Muži pozéři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
10.10.24 11:47

Nejsem panic, nemám Fabii ani čivavu, ale zasmál jsem se. Byly to vtipné projekce, představy. Děkuji všem za diskusi. Jsem tu nový a se spoustou toho, co tu bylo napsáno, souhlasím. Souhlasím s tou evolucí, přírodním výběrem. A já sám nejsem ani jedno, ani druhé. Nejsem změkčilý typ Jasánek Lipánek, ani dravec z Berdychova gangu. Jsem něco mezi, řekněme prostřední typ. To jen pro ty, co různě tipují. A nejsem ani sociální případ, že bych neměl peníze na auto. Opět střední třída. Mám svůj barák, zahradu i auto. Akorát si auto, psa nebo barák nekupuji kvůli demonstraci nějakého ega. To jde fakt mimo mě. Rozumím, že to lidi dělají a že jim to zřejmě vylepšuje psychiku. Nezlobím se na ně, jen mi to přijde srandovní, pomíjivé, ba prchavé. Zrovna před hodinkou jsem přijel domů a po cestě mě předjížděl jeden srandovní šmudla s velkým autem, aby mě pak brzdil v koloně přede mnou. No musel vidět, že divokým a demonstrativním předjetím si nepomohl, kolona je kolona. Ale musel to udělat. Puzení měl silné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.24 11:51

@Jan Klim Možná počkej, až se přihlásí andropauza. To pak spousta chlapů blbne a to auto/motorka bývá první zvedač ega :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13933
10.10.24 11:53
@1Janinka1 píše: Více

S těmi výzkumy je to složitější.
Ten výzkum, kde vyhrávají ženy se širokými boky vlastně jen říká jaký typ prostitutky by většin mužů preferovala.

Výběr partnera je složitější, protože si tím z části řešíme i svůj sociální status a ambice a očekáváme něco co by spíš spadalo do kategorie přátelství.
Od těch všech věcí a osobnosti člověka se odvíjí „hormonální“ reakce, která je dost nevypočitatelná a velmi dobře umí přebít rozumné uvažování.

Mamuty už jsme sice všechny vyhubili. Ale ty základní rysy toho jak se chovala tlupa lovců si neseme sebou pořád. Jedním z rysů velkých skupin v době dostatku je štěpení těch skupin.
Takže ženy které si vybírají „špatné typy“ z tohoto pohledu sázejí na rozpad tlupy, domnělého budoucího vůdce a růst svého statusu v rámci nové tlupy.
Když se na to z tohoto úhlu pohledu, tak je logické, že tyto ženy ty „macho“ typy mužů v určitých rysech jejich chování podporují.

Pokud jsem tu napsal větu, že „za každým úspěšným mužem je silná žena“
negací získáme tvrzení, že „vedle každého vol* najdeš kráv* “.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10883
10.10.24 11:54
@Jan Klim píše: Více

Závist je sviňa no! Já mám taky kamaráda s velkým, hodně drahým AUTEM a párkrát jsem si z něj udělala prdel, že má malé péro. Vzal to sportovně, i když vím, že má opravdu malé péro ;). Za nás byli vždycky blbečci v Baworáku a ti si ze sebe v dnešní době stejně dělají srandu, viz. virální videa na Instagramu a pod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13933
10.10.24 11:56

@Jan Klim

O to víc pro tebe platí tvrzení.
Nezachraňovat ženy co si vybrali špatné muže :cert:

PS: samozřejmě platí, že když žena udělá špatné rozhodnutí, je to jedině z lásky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 11:57

Tvl, Bavorák je out. Chceme jedině Teslu :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
10.10.24 11:58
@Mango_Lassi píše: Více

Ale pro sebe, ne, že v ní bude jezdit chlap :lol: :lol: Kdyby mě muž chtěl oslnit tím, že přijede v Tesle, tak si pomyslím, že je asi teplej nebo má jinej problém neslučitelnej s partnerským životem. Můj názor :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@unuděná píše: Více
Člověk nežije úplně v informačním vakuu a tak nějak tuší, že tyto věci a pořady existují. Ale není důvod plýtvat na ně časem.
  • Citovat
  • Upravit
53190

Ale jako musím uznat, že já na prachy moc nejsem, ale když mě svezl fešnej kolega v červeným cabrioletu se staženou střechou, tak jsem se taky čepýřila jak puberťačka :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 11:59
@unuděná píše: Více

Já to píšu jen tak pro srandu. Já v Praze se pohybuju na kole, pokud to jde. :lol: dokonce na obyčejném bez elektriky

• Citovat
  • Upravit
13933
10.10.24 12:02

Nicméně stále nevím jaká sociální patologie je typická pro tvoji sociální bublinu. :nevim:

Jestli si to dobře pamatuji, popisovala jsi kdysi sex na pracovišti jako zcela běžnou věc. Možná se pletu, ale toto by byla jedna „patologie“.

V mé bublině může mít někdo problém s alkoholem, ale že by měl někdo problém třeba s užíváním lehkých drog - to ne.
Nevím jak moc je v tvé sociální bublině kouření trávy „normou“

Že je vše zalité sluncem - tomu vůbec nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.24 12:02

Tak to se možná od vidění i známe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 12:04
@Josef_t píše: Více

Sex na pracovišti jako běžnou věc? Nešlo by to ode mně někde ocitovat? V životě jsem to nezažila ani nepovažuju za běžnou věc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13933
10.10.24 12:05

Chtěl jsem si nechat na své SUV namontovat ten rám dopředu, ale prý se to na kolisty nesmí používat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10883
10.10.24 12:05

Mě se normální moderní auta nelíbí, oslní mě jedině veterán, staré velké Ameriky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí