Muži pozéři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
10.10.24 12:06
@Josef_t píše: Více

Tvoje hledání patologii je Pepo, patologické.
Půjdeme ale na fakta - já chodím do ofisu 3-6 dnů v měsíci :lol: sex tam ani provozovat nejde. Je to prosklená kostka :D
Jo moje patologie je chronické poslouchání techna and my guilty pleasure Emimino.

• Citovat
  • Upravit
13943
10.10.24 12:07
@Mango_Lassi píše: Více

Dávná diskuze o korporátní kultuře, ale jsem líný, nechce se mi to hledat a připouštím, že jsem se mohl splést.

Jinak kromě strpčování života motoristům, žádná patologie typická pro okolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.10.24 12:10

První věta je excelentní :palec:

Jinak jsem samozřejmě zklamán. Lidi by měli mít alespoň malé neřesti.

A jestli si myslíš, že za sto let někdo postaví kostel svaté Mango - tak tě ujišťuji, že určitě nepostaví :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 12:11

A co s tím mám dělat?
Budeme nasávat zážitky za svého života.
Mám booknutý stůl v řecké restauraci.

• Citovat
  • Upravit
21111
10.10.24 12:21

No to zas prrr. Nepatrný zlomek v populaci? Čím to je, že má tolik lidí exekuci a Andrej, Tomio, Konečná, Maláčová a spol mají cca 50 %?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 12:24
@pohledzdruhestrany píše: Více

Tak buďme zase soudní. Ne každý kdo volí Andreje, má exekuci.

• Citovat
  • Upravit
106364
10.10.24 12:25

Přesně..myslím, že ten nepatrný zlomek se vyskytuje právě jen zde…venku je obyčejný život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.10.24 12:30
… Na ně připadá bezmála 800 tisíc osob v exekuci – převedeno na obyvatelstvo to znamená, že v exekuci je přibližně 7,5 procenta obyvatel ČR… Tvrdí Delloiti

Odhadem přes prst, když odečtu nezletilce, tak to bude cca 15 % lidí nad 18. To není takový zlomek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.10.24 12:40

A tvářit se, že mi chutná skopový :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.10.24 12:41

Fajn, jsou to spis voliči Tomia. Dezoláti existují. To se shodneme.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
10.10.24 12:41

Cože? Těším se na grilovanou chobotnici :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
10.10.24 12:54

@pohledzdruhestrany je ale dost blbý, že tady neexistuje žádná normální levicová strana, která by se zabývala sociálními tématy. Veškerou potenciální volicskou základnu přebral Andrej a Stačilo.
Mám minimální naději, že přijede Kalousek na bílém koni, převezme si kus zklamaných pravicových voličů. Jinak víš, co nás čeká příští rok…

• Citovat
  • Upravit
13943
10.10.24 12:56

Chápu, chceš mi to znechutit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.10.24 13:00

Problém úplně každé levicové strany je, že sděluje…vy, co nemáte dostatečné schopnosti na to, abyste měli životní úroveň jako ti, co tyto schopnosti mají, máte právo na to, aby vám ti schopnější dávali jejich peníze… A ti méně schopní nebudou nikdy spokojení…nestačí, že mají kde bydle a co jíst, oni budou nespokojení, protože budou vidět, že jiní se mají daleko lépe. Chudí by byli spokojenější, kdyby byli ještě více chudí, ale ostatní by byli taky chudí… proto ta nostalgie po čase před 1989.

A problém je, že Kalousek nevezme nic stranám, jejichž voliči čekají jen na to, co jim Andrej nebo někdo podobný dá.

Příspěvek upraven 10.10.24 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.10.24 13:01

Sex na pracovišti se vyskytuje v prostředí, které k tomu skýtá příležitost. Těžko se mu bude dařit v „open space office“. Tam, kde je nepřetržitý provoz, smíšené týmy, nárazová práce - chvíli adrenalin, pak hodiny pasivního čekání na novou událost nebo rutinní kontroly, sami si domyslete, o jaké obory jde. Nejde o masově provozovanou činnost ani o nic výjimečného. Zní to zdánlivě neuvěřitelně, ale některé pikantní momenty zachycují naše bezpečnostní kamery. Lidé je po určité době přestanou vnímat a pak se diví, jak se zviditelnili… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí