Muži pozéři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andrejův soused
9.10.24 15:10
@Bytsamsebou píše: Více

Já bych hezké vražedkyni nepsal, psal bych hezké nevražedkyni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Andrejův soused
9.10.24 15:11
@LievenT píše: Více

O savu nic nevím, není to dezinfo? Změkčilí lidé také šíří dezinfo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Andrejův soused
9.10.24 15:12

Ale jinak já mam rád, když je intelektuál a silná osobnost v jednom. Jako Churchill. I když to nebyl typický svalovec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1Janinka1
9.10.24 15:24
@unuděná píše: Více

A tak ty sis nevšimla za tu dobu, co je tento web? Snad každý den dotaz typu co mám dělat, mám doma/mám si brát hodného chlapa, rozkrájel by se pro mě, finančně nestrádáme, ale tudle jsem potkala Frantu, jako je to hroznej flink/pro ránu nejde daleko, ale já jsem z něj totálně hin. Ta namakaná postava, oči. To ten můj takový průměr a rozhodně tam už není ta jiskra… Holkýý, co mám dělat???
A za nějako dobu, holkýý, tak jsem si vzala toho Frantu, ale to je peklo, samé dluhy, podvádí mě, co mám dělat? Jo a už mám s ním děcko, jsem na něj sama, vůbec nepomáhá. Tudle jsem potkala toho ex (moulu), má hezkou holku a děti, a zdá se, že se mají rádi. Holkýý, pomóóc..!
Proč nedokáží ženy přiznat realitu, i když se jim nehodí do krámu? Jak kdyby si to každá vztahovala na sebe.

• Citovat
  • Upravit
Andrejův soused
9.10.24 15:55
@1Janinka1 píše: Více

Díky bohu za nás flinky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2417
9.10.24 16:37
@1Janinka1 píše: Více

Tak devadesát procent z těch dotazů jsou trollové nebo umělá inteligence a ten zbytek nejsou zrovna nejostřejší tužky v penále, už jen podle těch hrubek a stylu, jakým píšou. To ale neznamená, že se to vztahuje na většinu žen. A kdo se hned s vervou zapojil do navážení se do ženských? Třeba Prvnídruhej, který sem chodí chronicky fňukat, že ještě nikdy neměl holku a nemůže si žádnou najít a jemu podobní. A že ženy neumí přiznat realitu? Běž na kterékoliv diskuzní fórum k článku, kde se napíše třeba i jen malá výtka k chování mužů, okamžitě tam naběhnou páni tvorstva a nejenom, že všechno popřou, ale okamžitě to obracejí proti ženám a začnou se do nich navážet. Samozřejmě jsou všechny ženy zlatokopky, které chudáky muže, lopotící se v potu tváře, jen využívají a ničí jim život. A to nemluvím ani o tom, že na každou jednu ženu, která si vybrala takového tupého pózéra, připadá alespoň jeden muž, který si vybral stejnou blbku v minisukni, s vlasy odbarvenými kysličníkem. Nikdo ty muže přece nenutí si ty zlatokopky brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1Janinka1
9.10.24 17:33
@Roxy ivka píše: Více

Nevím, kolik z toho je pravda a kolik výmysl, chodím jsem jen sporadicky, ale tak to nemusíme jen vztahovat na eMimino, stačí se koukat kolem, kolik lidí, a teď nemyslím jen ženy, si neváží toho, co mají doma, a nebo dávají přednost ve výběru těm „špatným typům“. A nebo se zblázní do nějaké své představy a jdou iracionálně za ní hlava nehlava. Prostě to tak je. I byly na to dělaný výzkumy, studie, na jaké chlapy ženy letí. A i obráceně. Tam měly ženy kladené body za široké boky jako známku plodnosti. Ale to už je dávno, co jsem ten film viděla. Moc zajímavý a pravdivý. Je to zkrátka evolučně dané čistě pro přežití. Ale bylo by fajn přidat trochu rozumu do toho no… Teď už se mamuti oštěpy neloví… 😁

• Citovat
  • Upravit
13943
9.10.24 19:20

A co když je to tak, že muži i ženy dělají chyby, že podstatná část se chová - řekněme krajně nelogicky.
Rozdíl je jen v tom, že muži a ženy dělají jiné chyby.
Ale ty chyby dělá většina zástupců obou pohlaví.

Jen se z toho někdo poučí dřív, někdo později a někdo vůbec. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.10.24 19:25

@1Janinka1 a kam ty na ty krasavice chodíš? Já v reálu nic podobného kolem sebe nevidím. A ano, ženy, které tu zakládají podobné diskuze o chlapovi s hezkým kukučem považuju za méně inteligentní.

• Citovat
  • Upravit
2417
9.10.24 20:19
@Josef_t píše: Více

Nemyslím, že je to podstatná část, menší chyby dělají všichni, ale takové velké boty, na to už musí být člověk dost omezený. Ale jinak souhlasím, že chyby jsou na obou stranách, jen se mi nelíbilo, jak se místní pánové s chutí pustili do ženských. Zvlášť, když většina z nich nemá se vztahy se ženami téměř žádné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.24 06:59

@1Janinka1 Na emiminu možná, protože tady tyto diskuze zakládají trollové, admini pro svýšení sledovanosti nebo - s prominutím - ty méně inteligentní ženy. V reálu opravdu nikoho takového neznám, kdo by dal přednost chlapovi v exekuci, co je tituluje zvířátky a každý druhý den jde na deset kousků, před slušným pracujícím chlapem, co je s ním sranda a je „normální“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.10.24 08:43

Myslím, že málokterá žena může říct, že nikdy nenaletěla chlapovi na sladké řeči, macho chování. Ta iluze, kterou nabízejí může být téměř dokonalá.
Většina si to odnese jako zkušenost, menší počet si vedle nevhodného partnera v nějaké formě zničí život.

Muži zase dělají jiné chyby. To na co narážíš jsou reálné, špatné zkušenosti se ženským pokolením. A zase platí, že pro většinu je to jen špatná zkušenost, menší část vyhledává nevhodné typy celý život.

PS: pokud má někdo z těch na které nerážíš se ženami špatnou zkušenost, tak tvůj příspěvek jim pohled na ženy moc nespraví :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 08:46

Nemyslím si, že to musí psát vysloveně trollové, část z nich klidně může být založena na pravdě. Ostatně i takové rodiny, co jdou do Výměny manželek, asi existují.
Ale je jich naprosté minimum, nepatrný zlomek v celé populaci. Stejně tak jako všichni ti incelové, co se sem stahují. Těm věřím, že jsou reální. Ale zase, v reálu je nevidíš, je jich pár, akorát tady jsou dost hlasití.

• Citovat
  • Upravit
13943
10.10.24 08:51

Znám hned několik takových, které si v nějaké formě zničili život kvůli „iluzi“.
Nějaká osobní krize, zamilovanost??? :nevim:

Znám i dva případy, kdy žena kvůli milenci vstoupila na dráhu zločinu.

Muži dělají podobné chyby, v padesáti zakládají rodiny s mladými, ale ne moc poctivými ženami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.24 08:54

@Josef_t Jo jasně, že takoví lidé jsou. Jen to není zdaleka tak koncentrované, jak se podle emimina může zdát. Sem si nikdo nechodí pochválit svůj fajn život a skvělého manžela, diskuze se zkrátka zakládají, když je problém, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí