Muži v dámském spodním prádle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1085
28.1.22 07:49
@axlpol píše:
@Klopotkova jakékoli zženštilé chování mě odradí. Od strachu z pavouka až po krajkové gaťky. Takže u mě by to neuspělo, nenašli bysme cestu.
Jsem klasik :lol: mě berou montérky, pevná chlapská ruka atd.
@Myšák24 píše:
Znala jsem jednoho, ale ten dotyčný byl na kluky. :nevim: Nosit to můj chlap, tak opravdu neskáču radostí. Já jsem stará škola a víc mě berou montérky a flanelové košile. :mrgreen:

Tak to má být :palec: Jednou jsem si vzal na rande (ne první samozřejmě) z hasičárny zásahový oblek a… byla to celkem jízda :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
28.1.22 07:51

@alisekR to 20let schovával tuto zálibu? Nebo to u nej nějak gradovalo? 20 let je už dlouhá doba na to, nevedet co je partner zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
28.1.22 08:17

@Němý Bobeš Nojooo, tak hasiči a policajti, to je úspěch zaručen. :mrgreen: :palec: Opravdu na mě na rande chlap vybalit tangáče, tak se válím smíchy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
28.1.22 08:27
@Myšák24 píše:
@Němý Bobeš Nojooo, tak hasiči a policajti, to je úspěch zaručen. :mrgreen: :palec: Opravdu na mě na rande chlap vybalit tangáče, tak se válím smíchy. :mrgreen:

Bohužel je ještě vyšší level :( proto jsem si tehdy pod to pro jistotu vzal tričko NASA 8) :D

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
28.1.22 08:31

@Němý Bobeš No co, jezeďáci taky ujdou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
28.1.22 08:34
@Myšák24 píše:
@Němý Bobeš No co, jezeďáci taky ujdou. :mrgreen:

Jezeďáci? :think: Jsem myslel to, co ukazují v tom videu. Ale možná mi to jen po ránu nemyslí, asi už bych měl vstávat :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 09:21

Můj exmanžel tuhle zálibu měl, nejen kaťata, ale i punčochy, podvazky, lodičky. Hodně dlouho to přede mnou tajil, dozvěděla jsem se to náhodou a i když jsem se snažila být tolerantní, začal se mi prostě hnusit. Ale bylo tam víc věcí, které s tímhle nejspíš souvisely, třeba téměř žádný sex a když už, tak mizerný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.22 09:40

. (Edit, příliš specifický příběh)

Příspěvek upraven 18.04.25 v 21:38

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
28.1.22 10:02
@Anonymní píše:
Ex měl mnoho úchylek začal je vytahovat postupně cca po půl roce až si byl jistý, že jsem zamilovaná a neopustím ho kvůli blbostem. Začal dámskýma legínama, pak kalhotkama (těch měl víc než já :lol: ), tohle se ještě dalo překousnout pokud to bylo občas, ale nadšená jsem zrovna nebyla. Po delší době začali i takové ty lesklé materiály na šatech a nakonec dětské plenky, sunar, dudlíky :zed: to už jsem fakt nedávala. Normální sex bez těchto věcí nebyl. Byl to celkově dost toxický vztah a doteď nechápu jak jsem to vydržela. :zed: Pořád je ale na holky :nevim:
Anonym nebo smazat

Vím že to existuje. Vím že lidé mají fakt různé sexuální úchylky a nic se s tím v podstatě nedá dělat.
Chápu že si v rámci sexuální fantazie muž a žena prohodí role. Chápu když si někdo hraje na otrokyni a pána, na prostitutku a zákazníka, na doktora a pacientku, na učitele a neposlušnou žákyni, atd, atd… Ale na mimino? Dudlík, plínky a Sunar? :lol: Jak pro boha může mimino vzbudit u někoho sexuální vzrušení??? To je fakt na léčbu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2564
28.1.22 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
28.1.22 10:18

@Pan Dan tak takové hraní na role, kde je jeden dominantní je docela normální a ten vztah to spíš okoření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 10:27

Můj manžel tuto zálibu má. Řekl mi to brzy, ale musel tak nějak postupně, aby mě nevyděsil, a musela jsem si zvykat. Nevzrušuje mě to. Zkoušeli jsme různé možnosti, jak to skloubit, ale nešlo to. Nevadí mi ho vidět, oblékat, i řasenku mu půjčím, ale nesmí to být spojené se mnou. Pomůžu mu s přípravou a pošlu ho jinam :lol: V našem sexuálním životě jsme prostě klasicky muž a žena. On většinou dominantní. Ale je i submisivní, a já taky dokážu být dominantní, takže to střídáme. Převlékání a submisivity si užil dost v mládí, když byl sám. Teď je hlavou rodiny se čtyřmi dětmi, a já jsem taková konzervativnější, takže hledáme jiné cestičky jak se rozvíjet a být spokojení oba.
Jo a spodní prádlo nosí zásadně pánská tanga. Kus za 900. Zpočátku nezvyk, ale už v pohodě. Je to pro něj pohodlné a naštěstí má na to postavu.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
28.1.22 10:30
@Ardilera píše:
@Pan Dan tak takové hraní na role, kde je jeden dominantní je docela normální a ten vztah to spíš okoření :lol:

Však jsem psal že to chápu a je to v pořádku. Já sice takové to sub - dom škatulkování nemám rád ale beru to.
Co už ale nechápu je to hraní na mimino při sexu. Nezlob se na mě ale v takovém případě bych, být tou partnerkou, měl strach nechat takového magora doma samotného s dítětem. Teda kdyby s ním do budoucna nějaké dítě pořídila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.22 10:33

. (Edit, příliš specifický příběh)

Příspěvek upraven 18.04.25 v 21:40

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
28.1.22 10:35
@Anonymní píše:
@Pan Dan jeho vzrušovali spíše ty materiály legín, kalhotek, plínek :nevim: i když ten sunar z dětské lahvičky a dudlík už byl fakt extrém :zed: On byl celkově nevyrovnaný, manipulativní, psychicky týral a plno dalších věcí, ale vše přišlo až postupně. Bohužel takový člověk se nikdy léčit nepůjde, protože si připadá naprosto normální, naopak tomu druhému srazí sebevědomí na bod mrazu. :zed:

Buď ráda že je to pryč. 👍

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí