Muži mají radši blbky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
3.5.16 21:36

@eumedon dekuji za starost :lol: ale kdyz jsem treba cetla rozhovor s momentalni pani Trumpovou, nestacila jsem zirat. Ta by mohla hrat hlavni roli.
Blbek par znam, kamaradky teda nejsme :mrgreen:, ale nemuzu rict, ze by se jich chlapi stitili.

Jo, asi tak
@Liliana08 píše:
Vím, že povrchní zlatokopka na chvíli zaujme, pokud je poslušná. Ale zas většina inteligentních mužů ji bere jako jednorázové povyražení, ne jako dlouhodobý vztah. Přece jenom co budeš s takovou osobou dělat, že po 10ti letech přestane být pěkná…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.5.16 21:37
CHACHA :palec: :palec:
@kve-tinka píše:
Po netu teď frčí citát: „Najdi si holku s mozkem, frn.du má každá.“
Takže si tak. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
3.5.16 21:42
@lear píše:
@eumedon dekuji za starost :lol: ale kdyz jsem treba cetla rozhovor s momentalni pani Trumpovou, nestacila jsem zirat. Ta by mohla hrat hlavni roli.
Blbek par znam, kamaradky teda nejsme :mrgreen:, ale nemuzu rict, ze by se jich chlapi stitili.Jo, asi tak

Já cokoliv se týká Trumpa nečtu (chci si zachovat svoje duševní zdraví) :D, ale každopádně to podobým slečnám přeju, proč taky ne - muži, kteří s nimi jsou mě stejně nzajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.5.16 22:15
@lear píše:
Dívám se na jeden seriál „Los caballeros las preferien brutas“ přeloženo Páni mají radši blbky.

Radši k čemu? To je možná to důležité zmínit. Protože požadavky na manželku a na milenku asi budou poněkud odlišné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.5.16 22:31

Ja myslim, ze pro chlapa neni problem, kdyz je zenska inteligentni, ale vadi jim, kdyz je moc slozita :) moc analyzuje, pitva, skouma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
3.5.16 22:32

Je mi 23 a i v okruhu věkově stejně starých vidím, že je zájem o inteligentní, vzdělané slečny. Ale asi je to i o tom, v jakých skupinách se člověk pohybuje, věřím, že někdo může mít opačný názor a zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.5.16 22:37

Mě spíš přijde, že muži upřednostňují ženy, které věci nekomplikují, vše podávají jednoduše. Mnohdy nerozlišují, zda žena podavá věci jednoduše, protože prostě je jednoduchá, nebo proto, že je tak na výši, že si komplikacemi život nekomplikuje. Myslím, že pro muže je prioritní vlastní pohodli a klid a toho se mu s „jednoduchou“ partnerkou (i milenkou) dostane spíš než s promovanou věčnou řešičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.5.16 22:49

@lear já a moje inteligentní, vzdělané a sofistikované kamarádky se na seriály o blbkách nekoukáme, tak ti nevím, ale třeba mám omezený okruh. :mrgreen: Pobavila jsem se. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
3.5.16 22:52

Blbku? Leda tak na šukačku. A jak se blbka pozná? Vleze s chlapem hned do postele a o takové chlapi nestojí, protože taková je opravdu blbka vypatlaná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 23:33
@Do-not-touch píše:
Moje zkušenost, preferují inteligentní ženy, které jim ale nebudou do ničeho kecat :think:

já mlčím pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.5.16 00:39

Na tom neco bude

@Dabba píše:
Mě spíš přijde, že muži upřednostňují ženy, které věci nekomplikují, vše podávají jednoduše. Mnohdy nerozlišují, zda žena podavá věci jednoduše, protože prostě je jednoduchá, nebo proto, že je tak na výši, že si komplikacemi život nekomplikuje. Myslím, že pro muže je prioritní vlastní pohodli a klid a toho se mu s „jednoduchou“ partnerkou (i milenkou) dostane spíš než s promovanou věčnou řešičkou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.5.16 00:40

Gratuluji :palec: :P nam spanelsky hovoricim se zajmem o iberoamerickou kulturu nic jineho nezbyva

@tiffany píše:
@lear já a moje inteligentní, vzdělané a sofistikované kamarádky se na seriály o blbkách nekoukáme, tak ti nevím, ale třeba mám omezený okruh. :mrgreen: Pobavila jsem se. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.5.16 00:41

@chipsa myslim, ze i chytre zenske mohou skoncit v posteli drive. nez zahodno :think: z ruznych duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.5.16 00:41

@kouřící králík a jsi samy chlap? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 00:42
@lear píše:
@kouřící králík a jsi samy chlap? :mrgreen: