Muži pozéři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
11.10.24 05:48
@Cimada píše: Více

Bastard je označení pro nemanzelsky dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.10.24 06:10
@omalinKA píše: Více

Však já vím. Taková ta klasika, že si myslí, že zrovna kvůi nim se změní. Jak to dopadá víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.10.24 06:28
@pohledzdruhestrany píše: Více

Je pravda, ze s uvodnim malo, az v diskuzi se to zacalo tocit smerem, zabezpeceni muzi, draha rychla auta, domy, ego, zlatokopky, zensky instinkt si najit prachateho, znackove hadry, slechta a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.10.24 08:07

To se mi líbilo naposled tak v 15. Pak se mi po celý život líbí psychicky stabilní a předvídatelní chlapi, na které je spoleh. Jednoho takového pana Božského mám doma.
Tihli „divocí“ muži mě spíš odpuzují. A upřímně, nemám energii ani náladu na to si je ochočovat, nebavilo by mě to. Tuto energii raději věnuju něčemu jinému.
A taky sama divoká nejsem, a to všichni ti hledači dobrodružství moc dobře vycítí a neotravují. Nejsem jejich cílovka.
Takže věřím v to, že co vysíláš ven, to přitahuješ. Potvrdilo se mi to v životě X krát.

Příspěvek upraven 11.10.24 v 08:23

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.10.24 08:11
@Nick.na.emimimo píše: Více

Tak nějaké ženské, kterým se to líbí asi existují. To nejde popřít, že ne. :lol: ostatně čteme emimino a tady se to hojně vyskytuje, tak to musí být pravda aspoň zčásti. Ale zase to něco vypovídá o těch konkrétních ženách a jejich preferencích. :D Člověk to tady čte jako varování a motivaci, že musí dobře makat a starat se o sebe, aby takto nedopadl.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.10.24 08:30

Když jim selhal pud sebezáchovy, tak co s tím…každý ať si hubu nabije, jak potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.10.24 08:48
@Josef_t píše: Více

Já mám třeba zkušenosti se sexem na jednu noc. Bylo to cílené a věděla jsem, že se to už nikdy nebude opakovat, protože dotyčný je na skok na víkend na studentské VŠ koleji, kam přijel navštívit sourozence.
Jo a mám za sebou taky sex s černochem na doporučení kamarádky :lol: ten jel jako šicí stroj a byla to těžká nuda :)
Ale všechno to byly mladé studentské časy a období, kdy jsem vztah nechtěla a nehledala. Určitě jsou to zajímavé zkušenosti, ale vše je to za mnou. Dnes už mě to neláká.

• Citovat
  • Upravit
776
11.10.24 08:50

Nechce se mi věřit, že by takových ženských bylo hodně. Ale je vždycky zvláštní, že je tohle „najednou“ přejde, až mají udělanýho s tímhle ksindlem bastarda, to pak vidí hodnoty někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106347
11.10.24 09:05
@prvnidruhej píše: Více

podle mne jich je minimum…je to presvedceni zklamaných chlapu, ze si nevazi hodného chlapce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.10.24 09:12
@Cimada píše: Více

:roll:
Ne, ale umím dobře na cyklisty nadávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.10.24 10:13
@Mango_Lassi píše: Více

Každý má nějakou zkušenost :palec:

Myslím, že ty zkušenosti v „mládí“ jsou důležité, aby si člověk srovnal priority. Člověk musí trochu poznat co nechce, aby líp věděl co chce.
Problém je, když se někdo ze zkušeností nepoučí nebo si ty zkušenosti odbude v pozdějším věku. To se vlastně týká i těch co nějak zatrpknou, kdy nějaké špatné zkušenosti vztahují na všechny.

Jinak to celé píšu jako někdo, kdo se do 21 let jako ten macho typ choval. Takový namachrovaný kreté* :oops: Trochu jsem se napravil až později.
Děvčata jsem ovšem nevnímal jako jednorázovky, se všemi jsem ze svého pohledu poctivě chodil. Třeba, že jen chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.10.24 15:22
@Mango_Lassi píše: Více

To mam naprosto stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11600
11.10.24 15:40
@Jan Klim píše: Více

Mně v tom tématu chybí otazník. Neříkám Mike Tyson, to byl pozér určitě. Ale chlapa má něco bavit, spousta ženských má rádo velké silné věci (auta, bojový psy, bicáky), dobrosrdeční Mirci Dušíni by asi nikoho moc nezaujali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.10.24 15:44
@Ploskutáček píše: Více

Hele, tohle je tady furt dokola a jen na emiminu. K čemu je dobré mít ráda auta nebo bojové psy? My žijeme v poměrně velké civilizaci, kde nám nic nehrozí. Nemusíme se chránit pomocí agrese anebo velkých psů.
Nebo nevím, kde chodíte na tyto příklady. Mezi mentálně zaostalé? V chráněné dílně si umím představit, že někdo vyznává podobné hodnoty

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.10.24 15:45

Jediný příklad, co mě tak napadá je makak Vemola a jeho plastová královna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky