to je jak u nás, poličky se mi tu válí tak dlouho nepřidělané, že se stěhujeme do jiného… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 00:53

Joo u nás jsou hádky také na denním pořádku. Já jsem poradna a manžel to má na háku. Všude se válí jeho oblečení, i na zemi. Pc stůl plný kravin.. Dojí a nádobí nechá na stole do druhého dne, klidně i potraviny..kapesníky, obaly od jídla.. Neustály bordel všude od jeho bot, hlavně na chodbě, tam už máme normálně pískoviště. Nevysavala jsem a nevytirala už nevím jak dlouho, protože mám kvůli němu už odpor k uklízení, protože je to zbytečná námaha, když druhý den tu bude to samé. Už stavkuju. Máme 4 měsíční miminko a kdybych tu chtěla udržovat pořádek, tak se o malou stará nevím kdo. Potřebuje služku. Sám nic neudělá a akorát tu dělá bordel a diví se, že mi to vadí a že po něm chci, aby si to po sobě uklizel. A znovu opakuji po sobě, nechci po něm nic víc. Jsem už z něho zoufalá a stydím se sem někoho pozvat. To musím X hodin před tím uklízet a druhý den je tu ten samý bordel. Jsem mu říkala, že jsem zvědavá, jak to budeme dělat až malá začne lézt, když je na zemi pořád takový prasecinec. To budu asi každý den vysávat a vytirat.

• Citovat
  • Upravit
12623
30.5.18 13:45
@Markétka91 píše:
Ahoj holky, nedávno jsem narazila na nějakou diskuzi o těch našich chlapech a jejich vztahu k úklidu a u některých jsem se docela pobavila, pamatuji si na rozložený motor od auta na koberci v ložnici a podobné…dost jsem se pobavila :lol: A jak jsou na tom ti vaši manžílci a přítelíčci :), mají taky vášeň k bordelaření a odkládání všeho možného? Doma jsou kvůli úklidu hádky na denním pořádku… musím za ním třikrát jít, aby něco udělal. Protože má vždycky hodně práce s dočtením článku apod… nedávno mě dopálil…lítal si s vrtulníčkem, když jsem se ho několik hodin doprošovala, aby vyklidil myčku..to jsem se až musela zasmát… :lol:

S přítelem nebydlím, nicméně když jsme spolu někde pár dní, tak mě taky vytáčí..talíře od jídla nechá na stole, asi má přijít věrný Žán a uklidit to, odmítá převlíkat peřiny, prý to neumí atd. 8o no upřimně, prostě se nechává rád obletovat.. už je v letech a skažený od předchůdkyn a maminky co všechno dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.5.18 14:08

Jo tak muj chlap to taky zkousel si tak v obyvaku rozlozit pocitac, to by mi nevadilo, ale rychle ho to preslo, kdyz videl rozzarene ocka deti, jak si s tim chteli hrat a rychle ho to preslo :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
30.5.18 14:52

Můj chlap je hrozný bordelář, oblečení mu hazim na postel, takže když si jde lehnout musí si vše uklidit. Hrnicky od čaje, nechám kde jsou, po pár dnech ho milostivě odnese do myčky. Občas ho popadne amok a začne uklízet sám, ale jen tak 2× do roka. Abych nebyla jen kritická, tak vynáší pravidelně odpadky. Ale na jednu stranu jsem ráda co mám, protože jsem dřív měla kluka a to bylo něco, randila jsem s ním asi 2mesice, pozval me k sobě, to co jsem v jeho 4pokojovem bytě viděla se da nazvat semenistem moru. Všude papíry, odpatky, plíseň na nádobí, sedačka tak flekata, ze jsem se stitila sednout, záchod černý, podlahy polite od čehosi, chápu když bydlí chlap sám je některou špínu moc nevidí, ale toto bylo šílený. Nejhorší na tom bylo, ze jsem mu nabídla pomoc s úklidem a jeho odpověď byla,,na co, vždyť to není tak hrozný ``, prostě se ani nestyděl, dal i přede mnou házel věci na zem. Nerozdychala jsem to a rozešla se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí