Muži pozéři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17981
10.10.24 17:41
@pohledzdruhestrany píše: Více

U vas neziju, netusim, kto jsou vis jmenovani, proto bych ti poradila, aby ses s otazkami ohledne nich obracel na ceske kolegy. Ale dezolatosofismus muzes aplikovat v mezinarodnim meritku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 18:00

@pohledzdruhestrany že ty na to máš nervy a vydrž. Hned se pozná profík :lol:
To je skoro na metál 🥇 :wink:

Už vidím, je tu zase konspirační ublížený a ubreceny retro covid revival. Čekala jsem to.
Tak jdu zase.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
10.10.24 18:20
@Nick.na.emimimo píše: Více

Počkej, teď dostanu sodu, ale u všech těchto podobných příspěvků jak píše zakladatel, si vždy kladu otázku jako první - z jaké sociální třídy autor pochází a jaké má voličské preference. To mi řekne hodně.

• Citovat
  • Upravit
21111
10.10.24 18:25
@Mango_Lassi píše: Více

Jsem milovník i TV šlágr, takže asi chápeš mojí touhu po pořádný denní dávce bizáru.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
10.10.24 20:25
@rmot píše: Více

Savo vyrabi i belidla, to jen pro poradek. Jinak jsem vyvraceni me dezinfomarce - ozdrojovane - nejak minul.
Chapu, nekomu je sympatickej, takze drzim palce. Pro me je to projekt na urovni vita barty s pastyrem richardem.
PS: kdyz prodas drogu, ktera zabije a tys ji nevyrobil, jsi stejne spolupachatel…..analogie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
10.10.24 21:05
@LievenT píše: Více

Teď je u některých v módě tvrdit, že je země placatá. Kdo je za blbce - ty, když mu napíšeš, že je dávno prokázané, že je země kulatá, aniž bys mu to ozdrojoval několika linky na vědecké studie a nebo ten, kdo tvrdí, že ta země je placatá, přestože si snadno může zjistit, že to tak není? ;) Není v zájmu toho, kdo tvrdí blbiny, najít si sám relevantní informace, aby se nadále neztrapňoval svou nevědomostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
10.10.24 21:16

Nějak ti ty odchody nejdou, když jsi tu zas, stýskalo se ti po nás viď? :D Covid revival jsi spíš ty ne? :) My, co jsme si nenechali napíchat ty skvělé substance od pfizeru, jsme to období, kdy se tvrdilo, že bez toho nejde žít, nějak přečkali a jedeme dál. To spíš ty máš o čem přemýšlet, jestli máš v sobě opravdu věc, která způsobuje po celém světě hromadu náhlých úmrtí, nebo je to všechno jen náhoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
10.10.24 21:24
@rmot píše: Více

Snad to belidlo pomuze. Pripadne nejakou elektrodu ci jiny zazracny zarizeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
10.10.24 21:33
@LievenT píše: Více

O pití sava mluvíš neustále jen ty. Ani Turek, ani já bychom určitě nic takového nedoporučili. Tak snad to fakt nebudeš pít, asi by to nedopadlo moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.10.24 22:56

Otázky si kladeš? Tak to je fajn. Ale na hledání odpovědí nepoužívej siderické kyvadlo. :)

Mimochodem já mám zkušenost z diskusí, že právě ti pozéři, co mají pocit, že jsou lepšolidé, ve skutečnosti v diskusi vždy prohrají. Mají slabší slovní zásobu, horší vyjadřovací schopnosti, nižší obecné intelektové schopnosti, slabší schopnost analýzy, dedukce, mají sklony k esoterismu, domněnkám, unáhleným soudům, škatulkování, podléhají mýtům, stereotypům, mají slabší znalosti z geopolitiky, historie i přírodních věd. Ale jsou přesvědčeni, že právě oni jsou ti vyvolení, ta šlechta, ti patricijové moderní doby. Jenže, jak jsem psal, stojí to na vodě a v průběhu diskuse se to vždy obnaží. Stačí jen čekat. Není otázkou zda pohrají. Otázka je jen kdy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
10.10.24 23:12
@Roxy ivka píše: Více

Takže žádná zkušenost na jednu noc, žádná krátkodobá známost. To se mi ani nechce věřit. Je jasné, že u těch krátkých známostí je vůle z obou stran, ale nějak byl vybrán :think:

Ty zlatokopky :-) O kterých jsem myslím nic nepsal.
Jsou samozřejmě ty dobré, „modelky“, co jdou po sportovcích a manažerech :-)
A jsou takové co „otravují“ někde po seznamkách. Jejich náročnost a profesionalita je někde jinde. Ale chuť obrat muže o co jde je asi ještě větší :cert:
Rozhodně jich není málo a muž někde na seznamce na ně určitě narazí.

Ta skepse bude ovšem dána něčím jiným.
Už mladí kluci si musejí uvyknout na odmítnutí. Někteří s tím mají problém, některá odmítnutí jsou hodně necitlivá.
Mohou za tím být hodně špatné zkušenosti ze vztahů. Nevěry či jiné podrazy.

Ani ženy po hodně špatných zkušenostech nové vztahy hned nevyhledávají a těch co zatrpknou tak není málo.

Výhodou takových je, že když se dva takový zklamaní najdou, je jejich vztah hodně pevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.10.24 23:16
@Jan Klim píše: Více

A pokud se tu bavíte i o politice, tak mohu uvést konkrétní příklad osoby, která má pocit, že je šlechtou moderní doby. Patricijkou. Je to Markéta Pekarová. Psal jsem si s ní ještě v době, kdy nebyla známá a neměla žádnou funkci. Vyměňovali jsme si emaily. Její deficit intelektu prozradily jednak některé pravopisné chyby (absence shody přísudku s podmětem a nebo např. psaní zájmena já, mě, mně, mne apod.) Dále bylo úsměvné, jak popisovala rok 1989. Tvrdila například, že Sametovou revoluci a změnu režimu zorganizoval Václav Havel a dále tvrdila, že lidé demonstrovali za vstup do Evropské unie a na Západ. Ona je skutečně až tak naivní, hloupá. Musel jsem jí vysvětlit, že komunistické režimy nepadaly kvůli Havlovi, ale kvůli Gorbačovovi a perestrojce a že padaly jako domino jeden za druhým a daleko před námi byli Poláci, Maďaři, Bulhaři, dokonce i východní Němci. My jsme byli předposlední, za námi už jen Rumunsko. I bez Havla by komunisti skončili tak jako tak. Stejně jako všude kolem. No a lidi neskandovali, že chtějí do EU, ta ostatně tehdy ani v této podobě neexistovala. Lidi chtěli konec vlády bolševiků, chtěli svobodu, pluralismus. Což je něco, co Markéta de facto svým vystupováním z hloubi duše nenávidí. To jsou paradoxy. Tato svazačka kdyby žila v té době, tak spíše bude mávat rudým praporem. Ona se umí pouze přimknout k mainstreamu, establishmentu dané doby a kdyby tu přišli Číňani, tak si zešikmí oči, kdyby přišli muslimové, tak bude kvákat o Mohamedovi jediné svaté pravdy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
10.10.24 23:34

@Jan Klim

Hodně se odbočilo od původního tématu.
Ale jinak se pouštíš na hodně tenký led.

Z historického pohledu, i když nám doba připadá velmi vyhrocená.
Tak proti době mých dědů a vašich pradědů jsme mírní jak beránci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.24 00:56
@prvnidruhej píše: Více

Tobě rodiče říkali, že jsi bastard?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.24 00:58