Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Když ty považujes za méně inteligentní skoro všechny ![]()
@Sandman1 píše: Více
Ale já ti věřím, že to existuje. Pouze jsem odpovídala Josefovi, že si mě s někým evidentně spletl ![]()
Příspěvek upraven 10.10.24 v 18:05
Mě napadá už jen chlastat a modlit se… bohužel tahle naše středoevropská oblast je prokletá… lidi tady chtěj, aby jejich osudy brali do rukou jiní, než oni sami.
@Sandman1 píše: Více
Myslím, že když to nevztáhneš jen fyzicky na pracoviště, ale na románky, které se navazují při práci, tak se ti rozsah výrazně rozšíří.
Základním předpokladem je určitý poměr mužů a žen…
A pak něco co bych nazval firemní kulturou.
PS: samozřejmě, třeba v takové nemocnici se vždy nějaké to místečko najde ![]()
Ale nepodceňoval bych ani nějaké obchodní profese. ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Více
Jsi hrozný fatalista, Tvl. Dej nám trochu naděje.
@LievenT píše: Více
Když se tu probírá ta inteligence, tak já si zase říkám, jak na tom asi musí být s inteligencí někdo, kdo papouškuje několikrát vyvrácené dezinformace, že Turek někomu radí pít savo
A mě tedy Turek jako alfasamec nepřipadá. Asi bude inteligentní, je dobrý diskutér, ale na mě i přes tu jeho hranatost působí docela změkčile.
Mně řekni jednu věc. Jak zabránit nikým nevolenému Muskovi upravovat algoritmy a tím ovlivňovat sociální sítě - tudíž veřejné mínění. To je mor, tohle to.
Hranice volného trhu zde narazila na svůj limit. Často nad tím přemýšlím. @pohledzdruhestrany
Tak na to je dobrá konkurence a právní režimy na ochranu hospodářský soutěže. Google asi dostane příkaz od USA vlády na rozdělení firmy kvůli tomu vyhledávači. Stejně se v běhu doby nic nemění, už od cca 18. století ovlivňuje tisk veřejný mínění. Tohle je jen elektronická verze toho samého. Jediná záchrana lidstva je kritický myšlení a tuhle schopnost 50 % lidí prostě nemá. ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Více
Není to nic nového, ale nikdy to nemělo tak obrovský dosah.
Je to v haj.zlu
Příspěvek upraven 10.10.24 v 13:22
@unuděná píše: Více
Tak ono se to dost vyselektuje
Velká část chlapů, co chytnou mindrák při andropauze, na to prostě nemá finance, zaplatit si rozšíření řidičáku a pořídit nějakou slušnou motorku. Další část se vytřídí strachy, že by rozšíření řidičáku nedali a přišli i o ten na auto. Ti potom končí často na tříkolkách, čtyřkolkách a skůtrech ![]()
@rmot Tak ti, co nechtěj na morotku, si pak koupí to lepší auto nebo pořídí milenku no
Nebo zbroják ![]()
Nechtěla jsi spíš napsat Zuckerberg?
Musk toho na sockách moc neovlivní a na jeho X ho mnozí napadají a kritizují právě za to, že nechce cenzurovat a ovlivňovat.
@unuděná píše: Více
To jo, vidím to hlavně na to auto
Přeci jen zbroják je těžší, než rozšíření řidičáku. A na milenku to chce alespoň shodit pivní pupek ![]()
@rmot píše: Více
Ty to asi moc nesleduješ, co?
U určitých tweetů mizi lajky, views atd.
Jak z toho ven?