Muži pozéři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
10.10.24 13:06
@pohledzdruhestrany píše: Více

Jak z toho ven?

• Citovat
  • Upravit
106364
10.10.24 13:08
@Mango_Lassi píše: Více

Když ty považujes za méně inteligentní skoro všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 13:09
@Sandman1 píše: Více

Ale já ti věřím, že to existuje. Pouze jsem odpovídala Josefovi, že si mě s někým evidentně spletl :nevim:

Příspěvek upraven 10.10.24 v 18:05

• Citovat
  • Upravit
21111
10.10.24 13:09

Mě napadá už jen chlastat a modlit se… bohužel tahle naše středoevropská oblast je prokletá… lidi tady chtěj, aby jejich osudy brali do rukou jiní, než oni sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.10.24 13:10
@Sandman1 píše: Více

Myslím, že když to nevztáhneš jen fyzicky na pracoviště, ale na románky, které se navazují při práci, tak se ti rozsah výrazně rozšíří.

Základním předpokladem je určitý poměr mužů a žen…
A pak něco co bych nazval firemní kulturou.

PS: samozřejmě, třeba v takové nemocnici se vždy nějaké to místečko najde :roll:
Ale nepodceňoval bych ani nějaké obchodní profese. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 13:10

Jsi hrozný fatalista, Tvl. Dej nám trochu naděje.

• Citovat
  • Upravit
8106
10.10.24 13:12
@LievenT píše: Více

Když se tu probírá ta inteligence, tak já si zase říkám, jak na tom asi musí být s inteligencí někdo, kdo papouškuje několikrát vyvrácené dezinformace, že Turek někomu radí pít savo :) A mě tedy Turek jako alfasamec nepřipadá. Asi bude inteligentní, je dobrý diskutér, ale na mě i přes tu jeho hranatost působí docela změkčile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 13:13

Mně řekni jednu věc. Jak zabránit nikým nevolenému Muskovi upravovat algoritmy a tím ovlivňovat sociální sítě - tudíž veřejné mínění. To je mor, tohle to.
Hranice volného trhu zde narazila na svůj limit. Často nad tím přemýšlím. @pohledzdruhestrany

• Citovat
  • Upravit
21111
10.10.24 13:18

Tak na to je dobrá konkurence a právní režimy na ochranu hospodářský soutěže. Google asi dostane příkaz od USA vlády na rozdělení firmy kvůli tomu vyhledávači. Stejně se v běhu doby nic nemění, už od cca 18. století ovlivňuje tisk veřejný mínění. Tohle je jen elektronická verze toho samého. Jediná záchrana lidstva je kritický myšlení a tuhle schopnost 50 % lidí prostě nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 13:19

Není to nic nového, ale nikdy to nemělo tak obrovský dosah.

Je to v haj.zlu

Příspěvek upraven 10.10.24 v 13:22

• Citovat
  • Upravit
8106
10.10.24 13:22
@unuděná píše: Více

Tak ono se to dost vyselektuje :) Velká část chlapů, co chytnou mindrák při andropauze, na to prostě nemá finance, zaplatit si rozšíření řidičáku a pořídit nějakou slušnou motorku. Další část se vytřídí strachy, že by rozšíření řidičáku nedali a přišli i o ten na auto. Ti potom končí často na tříkolkách, čtyřkolkách a skůtrech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.24 13:23

@rmot Tak ti, co nechtěj na morotku, si pak koupí to lepší auto nebo pořídí milenku no :mrgreen: Nebo zbroják :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
10.10.24 13:24

Nechtěla jsi spíš napsat Zuckerberg? :) Musk toho na sockách moc neovlivní a na jeho X ho mnozí napadají a kritizují právě za to, že nechce cenzurovat a ovlivňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
10.10.24 13:26
@unuděná píše: Více

To jo, vidím to hlavně na to auto :) Přeci jen zbroják je těžší, než rozšíření řidičáku. A na milenku to chce alespoň shodit pivní pupek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 13:26
@rmot píše: Více

Ty to asi moc nesleduješ, co?
U určitých tweetů mizi lajky, views atd.

https://www.businessinsider.com/…-book-2024-2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí