Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já ale vůbec nechápu, jak tvůj příspěvek souvisí s úvodním zakladatelovým příspěvkem, ten se totiž vůbec netýkal bohatství.
@Jan Klim píše: Více
Ale aby nedošlo k omylu, nežiju jako František z Assisi, který rozdal všechno a chodil nahý, že nic nepotřebuje. To je zase druhý extrém. Jeden extrém představují lidi asketičtí nebo soustředěni jen na „duchovno“, druhý extrém představují tupí materialisté a pozéři. Jako ve všem, i tady mi přijde nejvíce normální zlatá střední cesta. ![]()
@rmot píše: Více
Upřesním to, savo propagovala jeho matka či sestra (už si nejsem jistý) v knize, kterou on prodával. Celý jeho eshop stál za to, mnoho očistných přístrojů proti covidu
Nemyslím, že se jedná o dezinformaci, ale klidně se nechám nasměrovat na ono mnohačetné vyvrácení této nepravdy, já si na to pamatuji a onen eshop jsem tenkrát pro pobavení navštívil. Asi jsem měl vlčí mlhu
V rozhovorech před volbami do EP zcela nekonkrétně mlžil, že se jedná o dezinformaci, ale vyvrátit ji nedokázal, tak si to pamatuji.
Jak se Filip chová v médiích vím - pár šťavnatých rozhovorů jsem viděl, jak v soukromém životě, to netuším, k tomu jsem se nevyjadřoval a je mi to buřt.
Ještě si dovolím zmínit, že je velký rozdíl mezi řečněním a realizací, ale počkáme si, kolik toho v EP zrealizuje, budu do toho počítat i legislativní návrhy, které neprojdou, ale budou v podobě, kdy je možné je předložit a hlasovat o nich.
PS: cítím se dobře ![]()
Zverejnil i to, jak fungovala cenzura za covidu, jak staty kontrolovali info, jak byli zavirany huby odbornikum, kteri meli jinej nazor a prestoze meli pravdu, jak se pozdeji ukazalo.
Mas hezkou trpelivost vysvetlovat konzumentum dezinformaci, ze to, cemu veri, je trochu jinak, jenze ve vetsine pripadu je to zbytecny, necekej od nekoho, kto slepe veril dezinfo ocko reklamy a byl agresivni k tem, kteri opravnene pochybovali, necekej, ze je schopny prijmout info, ktere jde proti jeho vire.
Je tezky menit optiku, prestoze se ukaze, ze veril bludum. Liny mozek tak funguje, setri si energii, blokuje info, ktere narusuje jeho vizi sveta a hleda info, ktere ji posiluji. To co jde proti jeho vire, proste prehlidne. Fakta, ktera ukazuji rozpor s tim, v co veri, blokne, protoze ten rozpor mu dela diskomfortni pocity a nutil by ho prehodnotit nazory, nuti myslet. Jenze projev inteligence je prave schopnost inhibice chybneho nazoru, kolik z tech nejagresivnejsich mistnich priznalo omyl? Je az neuveritelny, ze potom, co se ukazalo jakemu odrbu verili, rikaji dal stejny blbiny. Neslysela jsem nikoho rict, ze se mylili, dal obhajuji a racionalizuji dezinfo, kterym verili.
@LievenT píše: Více
Zatím Filip realizoval v EP NE-podporu návrhů na pokračování pomoci Ukrajině, velmi záslužné ![]()
@My Melody píše: Více
Bububu, konspirujeme, konspirujeme… a z dezolátů se nám stávají intelektuálové ![]()
Kdyby reklama nefungovala, tak to nedelaji, ty obrovske prachy se vrazeji do reklam protoze to funguje.
Vuci manipulaci je odolna jen mala cast lidi, vetsina ji podleha, koukni ty zname experimenty, Milgram, Stanford, Asch experiment a ted covid experiment, vetsina lidi podleha manipulaci, vetisna veri, co jim do hlav natlaci reklama, vetsina poslechne nelidsky prikaz a vetsina bude rikat voloviny, aby netrcela z davu, tak to je.
Napadla mi otazka, umime si predstavit svet z utopie bez reklamy? Lid by mel k dizpozici jen popis produktu a kde je koupit. Svet bez reklamy. Jaky by byl? ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Více
Kam kouknes, tam dezolat, zavri okna, zatluc dvere, dej cesnek na okenice, ten odhani dezolaty… tri krat se prekrizuj a koukni pod postel, ci tam nemas dezolata.
@LievenT píše: Více
Především nešlo o savo. Když už něco tvrdíš, tak by bylo dobré si ověřit skutečnosti. A já bych na jeho místě matce za té situace s prodejem knih vypomohl také. Jako asi každý alespoň trochu empatický člověk. A přestože s obsahem té knihy neměl Turek nic společného, a nešlo o žádné savo, tak sem napíšeš, že Turek přesvědšuje lidi pít savo.
@My Melody píše: VíceŠlápl na velké množství kuřích ok a myslel si, že dokáže ukázat veřejnosti, jak se s nimi manipuluje. Ale ve své naivitě nechápe, že lidstvo je stádo, které si přeje být klamáno a ovládáno, pokud je to pohodlnější cesta.
@Josef_t píše: Více
Myslím, že naopak většina normálních rozumných žen takové macho chování a sladké řečičky (takovým mužům říkám cukrblikáři a často jsou pro mě spíš slizcí) velmi brzy prokoukne a mnoho z nich hned na první dobrou. A ten zbytek, to je ta méně rozumná skupina.
Docela jsem se zasmála těm reálným špatným zkušenostem. Skutečně úspěšný a bohatý muž, na kterého se ty zlatokopky skutečně lepí, většinou tyto zkušenosti v internetových diskuzích nezdělují. Na zlatokopky si nejvíc stěžují právě ti neúspěšní, které žádná nechce a proto zhrzeně plivají jedovaté sliny.
A jestli si kvůli mě zdejší incelové neudělají lepší mínění o ženách (což by se stejně stalo jedině v případě, že by si konečně vrzli), to je mi, upřímně řečeno, celkem u p…e. A ne, nemám nic proti mužům, konec konců, jednoho jsem si i vzala.
Stačí kouknout tady a je zřejmé, že člověk neuteče, musí se s těma dezolačníma konspirátorama žít ![]()
Jako netvrdim, ze neexistuji, ale konretne s tim domem mi to prijde mimo, myslim si, ze vetsina lidi zije ve sbych obydlich, vice ci mene podle jejich predstav, vice ci mene obycejnych nebo naopak luxusních, pro sve vlastni pohodli, ano, urcite jsou i taci, co to chteji dat na odiv, ale jako kolik to je?
Smutný, jak jsou ty lidi. co nesou pochodeň pravdy, třeba v Parlamentních listech, nepopulární. Úplně bych za takovýho Zítka nebo Čermáka uronil slzu, jak se obětují. ![]()