Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andrejův soused píše: Více
Ono ne že by jimi začaly pohrdat, ale chlap, kterej chodí do práce, stará se o děcka, do hospody jde jednou týdně a má pro ženskou nezajímavej koníček, je prostě přestane bavit. A z nějakýho důvodu je velmi často (zdejší diskuze budiž důkazem) napadne začít podvádět, místo toho, aby si zkusily najít vlastní koníček. Jednou jsem četl článek, kde se psalo, že pro úspěšnej vztah je ze strany chlapa potřeba, aby jednou za čas vymyslel nějakej umělej konflikt, aby se ženská nenudila. Samozřejmě to nebude platit na všechny, ale už jen to, že se tím někdo zabýval, o čem svědčí.
@prvnidruhej píše: Více
Dobré je ženu vyžárlit občas ![]()
Ale na dlouhodobé vztahy nevěřím, protože okoukanost přijde tak jako tak. Leda v 60ti si pořídit paní na vaření
na dožití ![]()
Vezmi si jak vypadají dnešní euro-úředníci, kteří řídí vlastně celou EU?
Vypadají jako vůdci tlupy? Ne, jsou to změkčilí pseudo-intoši a ženy a neurčitá pohlaví.
A silnej chlap jde buď k policii a slouží těmhle „pseudo-intošům“ nebo jde do vězení
nebo jde dělat dřevorubce atd. ![]()
@Andrejův soused píše: VíceŽenský chování prostě nejde racionálně vysvětlit. Už jsem to tady jednou psal, ale ženským nevadí, ani když je chlap vrah. V americe dokonce ženský udělali petici, aby propustili vraha, kterej zabíjel právě ženský. Načež si tyhle samý baby stěžujou, že v noci nemůžou chodit samy venku
Já jsem 20 let ve spokojeném vztahu, ale děkuji za účast
![]()
@unuděná píše: Více
Tak to chápu, proč sis vybrala zrovna tenhle tvůj nick ![]()
No protože byl pěknej
! Kdyby vraždila Margot Robbie, či Megan Fox, tak byste z ní taky stříkali
.
Nechápeš, ale ráda ti to vysvětlím. Mám práci u PC, ve které mám procesní mezery. Jelikož se během nich nudím, stíhám v pohodě i emimino
Klidně si ověř, že jsem tu pouze mezi 6:30 a 15 ![]()
@unuděná píše: Více
Naštěstí tu máme protiváhu v podobě stoicky vyzenovaných žen. Uf, rovnováha nebyla narušena, ale od srdce jsem se zasmál, to zase jo.
Příspěvek upraven 09.10.24 v 15:00
Mimochodem ve svém volném čase se nenudím, protože mám dvě děti a tolik zájmů, že nevím, kam dřív skočit. Stejně jako můj manžel ![]()
Jo, naštěstí to tam zachraňuje Turek. Člověk poskytující rady typu pití sava za účelem očisty, bude tím pravým europoslancem. Pravdou je, že jako vůdce opičí tlupy by byl dokonalej, to zase jo.
Změnilo se to, že tyhle typy co jsi vyjmenoval dneska často končí ve vězení a úspěšní jsou právě intoši nebo „intoši“, z čehož je moderní žena poněkud zmatená