Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@axlpol píše:
@Klopotkova jakékoli zženštilé chování mě odradí. Od strachu z pavouka až po krajkové gaťky. Takže u mě by to neuspělo, nenašli bysme cestu.
Jsem klasikmě berou montérky, pevná chlapská ruka atd.
@Myšák24 píše:
Znala jsem jednoho, ale ten dotyčný byl na kluky.Nosit to můj chlap, tak opravdu neskáču radostí. Já jsem stará škola a víc mě berou montérky a flanelové košile.
Tak to má být
Jednou jsem si vzal na rande (ne první samozřejmě) z hasičárny zásahový oblek a… byla to celkem jízda
![]()
@alisekR to 20let schovával tuto zálibu? Nebo to u nej nějak gradovalo? 20 let je už dlouhá doba na to, nevedet co je partner zač.
@Němý Bobeš Nojooo, tak hasiči a policajti, to je úspěch zaručen.
Opravdu na mě na rande chlap vybalit tangáče, tak se válím smíchy. ![]()
@Myšák24 píše:
@Němý Bobeš Nojooo, tak hasiči a policajti, to je úspěch zaručen.![]()
Opravdu na mě na rande chlap vybalit tangáče, tak se válím smíchy.
Bohužel je ještě vyšší level
proto jsem si tehdy pod to pro jistotu vzal tričko NASA
![]()
@Myšák24 píše:
@Němý Bobeš No co, jezeďáci taky ujdou.
Jezeďáci?
Jsem myslel to, co ukazují v tom videu. Ale možná mi to jen po ránu nemyslí, asi už bych měl vstávat
![]()
Můj exmanžel tuhle zálibu měl, nejen kaťata, ale i punčochy, podvazky, lodičky. Hodně dlouho to přede mnou tajil, dozvěděla jsem se to náhodou a i když jsem se snažila být tolerantní, začal se mi prostě hnusit. Ale bylo tam víc věcí, které s tímhle nejspíš souvisely, třeba téměř žádný sex a když už, tak mizerný.
. (Edit, příliš specifický příběh)
Příspěvek upraven 18.04.25 v 21:38
@Anonymní píše:
Ex měl mnoho úchylek začal je vytahovat postupně cca po půl roce až si byl jistý, že jsem zamilovaná a neopustím ho kvůli blbostem. Začal dámskýma legínama, pak kalhotkama (těch měl víc než já), tohle se ještě dalo překousnout pokud to bylo občas, ale nadšená jsem zrovna nebyla. Po delší době začali i takové ty lesklé materiály na šatech a nakonec dětské plenky, sunar, dudlíky
to už jsem fakt nedávala. Normální sex bez těchto věcí nebyl. Byl to celkově dost toxický vztah a doteď nechápu jak jsem to vydržela.
Pořád je ale na holky
Anonym nebo smazat
Vím že to existuje. Vím že lidé mají fakt různé sexuální úchylky a nic se s tím v podstatě nedá dělat.
Chápu že si v rámci sexuální fantazie muž a žena prohodí role. Chápu když si někdo hraje na otrokyni a pána, na prostitutku a zákazníka, na doktora a pacientku, na učitele a neposlušnou žákyni, atd, atd… Ale na mimino? Dudlík, plínky a Sunar?
Jak pro boha může mimino vzbudit u někoho sexuální vzrušení??? To je fakt na léčbu. ![]()
@Pan Dan tak takové hraní na role, kde je jeden dominantní je docela normální a ten vztah to spíš okoření ![]()
Můj manžel tuto zálibu má. Řekl mi to brzy, ale musel tak nějak postupně, aby mě nevyděsil, a musela jsem si zvykat. Nevzrušuje mě to. Zkoušeli jsme různé možnosti, jak to skloubit, ale nešlo to. Nevadí mi ho vidět, oblékat, i řasenku mu půjčím, ale nesmí to být spojené se mnou. Pomůžu mu s přípravou a pošlu ho jinam
V našem sexuálním životě jsme prostě klasicky muž a žena. On většinou dominantní. Ale je i submisivní, a já taky dokážu být dominantní, takže to střídáme. Převlékání a submisivity si užil dost v mládí, když byl sám. Teď je hlavou rodiny se čtyřmi dětmi, a já jsem taková konzervativnější, takže hledáme jiné cestičky jak se rozvíjet a být spokojení oba.
Jo a spodní prádlo nosí zásadně pánská tanga. Kus za 900. Zpočátku nezvyk, ale už v pohodě. Je to pro něj pohodlné a naštěstí má na to postavu.
@Ardilera píše:
@Pan Dan tak takové hraní na role, kde je jeden dominantní je docela normální a ten vztah to spíš okoření
Však jsem psal že to chápu a je to v pořádku. Já sice takové to sub - dom škatulkování nemám rád ale beru to.
Co už ale nechápu je to hraní na mimino při sexu. Nezlob se na mě ale v takovém případě bych, být tou partnerkou, měl strach nechat takového magora doma samotného s dítětem. Teda kdyby s ním do budoucna nějaké dítě pořídila.
. (Edit, příliš specifický příběh)
Příspěvek upraven 18.04.25 v 21:40
@Anonymní píše:
@Pan Dan jeho vzrušovali spíše ty materiály legín, kalhotek, plíneki když ten sunar z dětské lahvičky a dudlík už byl fakt extrém
On byl celkově nevyrovnaný, manipulativní, psychicky týral a plno dalších věcí, ale vše přišlo až postupně. Bohužel takový člověk se nikdy léčit nepůjde, protože si připadá naprosto normální, naopak tomu druhému srazí sebevědomí na bod mrazu.
Buď ráda že je to pryč. 👍